Jak se mít lépe?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Nečetla jsem celou diskusi, ale ráda bych sdělila zakladatelce, že to bylo pouze její rozhodnutí, jaký bude její budoucí život. Taky jsem neměla rodiče při penězích, aby mi platili VŠ, přesto byla moje priorita škola a dobrá práce. To všechno mám, ale co nemám? To jsou ty děti, které bych už taky chtěla a kdo vi, jestli budou. Ta cesta byla dlouhá a už nejsem nejmladší, ale byla to moje volba. Tak jako volba zakladatelky, upřednostnila děti před kariérou, tak teď se nemůže divit. Jen si dost často kladu otázku, co je lepší. Kariéra nebo děti? Netuším. Každopádně pokud budu moct mít děti, tak nikdy nebudu litovat, ale pokud ne, tak budu litovat hodně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elena1111 píše:
Nečetla jsem celou diskusi, ale ráda bych sdělila zakladatelce, že to bylo pouze její rozhodnutí, jaký bude její budoucí život. Taky jsem neměla rodiče při penězích, aby mi platili VŠ, přesto byla moje priorita škola a dobrá práce. To všechno mám, ale co nemám? To jsou ty děti, které bych už taky chtěla a kdo vi, jestli budou. Ta cesta byla dlouhá a už nejsem nejmladší, ale byla to moje volba. Tak jako volba zakladatelky, upřednostnila děti před kariérou, tak teď se nemůže divit. Jen si dost často kladu otázku, co je lepší. Kariéra nebo děti? Netuším. Každopádně pokud budu moct mít děti, tak nikdy nebudu litovat, ale pokud ne, tak budu litovat hodně.
poslední věta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, zajímalo by mě jak jde studium AJ?
Vidím okolo sebe dost lidí, kteří by chtěli mít vše, ale bez práce a obětí. Jenže to nejde.
Já odešla od přítele s malou dcerou do podnájmu, měla jsem jen pár tisíc nad minim. mzdu, ale přibrala jsem si ještě nějaké brigády, k 13 h směnám na nohou a jeli jsme i na tu dovolenou. Momentálně jsem dala výpověď v práci, ve které nejsem spokojená(ale zase mi dala úžasnou zkušenost a zjistila jsem svou cenu a fakt, že jsem dost přizpůsobivá a dokážu se naučit snad vše- s nadsázkou) s tím, že tak na rok půjdu někam do fabriky a u toho zkusim rozjet něco svého a chodit na hodiny AJ. Umím jen NJ.
Všechno jde, když se chce. Člověk sice někdy padá na hubu, ale ten skvělý pocit ze sebe je k nezaplacení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanyny děkuji, snad tomu tak bude ![]()
U mě to je dost i tím, že mám potřebu si stále něco dokazovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně mám štěstí, že teď bude září, rozhodla jsem se v tu pravou dobu, protože ty kurzy začínají.