Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doe_Jane píše:
no to máš pravdu tam jsou většinou fakt ošklivé holky, znám jednu která byla taky pod Elite a je fakt hodně škaredá, ale vychrtlá a asi dobré ramínko na šaty…
no právě, frčí bezvýrazné vychrtliny. Ale ty mají paradoxně šanci. Na těch Arkádám to ale byly i holky, které neměly soudnost. Malé, špekaté, mastné vlasy…
@Burj Chalifa píše:
no právě, frčí bezvýrazné vychrtliny. Ale ty mají paradoxně šanci. Na těch Arkádám to ale byly i holky, které neměly soudnost. Malé, špekaté, mastné vlasy…
strašné, když dáš do google elite models tak jsou to samé ošklivky s chlapským vzhledem, hrozné co se ve světě líbí
@Burj Chalifa píše:
hmmm, a já se tam bála jít
tak třeba příští rok:)) (nebo to třeba vyjde v jiných agenturách)
@Doe_Jane píše:
strašné, když dáš do google elite models tak jsou to samé ošklivky s chlapským vzhledem, hrozné co se ve světě líbí
a arogantním výrazem. To se po nich žádá. Je to takové " aristokratické"
.Pradu či Diora přece nemůže nosit holka, co se mile usmívá na svět okolo.
@Včelička992 píše:
@Doe_Jane pro nekoho skarede mozna, pro modelingovy byznys zajimave, takto bych to nazvala lepe. Vetsinou jsou to mlade holky, takze skarede bych je nenazyvala. Tim ze svym vzhledem vybocuji od ostatnich, tak jsou zajimave, nevsedni prirozeny vzhled je neco co nema kazdy
to už není pravda, jsou právě všechny stejné poslední dobou, jedna vedle druhé
@Burj Chalifa píše:
a arogantním výrazem. To se po nich žádá. Je to takové " aristokratické".Pradu či Diora přece nemůže nosit holka, co se mile usmívá na svět okolo.
@Marťa249 píše:
hmmm, a já se tam bála jíttak třeba příští rok:)) (nebo to třeba vyjde v jiných agenturách)
hele, zkus to. Alespoň si nebudeš vyčítat, že jsi i tohle nezkusila. U EML však chrčí ty " nekomerční" typy, tedy vychrtlé, bezkrevné a nevýrazné typy.
@Burj Chalifa jéé to je zrovna má oblíbená
Bella Hadid. Ale je pravda, že ty kreace co někdy musí nosit jsou hrozné ![]()
@Burj Chalifa píše:
http://www.elle.cz/…uise-2017/50
to je děs vedle děsu
@Doe_Jane píše:úplně stejné, zaměnitelné, mrtvolného vzhledu, bez osobního půvabu.
to už není pravda, jsou právě všechny stejné poslední dobou, jedna vedle druhé
@Marťa249 píše:
Hezký den. Chtěla bych se zkusit dostat do modelingu ale nevím jak na to. (15let) Třeba zde najdu nějaké modelky či maminky modelek které by mi mohly poradit. Hodně lidí mi říkalo že bych to měla zkusit a za zkoušku nic nedám.Neznáte nějaké osvědčené agentury?
k fotografovi, nafotit book (buď si ho zaplatíš, nebo ať rodiče obešlou agentury, Ti ti pak book zaplatí).. Nečekej zázraky.. hodně fičí focení pro fotografy, sleduj inzeráty, kde fotografové hledají lidi pro focení (čehokoliv).. v Tvém věku vždy s rodiči a bez jakékoliv nahoty - ať nenarazíš na hňupa.. agentur jsou mraky, tohle je dost o náhodě.. sama jsem fotograf, lidi si vybírám na netu ![]()