Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa píše:
A proč vlastně chceš být modelka? Co budeš dělat, čím se budeš živit, až jepičí dráha věšáku na oblečení skončí? Tam se točí stále větší počet holek.je to rychloobrátkové zboží s nízkou dobou trvanlivosti. Přemýšlej o tom.
Proč jí pořád tak shazuješ? Modelky jsou ošklivé no, ty asi víc, když máš potřebu tohle psát…
Připrav si svůj book a kontaktuj agentury
Rozhodně nedávej fotku sem, nějaký chudák bez sebevědomí by si tu na tobě mohl honit ego…
Děkuji všem že mě bráníte a za vaše rady
nebojte, fotku vkládat nebudu:))
@Burj Chalifa No prostě dle mého názoru komerční modelka - hezká pleť a vlasy, obrovský úsměv a prodá ti třeba make-up či zupní pastu ![]()
Tak ja delala pred casem hostesku pro ruzny agentury a co vim tak na ruznych akcich byly obcas i lidi od modelingovych agentur. Obcas nektera z nas dostala od nich nejake nabidky na foceni, atd. Jinak zkusit treba ruzny modelingovy agentury, na netu jich je dost.. Chce to vybirat, poslat jim sve fotky a uvidis ![]()
@Marťa249 píše:
@Burj Chalifa No prostě dle mého názoru komerční modelka - hezká pleť a vlasy, obrovský úsměv a prodá ti třeba make-up či zupní pastu
tak to jo.
Před týdnem, 14 drny jsem byla něco koupit na Arkádách. Právě se tam konal casting Elite Model Look. V řadě případů mi zůstával zrak stát, kdo všechno čekal v řadě. Ale jo, ať to holka zkusí, alespoň bude vědět, že tomu dala šanci. Konkurence je ale obrovská.
@Včelička992 píše:
@Burj Chalifa a proc by jako nemohla? Bude to mit snad jako konicek v 15 letech ne snad. Ted pujde na stredni skolu. Bud te lasky prosim a nenic 15ti lete holce jeji nadeji.
Přesně tak. Jsem na osmiletém gymplu takže vysoká škola je jasná a nebrala bych to jako práci na plný úvazek ![]()
@Burj Chalifa píše:
tak to jo.
Před týdnem, 14 drny jsem byla něco koupit na Arkádách. Právě se tam konal casting Elite Model Look. V řadě případů mi zůstával zrak stát, kdo všechno čekal v řadě. Ale jo, ať to holka zkusí, alespoň bude vědět, že tomu dala šanci. Konkurence je ale obrovská.
Tak kdo vi, treba zrovna vyberou ji
Prilezitost se ma chytit za pacesy.
@Marťa249 píše:
@Burj ChalifaPřesně tak. Jsem na osmiletém gymplu takže vysoká škola je jasná a nebrala bych to jako práci na plný úvazek
děláš dobře, že myslíš na zadní kolečka. A velký palec nahoru za 8-leté gymnázium, budeš chytrá holka ![]()
@Burj Chalifa píše:
tak to jo.
no to máš pravdu tam jsou většinou fakt ošklivé holky, znám jednu která byla taky pod Elite a je fakt hodně škaredá, ale vychrtlá a asi dobré ramínko na šaty…
@Včelička992 píše:
@Marťa249 jsi rozumna holka![]()
![]()
![]()
@Burj Chalifa píše:
děláš dobře, že myslíš na zadní kolečka. A velký palec nahoru za 8-leté gymnázium, budeš chytrá holka
ooo děkuji mnohokrát
![]()
@Doe_Jane píše:
no to máš pravdu tam jsou většinou fakt ošklivé holky, znám jednu která byla taky pod Elite a je fakt hodně škaredá, ale vychrtlá a asi dobré ramínko na šaty…
no právě, frčí bezvýrazné vychrtliny. Ale ty mají paradoxně šanci. Na těch Arkádám to ale byly i holky, které neměly soudnost. Malé, špekaté, mastné vlasy…
@Burj Chalifa píše:
no právě, frčí bezvýrazné vychrtliny. Ale ty mají paradoxně šanci. Na těch Arkádám to ale byly i holky, které neměly soudnost. Malé, špekaté, mastné vlasy…
strašné, když dáš do google elite models tak jsou to samé ošklivky s chlapským vzhledem, hrozné co se ve světě líbí