Jak se stát vegetariánem?

Anonymní
23.11.15 21:10

Jak se stát vegetariánem?

Prosím o zachování anonymity…

Ahojky, v podstatě má otázka je nadpis : Jak se stát vegetariánem? Nejsem závislá na mase, mám ho ráda, připravuji ho ráda, ale nějak mě hlodá pocit viny, že kvůli mé chuti zemřelo zvíře. Poradí mi někdo? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
23.11.15 21:12
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity…Ahojky, v podstatě má otázka je nadpis : Jak se stát vegetariánem? Nejsem závislá na mase, mám ho ráda, připravuji ho ráda, ale nějak mě hlodá pocit viny, že kvůli mé chuti zemřelo zvíře. Poradí mi někdo? Děkuji

No, tak asi přestat jíst maso?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.11.15 21:12
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity…Ahojky, v podstatě má otázka je nadpis : Jak se stát vegetariánem? Nejsem závislá na mase, mám ho ráda, připravuji ho ráda, ale nějak mě hlodá pocit viny, že kvůli mé chuti zemřelo zvíře. Poradí mi někdo? Děkuji

Nejíst maso? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
23.11.15 21:14

Nežrat maso!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
23.11.15 21:14

Až o svém záměru budeš přesvědčená, nebudeš se muset ptát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
23.11.15 21:18

Je to proste :-) stačí nejist maso… Ja jsem vegetariankou asi od 6 let, uz od malička mam proste k masu odpor. V duchu vidím někoho jak zabiji jehnatka, králíky apod a je mi zle. Každopádně pokud ti maso normálně chutná, nevim jak dlouho to vydrzis a jestli ta chuť na maso nakonec nebude vetsi nez hlodani svědomí :kytka: Drzim palce at ti to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
@Anonymní píše:

Jestli právě jíš řízek, tak ho odlož…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.11.15 21:19
@alenka84 píše:
No, tak asi přestat jíst maso?
:mrgreen: to je nečekaná rada :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.11.15 21:19
@Anonymní píše:

prostě ho nejez. Ale Ty evidentně nemáš důvod, takže nechápu :nevim: najdi si, čim maso nahradit a hurá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.11.15 21:20

@jdukolem no nenapadá mě žádná jiná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
23.11.15 21:21

Ja jsem veganka. Maso nejim uz od svych 14let a teda ani jako dite, bych se takhle nezeptala. Jinak na pobaveni dobry :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.11.15 21:27
@Ignácie píše:
Jestli právě jíš řízek, tak ho odlož…
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
23.11.15 21:28

No, pokud pkchybujes o spravnosti toho, co delas, tak si sezen informace. Dnes to neni tak tezke. Knih o etickem veg(etari)anstvi vychazi spousta. Vcetne detailniho popisu toho, co ta vec, kterou koupis v balicku v marketu prozije, nez se dostane na tvuj talir.
Jestli chapu dobre, hledas impulz? Neco, co te presvedci, otevre oci? No pokud na to mas odvahu, nemusis ani cist, staci se podivat na Cowspiracy nebo Earthlings. To druhe nedoporucuju slabym zaludkum.

Stat se vegetarianem technicky neni tezke vubec. Proste prestanes jist mrtve casti zvirat. To neni tak tezke ohlidat. Vetsine lidi to jidelnicek spis obohati nez naopak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
23.11.15 21:28

Ona chtela asi poradit treba cim ho nahradit atd ne? :) taky s tou myslenkou koketuji cely zivot. Ale jsem i nejak lina zacit. Musela bych totiz nastudovat recepty s zrejme vyrit dvojmo. Pro pritele. Nechci to totiz nikomu vnucovat. Nejodhodlanejsi sem totiz byla v detstvi, kdyz tu myslenku moje mamka totalne zazdila a zakazala mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová