Jak se naučit anglicky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.1.18 18:04

@Jazyková expertka Katastrofický je hlavně počet žáků ve třídách s 24 kusy je učení boj.

• Citovat
  • Upravit
15.1.18 18:14

Nejlepší je vyjet do zahraničí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
15.1.18 18:45

Na tu zmíněnou reklamu nereaguji. Ale super na učení je sledovat seriály, sitcomy apod. v originále. Hrozně mi pomáhá dát si k tomu i anglické titulky. Pokud nechytnu slovo uchem tak si ho přečtu. To je pro mě nejlepší a nejzábavnější zbůsob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
15.1.18 18:46
@sofiekaraskova píše:
Nejlepší je vyjet do zahraničí :mavam:

To je nejlepší způsob. Ale spíš pro mladé. Pokud se chce zdokonalit např. matka na mateřské, moc to realizovat nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
15.1.18 20:45
@berusa.m píše:
Na tu zmíněnou reklamu nereaguji. Ale super na učení je sledovat seriály, sitcomy apod. v originále. Hrozně mi pomáhá dát si k tomu i anglické titulky. Pokud nechytnu slovo uchem tak si ho přečtu. To je pro mě nejlepší a nejzábavnější zbůsob.

Kde to sleduješ? Na PC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
15.1.18 22:06

@Aries6 No většinou na HBO a podobně. Na satelitu nám jde nastavit original jazyk i titulky. Hrozně se mi líbí že tam chytám hovorovou angličtinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.1.18 13:23

Já se hodně učím na cestách, snažím se také číst anglické knížky a co nejvíce mluvit (když je s kým). Chtěla jsem ale doporučit aplikaci do mobilu Duolingo - na zábavné procvičování :) Ideální třeba do čekárny u doktora/do autobusu (se sluchátky) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze