Jak se staráte o zvířata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24770
11.12.25 19:43
@PavelChytry píše: Více

Tobě se to evidentně stalo, Pavlíku. Akorát řízli o dost vejš, viď? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
12.12.25 18:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1929
12.12.25 21:46
@Semtex píše: Více

Nah, existujú naozaj aj vycvikovou inteligenciou príliš neoplývajúce psy. Napriklad môj psí dôchodca má asi 15 zložených skúšok a nejaké povyhravane závody a aj tak o ňom poviem že je … nie úplne najchytrejší. Lebo proste je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
13.12.25 10:14
@Elfido píše: Více

Já jsem mluvila o situaci, kdy pes nezvládá ani základní povely a chování, skáče ve dveřích na lidi, chňape hubou po ruce, když v ní něco drzis… a panicek to komentuje tak, ze je pitomy. Tvůj pes asi nějaké povely zvládá a umi se chovat, když má 15 zkoušek🫣 od normálně vychovaneho psa očekávám, ze i když me nezná a uvidí mě poprvé, tak mě letmo ocuchne, když se zrovna vyskytnu v jeho blízkosti, a dal se o mě nebude zajímat stejně, jako já o nej :lol: když někam přijdu a panicek psa musí držet a malem se s nim prát, aby na mě neskocil, a ještě se tomu smeje, tak je něco ale kuwa špatně a to je to, co mě rozčiluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1929
13.12.25 11:03
@Semtex píše: Více

Nerobim si iluzie o schopnostiach a zaujme velkej casti populacie, u vacsiny to bude naozaj len nezaujem naucit.

Ale ten spominany moj pes je zrovna ten, ktoreho treba drzat ked niekto pride inak by ho poskakal, jedlo by kradol z ruky… A ta mnou spominana nizka inteligencia sa prave prejavuje aj tymto. Ide ho naucit „cirkusove cislo“ v pomerne kontrolovanom prostredi tak, ze si z neho clovek sadne na zadok, ale jak pride bezny zivot, emocie, nuancy beznych situacii, proste to jeho hlava nie je schopna pobrat. A kedze som ho ako problemoveho riesila roky, stretla som podobnych psov tiez nie uplne malo, kde majitelia venovali rieseniu hodiny denne, tisice za kurzy a vycviky mesacne a stale to nestacilo na to, aby ten pes bol „vychovany do bezneho zivota“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný