Jak se dát dohromady po prožitém domácím násilí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
1.5.11 14:02
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Ahoj…nevím,jestli to sem patří…

Jsem s manželem 14 let…11 let vdaná…máme jedno dítě…manžel mě podváděl kde mohl,i před svatbou i po,já mu pokaždé odpustila,když bylo malé 8měs.,přivedl si domů milenku a nás vyhodil,byla jsem u rodičů dva dny,pak mi řekl,že můžu jít domů a já šla…byla jsem mladá a blbá a chtěla jsem za každou cenu zachránit rodinu…postupem času se jeho nevěry staly jakýmsi pravidlem…snad každý rok…flirtíček…úlet…vždy jsem na to přišla a když udeřila,že to vím,bylo mi řečeno,že to není pravda a vymýšlím si atd…samozřejmě jsem ho nikdy nenačapala…jen sms…atd…pozdní příchody…vždycky jsem za to mohla já..tak to od něj slýchávám…když je nějaký problém,můžu za to já,když chci jet ke kamarádce na kafe,je mi ihned oznámeno,že jestli pojedu tak jsem sobec,že on jako debílek teda uklidí a uvaří…přitom ví moc dobře,že já bych si to nedovolila odjet bez úklidu a uvaření…a když už se rozhodnu to ukončit,začne se omlouvat a že jsem jeho životní láska..nedávno psal jedné slečně,že je jeho cíl a že jí dostane…nic jsem mu na to neřekla…ale začal mě podezřívat z nevěry tak jsem to na něj vytáhla a prý vůbec neví,že to nepsal…a přitom psal…má smysl s takovým člověkem žít???

Omlouvám se za román…muselo to ze mě ven…
normálně tě vydírá. cítí z tebe dobrosrdečnost a hlavně to, že si přeješ rodinu za každou cenu. zneužívá tě. co uděláš je na tobě. ať s ním zůstaneš nebo ne, nenech na sobě dříví štípat. chceš jít ke kamarádce, tak jdi. nemůže tě držet doma. hlavně když máš uklizeno, navařeno atd. a kdyby si neměla, stejně to není důvod, aby tě nikam nepouštěl. ať ti pomůže místo toho aby lítal za ženskýma. jak s ním můžeš prosím tě spát? to mě by nešlo. hnusil by se mi.
jinak, hodně sil k takovému životu

Cítí z tebe, že na sobě necháš dříví štípat. Má od tebe veškerý domácí servis - úklid, praní, vaření… (případně i tu postel nevím :nevim: ) ale přitom si jinde dokazuje, jaký je to machr, spí s každou, cos e namane a přijde domů, sjede tě, udělá si ještě líp… aby pak zas vyrazil na lov… Toto mi dělal ex… takže vím, o čem mluvím…

V tomto případě je fakt jediná možnost, jak z toho ven… odchod od něj… není to lehké a bude to stát hodně sil,a le ještě pořád jsi dost mladá na to, abys začala normálně a v klidu žít v lásce a třeba měla ještě další dítko… :hug: :hug: jen si věřit,ž e to zvládneš a že bude líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzena
1.5.11 18:07

Chápu, jak je člověk nesvobodnej a jak ho to dusí, dělej si co chceš a hlavně bych po něm chtěla test na pohlavní choroby, jinak bych s ním nespala, já už si srát na hlavu nenechám, můj manžel je krásnej, chytrej, ted i skoro bohatej, ale má jedinou vadu, že mě mlátil, pálil žehličkou, zlámal mi nos a očnici, zlomil o mě sádrokartonovou zeď, rozdupal mi hlavu, tak, že jsem dva týdny neslyšela na ucho a měla ho větší než hlavu, rozpáral mi stehna klíčema do krve za to že jsem byla na mejdanu, vyhazoval mě z bytu za vlasy mě vláčel, plival po mě každej den, rozbíjel o mě nádobí, lil po mě vařící čaj, čerstvě vyžehlený prádlo mi polil omáčkou na špagety, zmlátil mě jako těhotnou a v šesti nedělí nás vyhodil i se synem,,milovala jsem ho jako ta největší kráva pod sluncem, jsem ze sebe dělat osm let blázna, co musí žrát prášky na u´klidnění, skoro jsem z toho začala pít a málem jsem i skočila z okna, to všechno mám za sebou a už nechci,,už nemůžu dál.
Největší peklo je ale že se cítím provinile, to není věc které prostě můžu poručit,,to bude chtít čas.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.11 16:32

Ahoj

zuzeno, teda klobouk dolů, jak si tohle mohla vydržet tolik let a mít stále odvahu mu věřit. to je moc dobře, že ses rozhodla. bez takového X? ti bude 200× líp. máš lékařské záznamy? svědky? všechno použij, klidně podej trestní oznámení. dřív mu nikdo nedomlouval? přeci to museli tvý blízký vidět, co dělá. bude to fuška, náročné fyzicky a hlavně psychicky, protože se ti bude všechno vracet, potrestají ho tak minimálně za ublížení na zdraví, týrání blízké osoby. přeji ti hodně sil, hodně lidí, kteří tě podrží. i ty léky na psychiku použij proti němu, že tě k tomu dostal - bil tě, nutil tě dělat věci, které bys nedělala, zneužíval tvoji práci v domácnosti.
jak se má k synovi? bála bych se ho svěřit mu ho na víkend. důraz na to, že o syna nedbal, nezajímal se o něho, ubližoval ti před ním, že se ho malý bál. na co si vzpomeneš, to použij, vyplatí se to. takovýhle lidi jako ten tvůj snad nemají právo ani dejchat. tohle, co jsi popsala, je teror, musíš být nejspíš moc hodná a i silná, žes to vydržela tak dlouho.
hodně sil a lepší budoucnost. M,

• Citovat
  • Upravit
zuzena
2.5.11 19:29

Já záznamy mám, svědků taky mám mnoho, ale on je skvělej táta, to se zase musím jeho zastat, miluje svého syna´a tráví s ním hodně chvil, vlastně když má volno je s ním, v tomhle mám tu pozici o něco jednodušší, chodí s nim všude kam je to možné, akorát to není ten tip, co by mu vštěpoval do hlavy nějaké zásady, ale to vzhledem k jeho povahovým vadám ani není možné,,taky mi slíbil finanční pomoc, takže bych nerada vše hrotila nějakým vyhrožováním, pokud se domluvíme v klidu, bude vše lepší, než nějaké soudní tahanice roztahané do několika let.Myslím, že vše proběhne v klidu a zatím tomu vše nasvědčuje, je odstěhovanej a peníze mi dává, asi má oprávněný pocit viny, což je pochopitelné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.11 17:04

Já si jen nedokážu představit, jak se s takovým člověkem dá vyjít v klidu… přeji ti hodně štěstí.
obávala bych se, aby se syn pod jeho vlivem jednou nechoval také jako jeho otec. tedy ve vztahu k ženám.
držím palce.M

• Citovat
  • Upravit
24603
3.5.11 20:15

ahoj zakladatelko..ja mela takovy vztah 3,5 roku a nakonec sem usla do ceske republiky–sem ze slovenska…
mam tady rodinu nasla jsem si pritele ktery me pomohl v nejhorsim a podal me pomocnou ruku a ted sem tri roky stastna ze sem dostala odvahu od neho utect…drzim palce aby si byla brto i ty stastna :huban: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie 126
31.3.13 22:45

Ahoj, i já si tímto prošla, bohužel s dvouma dětma co nebyly jeho ale s prvního vztahu, taky nevydařeném ale bez fyzického a psichického násilí. První muj přítel co sem sním byla 6 let a co sním mám obě dvě děti byl o 10 let starší než-li já mě bylo pouhých 18 let když jsem sním začala a poznala co je zač, zkráceně-narkoman a zloděj. Po 6 letech namlouvání že se změní skrs děti jsem ho nechala. Jeden celý rok jsme byla s dětmi sama a mužu vám říct že mi nic nechybělo, měli sme všechno a hlavně klid. Jenže potom se oběvil opět člověk milí, pozorný kemě, nevadily mu děti atd atd -ty jejich sračky co vždy jen umí ženský vnutit a naladit se na její frekvenci tak aby byly v našich očích ty nej.Tak jsme spolu začaly žít, toužila jsem po klidném životě s chlapem co bude nejen milovat mě ale hlavně moje děti. Omyl, bylo dobře asi 2 měsíce pak přišla moje vubec první facka na mou tvář od chlapa, sní začala tíct červena, děti u toho, já v šoku a jenom ve velikým šoku, sklopila jsem hlavu a tak to trpěla 3 roky, mezi tím byl 2-krát zavřený a já naivní čekala a jen vždy na výprask, neměl dlouhé tresty jen vždy 2/4 měs. já slepě milovala až do chvíle kdy na mě rozjel psichiku a teror, šel i na děti a to byla moje poslední kapka jak jsem se ho neskutečně bála tak jsem se mu postavila a bylo na mě dost vidět že je mi jedno at mě klidně zabije ale děti NE!!! Nakonec ho zavřely zas, a já okamžitě dala konec. Vždy mě přitahovaly spíš grázlíci než přeslušnělí kluci ale je to jedno, před dvouma rokama jsem začala s fakt slušným klukem s kterým se dokonce známe s pubertálních let, je jen o 5 let starší a tedy nemlátí mě, né že by sme si už nenamlátily to jo ale je to jinýnež tamto i když by to nemělo být vubec jenže jsem tím předešlím terorem tak poznamenaná že automaticky při rozepři nastavím utočnou pozici a jsem odhodlaná čehokoliv, myslím si že je nemožný mít normální vztah po takovým zážitku, je to 3 roky co jsem to zažila a nedokážu zapomenout nedokážu to a hlavně cítím jak mi to vzalo tu životní sílu, nemít děti tak vám nevím, jen vím že nikdy nedovolím nikomu aby mojim dětem a hlavně dceři až bude veliká aby ji nějakej chlap uhodil, pak by bylo zle a toho pocitu že to musím ohlídat se nikdy už nazbavím. Zajímal by mě názor psichologa na muj stav, nemyslím si že jsem narušena s toho ale určitě něco neni ok,,,člověk si dneksa nevybere :)

• Citovat
  • Upravit
1811
31.3.13 22:48

Ja jsem dnes dostala facku a chytla druhou o futra…tekla mi krev a mam boli jako blazen. Doufam, ze uz se to nikdy nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie 126
31.3.13 22:54

Ahoj, nechci ti brát iluze ale jak je to jednou je to pořád a to ti potvrdí i tady ostatní :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.13 23:03

To jsou příběhy :-) takové kompromisy, aby mě někdo podváděl nebo mlátil, fakt nedělám. Kdysi nějaký partner mi dal v návalu hysterie facku, šla jsem pro nůž a vyhodila z bytu a konec.

• Citovat
  • Upravit
872
31.3.13 23:04

@Wennulka
wennulko, ty čekáš mimi a on tě mlátí?:! a i kdybys nečekala, to je jedno, přece nikdo nemá právo tě bít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
31.3.13 23:07
@Wennulka píše:
Ja jsem dnes dostala facku a chytla druhou o futra…tekla mi krev a mam boli jako blazen. Doufam, ze uz se to nikdy nestane.

Noo tak v to doufej :roll: ach jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
31.3.13 23:08
@Wennulka píše:

jestli jsi těhotná a chlap Tě uhodí, tak si sbalte s dcerou věci a odstěhujte se třeba k rodičům.. Být Tebou, tak s takovým chlapem nejsem ani minutu.. Budu držet palečky, at to dopadne jak nejlépe může :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
31.3.13 23:16

Holky ja nejsem zadna chudinka co by se nechala mlatit.Dala jsem mu facku prvni, ale malou.Pak jsem chtela jit do kuchyne a mezi futrama jsem dostala poradnou. Spadla jsem na zem.Mam hodneho chlapa.Vzal si nas k sobe, hodne pro nas udelal, malou ma strasne rad. Vecer mi maze brisko kremem na strie, rano nam udela snidani, v noci dojde pro cokoladu.Dnes vybouchl a ja doufam, ze to bylo poprvé a naposledy. Nastesti jsem nespadla na brisko.Ale hlava teda pekne boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie 126
31.3.13 23:21

Mě sice chlap mlátil, ale musím říct už tak to bylo těžký a hrozný ale kdybych měla bříško a on mě uhodiul, je jedno proč!!!Tak bych rozhodně naivně nedoufala vím to o sobě, i když si mu jí první dala ty ale pokud máš bříško měl tu facku jako chlap příjmout, naštvat se a prásknout dveřma, nebo vzít hrnek a rozbít hrnek ale ne ti ji vrátit. Píšeš že nejsi žádna chudinka co se nechá mlátit víš o tom to neni, trpěla jsem to 3 roky a dneska? At se mi postaví chlap tak ho srazim k zemi! :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky