Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
vím, že to sem asi zrovna nepatří…
ale hledám jednu slečnu, co byla v roce 2002 na letním táboře Chrudimka na 1.běhu a byla z Ústí nad Labem a byla z 10.-12. oddílu. Už je to skoro 15 let, ale věřím, že pomocí internetu bych ji mohl třeba najít, když vedoucí tábora už po 15 letech agendu dětí nevedou. Moc se vám všem omlouvám, pokud se budete zlobit, že to sem nepatří, ale třeba mi to tu pomůže.
@FCTK09 Ahoj…První běh byl v červenci, že ano? Syn tam jezdil po dobu osmi let…ta holka byla jen v tomto roce?
@Gábííí Dobrý den. Ano, byl v červenci. Nevím už úplně přesně, zda tam byla jen jednou, ale myslím, že už tam předtím byla. Já ten rok byl zrovna poprvé a další roky jsem už jezdil na 2. běh, takže už jsem bohužel neměl tu možnost ji vidět a v tu dobu telefony moc nebyly a soc. sítě už vůbec ne. Každopádně Vám děkuji za odezvu a když se Vám od syna podaří něco vypátrat budu jedině rád. Mockrát Vám předem děkuji.
@FCTK09 a víte jen město odkud byla nebo i něco navíc? Nejake další indicie? Syna se zeptám, ale je to hodně let…Já sama si pamatuji pouze jednu z vedoucích a přezdívku mela ještěrka…
@Gábííí V podstatě toho moc nevím, jen to, že byla blondýnka. A jediné, co si pamatuji je, že tam chodila s jednim klukem a tomu se říkalo dandý, jméno už opravdu nevím. My měli vedoucí, která se jmenovala Petra. Každopádně Vám děkuji.
@Gábííí Moc Vám děkuji. Nejsem si úplně jistý, ale jmenovala se Katka.
Ještěrku si pamatuju a byla spíš zrzka. A jmenuje se za svobodna Markéta Juppová teď je Markéta Vognarová.