Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravim, devcata,
za dva tydny me ceka augmentace… chci se zeptat tech, ktere tento zakrok maji jiz za sebou, kde je lepsi mit implantat umisteny. Pod svalem nebo prsni zlazou? Dnes jsem o tom diskutovala s kamaradkou, ta rekla, ze rozhodne pod sval, presto se chci zeptat i Vas. Mic diky za informace.
Tak já mám prsa svá, přírodní. Nicméně co mám informace, tak rozhodně pod sval. Za prvé to vypadá přirozeněji, nerýsuje se tolik obrys implantátu, a za další kvůli možnosti kojit dítě, kdybys otěhotněla.
Zalezi jak velký implantat a doporučit ti ti musi lékař. Pokud vic posilujes, tak pod žlázu
Ahojky chtěla jsem se zeptat jak dlouho po kojení mám čekat na to až budu moct si udělat silikonové implantáty? díky za tipy
Ahoj a dekuji. Muzu se zeptat vy uz mate implantaty? Ja si to chci udelat po prvnim kojeni mam 18mesicniho chlapce a moooc mlika takze jeste kojim a kojit budu minimalne do dvou let a maximalne do dvou a pul. U muzu se jeste zeptat kde jste se to docetla? protoze co chci jit do perfect clinic tak tam to nemaji napsany… ![]()
Ja mam pod zlazu, jsem velky sportovec, tak kvuli vetdi svalove hnote v oblasti prsou a zase to neni pravda, ze vic rysuje implantat. Prirozenejsi prsa uz ani mit nemuzu.
A mohl by me nekdo napsat ohledne bolesti jak to po zakroku bolelo a jake vam davali prasky na bolest popripade jak jste se vzbudily a tak dal. Uvitam vsechny komentare.
@Keinka
Kazdy vnima bolest jinak. Ja osobne uplne v pohode, druhy den po zakroku kdyz jsem si sedla se mi vsechna bolest nahrnula do celeho tela, ale treti den uz to bylo v pohode a ctvrty uz jsem cvicila.
@Pampelinka chápu že každá to má jinak..A kde jste v které klinice byla? A za jak dlouho jste mohla odhodit tu podprsenku a nosit svoji vlastní? děkuji
@Keinka
Byla jsem v OB Care v Praze. Podprdu jsem odhodila priblizne po mesicic.. Ale ja mam nyni 275 ml, tak jsem ji tak dlouho mit nemusela, az pujdu na tech 400, uz ji budu muset mit dele…
@Keinka
Povedlo, jen kdyby vlozil vetsi implantat, popraskala by mi kuze, tskze se pockalo az povoli po mensim.