Jak se stát realitní makléřkou?

731
22.6.16 21:33

Jak se stát realitní makléřkou?

Ahoj ženy! :kytka:

Mám dotaz. Už nějaký ten rok pracuji v oblasti prodeje a marketingu. Práce mně svým způsobem baví a naplňuje, ale chtěla bych se spíš věnovat konkrétním požadavkům a potřebám klientů a to vidím spíše v oblasti realit a né v oblasti zviditelnění podnikatelů na internetu (což momentálně dělám).
Vzhledem k situaci vím, že trh s realitami asi jen tak neklesne.
Máte s tím, některá zkušenost? Ať už z toho negativního nebo pozitivního pohledu?
Co pro to musím udělat? Jaký je požadavek pro někoho, kdo chce být makléř?

Díky moc za reakce. Moc mi pomůžete v tom, kam se můžu posunout. :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
311
22.6.16 23:15

Co jsem videla inzeraty z realitek, chteli jen auto, prijemne vystupovani, stredni skolu. Vic v podstate nic, vydelek se odvijel od prodanych nemovitosti - provize. Ale jˇnepracovala jsem tam, takze ti osobni zkusenost oridat nemuzu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
22.6.16 23:29

Tohle zvažoval pastorek :) Pokud vím, tak to je práce na ŽL, většina velkých realitek chce nějaký „vstupní poplatek“ v podstatě za franšízu. Plus je třeba počítat s tím, že zisk začneš generovat až časem (za půl roku až rok). Ale kancelář, inzerci apod. potřebuješ samozřejmě od začátku.
Na tom hoch taky po úvodním pohovoru skončil, nemá vstupní kapitál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
23.6.16 01:20

Ahoj, makléřkou můžeš být vcelku rychle, moc k tomu nepotřebuješ. Já začala s realitami vcelku jednoduše, v podstatě od konce školy pracuji s lidmi, komunikuji atd, pak jedna RK hledala výpomoc a nakonec se tomu věnuji naplno..na druhou stranu, je to vždy něco za něco. Já třeba nikde žádné vstupní poplatky neplatila, pracujii na ŽL, nyní jsem ve druhé RK, co jsem si vybrala a je teď asi jedno proč. Do „multilevlu“ jsem to zkoušela, nakonec nechtěla. Záleží co očekáváš a co obětuješ. A je pravda, že na „zisk“ čekáš relativně dlouho..Pokud by jsi chtěla nějaké doplňující info, napiš soukromě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat