10 Kg dolů do Vánoc :)

636
17.9.15 23:55

10 Kg do Vánoc:)

Ahoj holky, ráda bych do Vánoce dala dolu 10 kilo. VZhledem k tomu že mám 25 kg nadváhu tak myslím že je to celkem reálné.( 170 cm/cca 90 Kg) nechce se někdo přidat:)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
562
18.9.15 00:27

Ahoj, já bych se přidala. Chtěla bych tak 5-6 kg, abych se vrátila do normálu…nějak se ale nemůžu pořád vyhecovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
18.9.15 00:28

@Mainada mě taky chybí právě ten impuls- ja jaře jsem zhubla 8 kilo, pak jsem onemocněla a už se do toho nedostala a nyní mám vše zpátky a ne a ne se donutit něco delat:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
18.9.15 00:42

@Lathi mela jsem to trosku podobne, taky jsem na jare neco zhubla…pak se mi po tech receptech v diete zacalo delat „nedobre“ a slo to do kopru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
18.9.15 00:46

Mas v planu diety, cviceni nebo oboji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
18.9.15 00:57

@Mainada rada bych oboje, chci zacit jist zdrave- hlidat si to, vazit a klidne i pocatat a pak i cvicevi, pred tim jsem cvicila jill a jezdila na rotopedu ale jidlo jsem tolik nehlidala tak na tom chci vic zapracovat:)co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
18.9.15 01:01

@Lathi jsem na tom podobně. Upravit jídelníček a přidat aspoň trochu pohybu. Ale sama před sebou se vymlouvám, že mám strašně nepravidelný režim - kvůli práci, že je to strašně těžké…no výmluvy, ty mi jdou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
18.9.15 01:10

@Lathi máš nějaký tip na zdravý jídelníček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
18.9.15 03:31

Holky, přidám se ráda. Já bych potřebovala „jen“ 7 kg. Už jsem šest zhubla. :palec: Začala jsem v dubnu, protože jsem se zamilovala (je to jednostranné, platonické, ale silné), což byl impuls a velká motivace. A jak jsem to dokázala? Přestala jsem jíst sladké, piju jen vodu nebo neslazený zelený čaj. Jím to co předtím (samozřejmě smažené a hodně tučné maso vynechávám), ale jím poloviční porce než předtím. Je to cca 1200 až 1500 kalorií denně. Do toho trochu doma cvičím (mám tři malé děti, s jednímž jsem doma, ještě není ani ve školce, takže není šance chodit třeba běhat nebo organizovaně cvičit - to mě ani nebaví), chodím do schodů, atd. Když dostanu nezřízený hlad nebo chuť na sladké, kouknu se na sebe do zrcadla a raději sáhnu po ovoci a po zelenině. Když se do toho opřu, jde váha dolů klidně i o 100g za den, to je cca půl kila za týden. Ale přes letní prázdniny jsem to dost flákala a na dovolené se přímo cpala, i sladké jsem si dopřávala. Ale kupodivu jsem nic zpátky nenabrala! Mám teď 57 kilo a ráda bych měla 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
18.9.15 05:53

Já bych se přidala. Mám v plánu 20 kg, dvě už jsou dole :dance: vynechávám sacharidy, jím jen zitny chleba a nejím sladké, jen ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
18.9.15 06:33

Jojo, to vynechávání sladkého a vůbec slazených věcí je super a hned jde váha dolů. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.9.15 06:39

Nejlepší impuls je aktuální fotka, to pomohlo mi.
Fotka z výletu tu mi poslala segra a co jsem viděla mě tak vytocilo, viděla jsem co v zrcadle nebylo vidět. Hned jsem najela na vitar. stavu, jako detox, po 2 měs. jsem teď před týdnem přešla na dělenou stravu a u te zustanu.
Důležité je najít si rezim který bude sedet a budeš ho dodržovat pořad. Je k ničemu shodit a vrátit se ke starým zvykům.
Mám teď už -13 kg, ke změně stravování jsem zacla pravidelně běhat, skacu na trampoline. Takže pořádně se vytočit nebo si najít skupinu, která se podporuje mi tak i podržely ty delenky a jde to :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
18.9.15 06:43
@Lathi píše:
@Mainada mě taky chybí právě ten impuls- ja jaře jsem zhubla 8 kilo, pak jsem onemocněla a už se do toho nedostala a nyní mám vše zpátky a ne a ne se donutit něco delat:(

Ty jo. To mi ani neříkej. Me secto ted od srpna docela daří sundavat dolu. Jak se ti to podařilo nabrat? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
18.9.15 06:43

Hrozně ráda bych se přidala, ale sama o sobě dost pochybuju. Jsem skoro 5 měsíců po porodu a nahoře mám 8 kg a ještě dalších 5 z IVF. Nejsem zvyklá se omezovat, nikdy jsem neměla problém s váhou tak měto nenutilo ani cvičit,'takže mám disciplínu 0. Ale zkusím to. Vynechám sladké a slazené nápoje a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
18.9.15 06:48

Taky bych se pridala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie