Nemůžu cvičit!

Anonymní
21.9.15 18:08

Nemůžu cvičit!

Ahoj! Omlouvám se za anonym. Myslíte že je to normální? Začala jsem cvičit, hlavně na břicho, ale před, během a po MS, během ovulace mě po cvičení okamžitě bolí v podbřišku. Když to sectu, tak 10 dní i více mě bolí břicho a cvičením se to zhoršuje, takže mě to samozřejmě znechuti a nemám na cvičení chuť a energii. Máte to taky tak někdo a jak to řešit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6203
21.9.15 18:25

Nemáš špatnou techniku cvičeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3726
21.9.15 18:58

Ahojky já cvičim taky už nějakej rok a půl a přiznám se že v týdnu co mám menstruaci necvičim mám prostě pauzu nedala bych to přes bolest břicha ;) a při ovu taky den vynechávám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
21.9.15 22:47
@Anonymní píše:
Ahoj! Omlouvám se za anonym. Myslíte že je to normální? Začala jsem cvičit, hlavně na břicho, ale před, během a po MS, během ovulace mě po cvičení okamžitě bolí v podbřišku. Když to sectu, tak 10 dní i více mě bolí břicho a cvičením se to zhoršuje, takže mě to samozřejmě znechuti a nemám na cvičení chuť a energii. Máte to taky tak někdo a jak to řešit?

Mě naopak při MS cvičení pomáhá. Někde jsem četla, že se během PMS zpomalují střeva a proto bolí břicho. Takže je vždycky postupně rozhýbávám. Podotýkám, že nikdy nejdu vyloženě proti bolesti. Takže pokud ti to cvičení naopak zhoršuje plus tě břicho bolí deset dní v průběhu cyklu, tak bych radila návštěvu lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková