Jak se staráte o zvířata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11799
10.12.25 18:51

Občas mě vykartáčujou, chodíme k panu veterináři, zastřihne mi drápky, někdy mě vypustí na psí louku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
10.12.25 20:14

@PavelChytry No to těžko. Chovat psa v kotci je hnus. Pes chce být u člověka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
10.12.25 20:18

@Tlačenka-fuj
Měla jsem papouška, co prožil celý život v kleci. 10 let.
Měl ji otevřenou, nikdy ven nešel. Brala jsem ho na ruku, na rameno, nikdy nereagoval. Seděl celý život na jednom bidle. Jen zpíval a žral.
Byla to šedá přešlechtěná andulka ze Zverimexu, nedokázala létat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15599
10.12.25 20:27
@jita555 píše: Více

Náš týraný chudák je momentálně v posteli. :mrgreen:
Ale asi bych ho měla vyhodit před barák… chudáka týraného :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.12.25 20:34

@kesaibot ja bych na to moc nesázela. Taky máme takový exemplář. Oba rodiče pracovní psi, ovčáci, od rána do večera u zvířat. Ten náš zvládnul základní výcvik (ale jen když jsem ho mela pul lekce na kline a drbala ho) a kdyz se hlásili lidi na pokračovací kurz, tak si mne vzala lektorka stranou a doporučila toho nechat (a ze to byl ranec, museli jsme byt příšerní, kdyz nas nechtěla dal kasírovat :D ). Ne proto, ze by byl hloupý, ale proto, ze jeho jediná motivace je udělat mi radost. On samotny z toho výcviku nemel nic.

Taky jsem si říkala, ze to je věkem. No nebylo. Je mu sedm let a většího troubu aby pohledal. Ale je to neskutečně hodný pes, tak si nestezuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
10.12.25 23:38
@Šmoulice píše: Více

Nejlepší je psa nechat běhat po louce, mit sex s jinými psy a hlídat ovce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3469
11.12.25 05:45

@PavelChytry Jak běhat po louce?
Máme v rodině pastevecké psy 3. A i ty ovce a i tak ten pes potřebuje kontakt pána (spí u postele). Pracovní využití je hezká věc, a souhlasím, že mnoho psů potřebuje zaměstnat.
Ale to neznamená, že pak po boku svého majitele nebude šťastný klidně v garsonce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24771
11.12.25 07:27
@PavelChytry píše: Více

Psi jsou společenská zvířata a potřebují být se svými lidmi. Pokud jsou pravidelně a dostatečně venčeni, je jim dobře i v malém bytě. Naopak pes někde na velké zahradě být vůbec v pohodě nemusí, pokud je tam většinu času sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24771
11.12.25 07:27

Jasně, třeba toho jorkshira, to je vysloveně pastevecké plemeno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15599
11.12.25 07:43
@lucad77 píše: Více

Já si představila čivavu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
11.12.25 08:07

Těžko bude psovi dobře v bytě, když ho tam lidi zavírají samotného a ještě ho nechají vykastrovat. Představ si, že by to někdo udělal tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15599
11.12.25 12:25

Prosímtě … Nese. r se do věcí, kterým absolutně nerozumíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jsi k smíchu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
11.12.25 17:22
@Šmoulice píše: Více

Co je na tom k smíchu, že lidi zavírají kastrované psy v bytě a ještě lžou sobe i ostatním, jak mají rádi zvířata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25009
11.12.25 17:30

@PavelChytry pes v bytě, pokud má péči, pohyb a častou společnost, může být velmi šťastný..
a kastrace je tisíckrát lepší, jak množka a bůhvíjaká štěňata - se probera něco si přečti, než začneš šířit bludy… Chytrý bys zjevně chtěl být, ale nejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
11.12.25 18:59
@Lucy75 píše: Více

Ty bys byla velmi šťastná, kdyby tě majitel vykastroval, zavřel v bytě a řekl že máš péči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný