Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja uz jsem domaci nasili zazila.Moc o tom nemluvím, je to davno. Tenkrat me tahl za mikinu kilak az jsem mela od kaminku porezane nohy. Nakonec jsem se vzchopila a ukazala mu, ze nejsem zadna chudinka ktere muze ublizovat. Tenkrat jsem jeste nemela deti a tak nebylo tezke s tim neco udelat.Byl to blazen a nasilnik. Takovy muj pritel neni.Az do dneska na me nikdy nevzahl ruku.Ja verim, ze jen vybouchl a uz se to nebude opakovat. Kdyby ano tak beru malou a utikam co mi nohy staci.Uz bych to nechtela nikdy znovu zazit.
@Wennulka Hele to je tva vec. Muze dat facku po druhe a taky nemusi.
Zadny chlap nema pravo vztáhnout na zenu ruku.Nikdy.Ale ja vim, ze je hodny a ze proste vybouchl.Hned me zvedl, omlouval se a videla sem jak hrozne ho to mrzi. Nemyslim si, ze kvuli jedne facce je nejlepší reseni rozvod a stehovani.Kdyz se to opakuje tak je ten chlap debil a nema smysl s nim zustavat.
@Wennulka píše:
Zadny chlap nema pravo vztáhnout na zenu ruku.Nikdy.Ale ja vim, ze je hodny a ze proste vybouchl.Hned me zvedl, omlouval se a videla sem jak hrozne ho to mrzi. Nemyslim si, ze kvuli jedne facce je nejlepší reseni rozvod a stehovani.Kdyz se to opakuje tak je ten chlap debil a nema smysl s nim zustavat.
Nemusis ho tu obhajovat, je to tvuj zivot a ty si ho zijes!
Proc si to sem tedy psala??
Napsala jsem to, protoze to sem patri.Pred lety jsem domaci nasili zazila. Vcera jsem dostala facku a tak jsem to sem proste napsala. Kvuli jedne facce se nebudu stehovat a rozvadet. Udelal to ve vzteku, bylo to poprvé. Omluvil se.To mam deti pripravit o tatu a bydlet s nimi nekde v garsonce protoze mi v zachvatu vzteku dal facku? O futra jsem se bouchla jak jsem chtela uhnout.Ja ho obhajuju, protoze to neni zadnej nasilnik ani zlej clovek.Ja ho vytocila, rekla jsem neco hnusneho a dala mu facku.On mi ji vratil. Nemel, on to vi.Taky jsem na nej pak kricela at na me nesaha a jestli je normalni. Navždycky si to bude vycitat. A kdo nevi, nemuze soudi. Napsala jsem, ze sem dostala facku.Ne,ze me roky tyra. A po facce radit vem deti a odejdi je dost unahlene. Udela to znovu? To neni zadne pravidlo. Kamaradka dostala pred 4 lety facku a uz nikdy se.to neopakovalo. Myslim, ze by nebyla ted stastna se 3 detma kdyby tenkrat odesla. Neodejdu kvuli jedne facce od skveliho chlapa abych si pak nasla nejakyho debila.Kdyz to tady nekdy ctu jak jsou neverny atd.Tak to muj je asi jedem z mala fajn chlapu na svete a ja ho neopustim kvuli tomu, ze mu ruply nervy. Kdyby to udelal znovu tak jo, ale takhle ne.
To je šílené, je mi z toho nějak smutno
Uhodit těhotnou, ach jo. Myslím, že to, že vybuchl moc omluva teda není. Můj muž taky několikrát vybuchl, ale facku jsem teda nedostala.
Nezlobte se, ale dát facku těhotné je stejné jako ji dát normálně. Pokud jde o afekt, ten si nevybírá a přiznejme si, že některé z nás jsou neskutečné krávy a těhotenství to jen zesiluje.
Fakticky jsem ještě neslyšela, že by facka v těhotenství znamenala jeho ohrožení. Holt si některé z těhotesntví udělali zlatou krávu ve formě konzumního sebeuspokojení plynoucí z reklamních článků v novinách a píší jako budoucí zasloužilé matky typu Gusty Fučíkové.
Hrdinný anonyme… Já považuju za nenormální dát facku i netěhotné.
@Banny to je tvoje věc. Normalita se ale odvozuje do chování většiny… a pár facek za manželství a to na obou stranách se prostě vyskytuje. Princezny s pohádkama nechť sní dál…
@Anonymní píše:
Nezlobte se, ale dát facku těhotné je stejné jako ji dát normálně. Pokud jde o afekt, ten si nevybírá a přiznejme si, že některé z nás jsou neskutečné krávy a těhotenství to jen zesiluje.
Fakticky jsem ještě neslyšela, že by facka v těhotenství znamenala jeho ohrožení. Holt si některé z těhotesntví udělali zlatou krávu ve formě konzumního sebeuspokojení plynoucí z reklamních článků v novinách a píší jako budoucí zasloužilé matky typu Gusty Fučíkové.
Bez urážky-tohle mohl napsat jen a pouze bezcitný pitomec, jedno, zda muž či žena.
Ojedinělé fackování běžné je.
Příspěvek upraven 01.04.13 v 12:10