Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím jak se dostanu na letnou z hlavního nádraží, nebo z masaryčky? V Praze se vůbec nevyznám. V utery tam jedu na konzultaci. Prosím kdo ví, jestli poradí. Diky
@smudlik.esta z Hlavního nádraží přímo na letnou jede tram č. 26 ![]()
@Reee jee moc děkuju. Bála jsem se nějaký hodně složitý cesty. Paráda
@smudlik.esta ..a nebo hl. nadrazi metro smer Vltavska a vsechny tramvaje co jedou na Letnou asi 4
a budes tam rychleji nez okružní jizdou tramvaji 26…ale to se rozhodni sama ![]()
@smudlik.esta A copak je tam na programu, jestli se můžu zeptat?
Já jsem se tam taky chtěla objednat, ale nakonec to bude asi CAR Podolí…
![]()
Diky. Uvidím, zda pojede s námi malá. Jak dlouho tak trvá cesta?? Budeme mít necelou hodinu
@smudlik.esta Ou je, tak to nejsou dobrý zprávy… a omluv mojí neznalost - ale co tam s tím mohou udělat?
Nějaká další vyšetření?
Já jdu do CAR teprve kvůli IVF a netušila jsem že i těhotným tam dělají následné testy..
Tak to moc držím palce, ať všechno dobře dopadne
![]()
@Janice78 budu tam mít genetickou konzultaci, tam mi bude doporučen další postup:-(tak uvidíme:-( a děkuji:-) ![]()
Tramvají č. 26 od Hlavního nádraží, do zastávky Letenské náměstí a potom dále pěšky. Tramvají to trvá 12 min. Držím palce. ![]()
A pěšky to je daleko? A jakým směrem? Budu muset prozkoumat mapy:-D doufám, že neskončím na druhý straně prahy:-D
@smudlik.esta nene, je to kousek! Na hlaváku přejdeš parčík, a tram jede asi 10-15minut, na Letný taky půjdeš jen kousíček! tuhle trasu Hlavák- lwetná jsem jezdila s kočárem a v pohodě. Někdy jedou i nízkopodlažní tramvaje, to pak byla pohoda ![]()
@Reee my to musíme vyřešit až se vrátí manžel s práce, bohužel hlídání mít nebudeme, a manžel musí odpoledne do práce, a nevíme jestli se stihneme vrátit. Tak bud pojedu sama, nebo s manželem a malou.
@smudlik.esta ničeho se neboj, je to v pohodě! v Genetu jsou moc příjemní lidé. já tam byla jako těhu několikrát, jediní oni uměli nabrat synovi krev, teď už je mu 7,5 a pořád to jde blbě, ale bydlíme jinde! ale doteď tam jezdíme za dětským srdcařem
i když to máme no asi 50km