10 Kg dolů do Vánoc :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
831
18.9.15 07:10

Jás e také z dovolením přifařím. Loni jsme dala dolů 13 kilo. Docela jsem si váhu držela, ale pak přišly prázdnin a dva svišti doma a jsem úplně v háji. O ovoce a zeleninu ani nezavadim a cpu se akorát samejma hnusama a sladkým. Při tom jen stačí vytáhnout staré záznamy s jídelníčkem, rozepsaným pěkně podle gramáže a KJ, a jen se ho držet. Jenže jak nad sebou nemám bič a vidinu ostudy při skupinovém vážení, tak se prostě nedokopu. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
18.9.15 07:21

Ahoj holky,

já bych se k vám taky přidala, dnes začínám už asi po 150 :zed: :mrgreen: Ale dnes jsem si řekla, že už musím vydržet… Mám 59,5 kg při výšce 158 cm a těch 10 kg by mi bohatě stačilo, za víc bych se nezlobila :P Já přejdu na zdravou stravu, žádné drastické diety, budu jíst 5× denně menší porce, pít jen neslazenou vodu nebo čaj. Doma mám orbitrek, tak budu cvičit 5× týdně asi 50 minut. No jsem sama na sebe zvědavá, jestli to vydržím. Tak hubnutí zdar :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
18.9.15 07:26

Já teda musím zaklepat, že i přes žranice o prázdninách se mi to nevrátilo. Prý když se hubne pomalým tempem, tak se to pak nevrátí, než když se hubne moc naráz.

Příspěvek upraven 18.09.15 v 07:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.9.15 07:28

Ahojte holky, taky bych se ráda přidala.. od ledna jsem zhubla skoro 5 kilo, ale ještě bych chtěla dát dolů aspoň 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
18.9.15 07:45

Holky a co budete dnes jíst? Já jsem si rozepsala jídelníček týden dopředu a podle toho se budu řídit. Obědy mám v práci a večeře vařím pro celou rodinu, tak si budou muset zvyknout na zdravější verze :mrgreen: Můj dnešní jídelníček:

S: celozrnný chleba, trochu másla, dušená šunka, zelenina
S: ovocný salát
O: segedínský guláš s celozrnným knedlíkem
S: bílý jogurt
V: rizoto s kuřecím masem a zeleninou, salát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
18.9.15 07:54

Lucccie:
S šunka, chleba, okurek
Sv nektarinka
O kuřecí prso dušené bez oleje, chleba, salát
V fazole, chleba, jablko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
18.9.15 07:55

@Mainada Já se zkusím řídit podle kalorických tabulek- abych tak nějak veděla hodnoty a pak už to nějak zkusím sama, tak se mi to povedlo minule:)
@omites No nypřed jsem byla skoro tři týdny nemocná, pak jsem měla nemocného syna, měsíc jsem byla ok ale moc mi nešlo se do toho znovu vrátit, pak jsme byli zase skoro měsíc nemocní a pak jsem se na to uplně vykašlala vrátila se ke svému starému režimu.. sladké, smažené, žádný pohyb no a po pul roce je skoro 5 Kg zpátky:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
18.9.15 07:57
@lucccie píše:
Ahoj holky,já bych se k vám taky přidala, dnes začínám už asi po 150 :zed: :mrgreen: Ale dnes jsem si řekla, že už musím vydržet… Mám 59,5 kg při výšce 158 cm a těch 10 kg by mi bohatě stačilo, za víc bych se nezlobila :P Já přejdu na zdravou stravu, žádné drastické diety, budu jíst 5× denně menší porce, pít jen neslazenou vodu nebo čaj. Doma mám orbitrek, tak budu cvičit 5× týdně asi 50 minut. No jsem sama na sebe zvědavá, jestli to vydržím. Tak hubnutí zdar :pankac:

krasna vaha!!!KEz by mi tak, ale chapu, ze chces shubnout jeste.JA lni -20 a ted pribrala uz 2 kg, od ledna, ale s tim, ze od ledna se snazim najet zas na hubnuti, chci jeste 8 kg.167 cm a 70 kg. S tim, ze mela jsem vzdy pred detmi 55,tak pro mne ted to je vaha strasna, ale uz asi jsem na to zvykla :zed: Lina jsem neco delat. A porad mam hlad, kdyby nemela zaludek. Najet zas na svuj rezim hubnuti…kazdy den slibuji.do 15 hod se drzim vzorove, a pak zacinam zrat. Z toho vycitky. A zas slib, ze zitra. V tom se motam dlouho a nic.Snad budu cist, jake mate uspechy, a pustim se do toho take.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
18.9.15 07:57

@lucccie Já ještě dnes dojídám zbytky:(a přes víkend si začnu dělat jídelníčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
18.9.15 08:02

@toooja před dvěma lety jsem měla 45 kg, když jsem byla s malým doma na rodičáku. Teď chodím druhým rokem do práce, sedím v kanclu u PC, takže skoro nulový pohyb, jen sem tam do kuchyňky pro kafe a zákusek k tomu že :mrgreen: :lol: Tak to taky tak vypadá, ale už jsem si řekla dost. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
18.9.15 08:44

Taky bych se moc ráda přidala. Mám totiž úplně stejný cíl! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
18.9.15 08:48

Budeme mít uzavřenou skupinu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
18.9.15 09:06
@Lynette píše:
Budeme mít uzavřenou skupinu? :think:

Byla bych pro uzavřenou skupinu.. nechci to psát všechno sem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
18.9.15 09:06

Ahoj, můžu se přidat? Ja bych potřebovala dolů ještě 30kg. Ale 10 do Vánoc by bylo úžasné. S nyní manželem jsem se vyžrala na 116kg. :,( chťeli jsme mimčo tak jsem nějak zhubla na 104 a zadařilo se. Přišla jsem z porodnice a měla jsem 95kg. To jsem si držela až do těchto prázdnin. Jeeeenžeee. Můj problém je žrát dokud neprasknu. Miluju jídlo hlavně sladké. Momentálně přes den jim normálně a cvičím pilates. Jen se neumím ovládnout večer a sním co se da. nevim co s tím :,( v sedm jit spat nemůžu. Ted mam zase metrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
18.9.15 09:09

@Lynette já bych byla taky pro uzavřenou skupinku :pankac: Kdopak ji založí? Já nevím jak na to :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková