Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, jak se jmenuje gumová protiskluzová podložka, která se dřív dala koupit v Ikey? Na obrázku je něco podobného. Ale na stránkách Ikea to teď vůbec nemůžu najít, tak nevím, jestli to ještě vyrábí. Abych tam nejela zbytečně.
@adusinka ahoj, v kiku jich mají dost, a hezké barvy, já mám růžové, a do šuplíků a do linky je to moc fajn… mají i dvě tloušťky… v ikee jsem viděla jen takovou umělou gumu s pórama, taky dobrý, ale z toho kiku mi to přijde víc praktický… mám to i v autě na palubce ![]()
@adusinka tuhle podložku koupíš v každém hoby marketu. někde to mají už uřezané, někde se prodává na metry atd ![]()
Myslíš tu protiskluzovou rohožku pod koberec?
To je tahle: http://www.ikea.com/…ts/80227877/
@akasha143 píše:
@adusinka ahoj, v kiku jich mají dost, a hezké barvy, já mám růžové, a do šuplíků a do linky je to moc fajn… mají i dvě tloušťky… v ikee jsem viděla jen takovou umělou gumu s pórama, taky dobrý, ale z toho kiku mi to přijde víc praktický… mám to i v autě na palubce
To by bylo super - i jiné barvy. A myslíš Kiku s nábytkem nebo Kik-textil?
@martina.se Kdyžtak mrknu i tam. Díky za tip ![]()
@Erian Právě, že tohle není pod koberce. Jak píše akasha, tak třeba do šuplíků, aby v nich nelítal obsah. Já to potřebuju pod mikrovlnku. Klouže, když se otvírá.
@adusinka kik textil…
my to měli i hodně v práci pod skleničkama, fakt super… mám to v každém šuplíku v kuchyni a v kosmetice… našla jsem ještě zabalený, je to 30×150cm a za 25,– a to je slabší a uzší co máš na fotce, pak tam mají hrubší vzorek a větší, pod hrnce nebo tak… koupila jsem si do zásoby ![]()