Zkušenost s CGA 800?

4.12.15 21:40

zkusenost s CGA800

Dobry vecer, zasilam svou osobní zkušenost s timto produktem. Nedoporucila bych ho nikomu. Prestoze jsem užívala dle navodu, stridme a zdrave jedla, hýbala se, nezhubla jsem ani kilo. Po trimesicni kure jsem byla stále na stejne vaze / 70kg/. Takze jsem se pokusila volat na jakesi telefonni číslo, dovolala jsem se do Polska, ale uz během hovoru mi bylo jasne, ze penez se nedockam. Zarazila jsem se ihned po tom, co jsem obdržela balicek s tabletkami, když jsem nenasla zadnou fakturu ani kontakt, kam se obrátit s pripadnymi dotazy. Proste jsou to podvodnici. Zhubnout se mi podarilo az ted, pul roku po douzivani neúspěšných tablet, zhubla jsem jen svou vlastní snahou a opravdu krutou dietou. Takze prosim, nebudte tak hloupe a hloupi, jako jsem byla ja. Musim se dneska uz jen smat, jak jsem naletela.
Tak stastne prirozene hubnuti vsem,
nenechte se napalit,
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6.12.15 10:25

Fakt nedoporučuju. Taky nemam vuli, ale po tom, co jsem se nechal napalit jsem se tak nejak zdrave nastvala a konecne vydržela. To bych spis doporučila detox kru Neera, držela jsem ji tri dny, zadna mnamka to není, ale zhubla jsem 2kg a uz se mi kila nevratila. Tak drzim palce, ale tyhle pilule opravdu nefunguji. A em komentarum o skutecne zhubnuti neverim. Znam další dva lidi, kter si CGA koupili a taky nic. Tak se mejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková