Jak se dát dohromady po prožitém domácím násilí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1811
31.3.13 23:23

Ja uz jsem domaci nasili zazila.Moc o tom nemluvím, je to davno. Tenkrat me tahl za mikinu kilak az jsem mela od kaminku porezane nohy. Nakonec jsem se vzchopila a ukazala mu, ze nejsem zadna chudinka ktere muze ublizovat. Tenkrat jsem jeste nemela deti a tak nebylo tezke s tim neco udelat.Byl to blazen a nasilnik. Takovy muj pritel neni.Az do dneska na me nikdy nevzahl ruku.Ja verim, ze jen vybouchl a uz se to nebude opakovat. Kdyby ano tak beru malou a utikam co mi nohy staci.Uz bych to nechtela nikdy znovu zazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
31.3.13 23:24

@Wennulka Hele to je tva vec. Muze dat facku po druhe a taky nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
31.3.13 23:29

Zadny chlap nema pravo vztáhnout na zenu ruku.Nikdy.Ale ja vim, ze je hodny a ze proste vybouchl.Hned me zvedl, omlouval se a videla sem jak hrozne ho to mrzi. Nemyslim si, ze kvuli jedne facce je nejlepší reseni rozvod a stehovani.Kdyz se to opakuje tak je ten chlap debil a nema smysl s nim zustavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
1.4.13 07:15

To už snad ani není možné 8o

• Citovat
  • Upravit
2947
1.4.13 07:27
@Wennulka píše:
Zadny chlap nema pravo vztáhnout na zenu ruku.Nikdy.Ale ja vim, ze je hodny a ze proste vybouchl.Hned me zvedl, omlouval se a videla sem jak hrozne ho to mrzi. Nemyslim si, ze kvuli jedne facce je nejlepší reseni rozvod a stehovani.Kdyz se to opakuje tak je ten chlap debil a nema smysl s nim zustavat.

Nemusis ho tu obhajovat, je to tvuj zivot a ty si ho zijes!
Proc si to sem tedy psala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
1.4.13 09:49

Napsala jsem to, protoze to sem patri.Pred lety jsem domaci nasili zazila. Vcera jsem dostala facku a tak jsem to sem proste napsala. Kvuli jedne facce se nebudu stehovat a rozvadet. Udelal to ve vzteku, bylo to poprvé. Omluvil se.To mam deti pripravit o tatu a bydlet s nimi nekde v garsonce protoze mi v zachvatu vzteku dal facku? O futra jsem se bouchla jak jsem chtela uhnout.Ja ho obhajuju, protoze to neni zadnej nasilnik ani zlej clovek.Ja ho vytocila, rekla jsem neco hnusneho a dala mu facku.On mi ji vratil. Nemel, on to vi.Taky jsem na nej pak kricela at na me nesaha a jestli je normalni. Navždycky si to bude vycitat. A kdo nevi, nemuze soudi. Napsala jsem, ze sem dostala facku.Ne,ze me roky tyra. A po facce radit vem deti a odejdi je dost unahlene. Udela to znovu? To neni zadne pravidlo. Kamaradka dostala pred 4 lety facku a uz nikdy se.to neopakovalo. Myslim, ze by nebyla ted stastna se 3 detma kdyby tenkrat odesla. Neodejdu kvuli jedne facce od skveliho chlapa abych si pak nasla nejakyho debila.Kdyz to tady nekdy ctu jak jsou neverny atd.Tak to muj je asi jedem z mala fajn chlapu na svete a ja ho neopustim kvuli tomu, ze mu ruply nervy. Kdyby to udelal znovu tak jo, ale takhle ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
1.4.13 09:59

To je šílené, je mi z toho nějak smutno :| Uhodit těhotnou, ach jo. Myslím, že to, že vybuchl moc omluva teda není. Můj muž taky několikrát vybuchl, ale facku jsem teda nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.4.13 10:04

Nezlobte se, ale dát facku těhotné je stejné jako ji dát normálně. Pokud jde o afekt, ten si nevybírá a přiznejme si, že některé z nás jsou neskutečné krávy a těhotenství to jen zesiluje.
Fakticky jsem ještě neslyšela, že by facka v těhotenství znamenala jeho ohrožení. Holt si některé z těhotesntví udělali zlatou krávu ve formě konzumního sebeuspokojení plynoucí z reklamních článků v novinách a píší jako budoucí zasloužilé matky typu Gusty Fučíkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
1.4.13 10:10

Hrdinný anonyme… Já považuju za nenormální dát facku i netěhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.4.13 10:31

@Banny to je tvoje věc. Normalita se ale odvozuje do chování většiny… a pár facek za manželství a to na obou stranách se prostě vyskytuje. Princezny s pohádkama nechť sní dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
1.4.13 10:32

:P o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
1.4.13 10:39
@Anonymní píše:
Nezlobte se, ale dát facku těhotné je stejné jako ji dát normálně. Pokud jde o afekt, ten si nevybírá a přiznejme si, že některé z nás jsou neskutečné krávy a těhotenství to jen zesiluje.
Fakticky jsem ještě neslyšela, že by facka v těhotenství znamenala jeho ohrožení. Holt si některé z těhotesntví udělali zlatou krávu ve formě konzumního sebeuspokojení plynoucí z reklamních článků v novinách a píší jako budoucí zasloužilé matky typu Gusty Fučíkové.

Bez urážky-tohle mohl napsat jen a pouze bezcitný pitomec, jedno, zda muž či žena.

• Citovat
  • Upravit
3396
1.4.13 10:42

@Safrane to víš, pro někoho je fackování asi normální :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.4.13 10:50

Ojedinělé fackování běžné je.

Příspěvek upraven 01.04.13 v 12:10