Jak se užívá Postinor 2
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vše co potřebujete vědět o těhotenství. Užitečné tipy a rady eMimina
Jak se vyvíjí miminko týden po týdnu?
Jak zjistit termín porodu? Kalkulačka eMimina vám to spočítá
Reakce:
@Anonymní píše:četla si příbalový leták?
Dobry vecer holky
Jsem z toho jelen, tabletu po nehode Postinor 2 jsem uzila asi za 30 hod po styku… Chci se zeptat zabere??
A ještě něco, v lékárně rekli ze mam vzít oba prášky najednou, ale nekde xtu ze jen jeden a 2 po 12 hod? Tak vubec nevim, neudellala jsem neco špatně? Nikde jsem jeste nebidela, aby vzali obě naraz ty tabletky…
Moc dekuji za odpověď..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ano četla, pisou tam ze se musi obě tablety vzit soucasne do 12 hod… Ale jako jedna tableta a druha do 12? Nebo obe tablety najednou??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Jaru-nka píše:
Ano četla, pisou tam ze se musi obě tablety vzit soucasne do 12 hod… Ale jako jedna tableta a druha do 12? Nebo obe tablety najednou??
Píšou tam doslova toto:
Obě tablety užijte současně a co nejdříve, nejlépe do 12 hodin, nejpozději však do 72 hodin (tj. 3 dnů) po nechráněném pohlavním styku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ano přesně tak, takze jsem pochopila dobře a i lekarnice rekla dobře ze mam vzít obě tablety najednou…jsem v obavach, vsude v konverazoch ctu ze zeny pisou ze uzili jednu a do 12 hod druhou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Jaru-nka
Pokud píšou, že máš vzít obě současně, tak vezmeš obě najednou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Driv se davkovala 1 tableta a druha za 12 hodin. Pred nekolika lety se davkovaci schema zmenilo na obe tablety najednou a to co nejdrive. Uvadi se sice do 72 hodin, ale cim pozdeji tim ucinnost klesa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pouzila jsem ji cca po 30 hod… Zadne nezadouci ucinky kromne trocha boleni
hlavy ale ale mirne, za to dneska mne boli ukrutne v krizi a nohy, asi tim ze
se blizi MS ma dorazit 22. nebo 27…tak uvidíme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Batole 2 roky mluví jen anglicky
- 2 týdny těhotná, mám vysadit Agnusacton( drmek)
- Nekaká 2 dny po nutrilonu
- Krvácení po porodu 2
- Učebnice ČJ 2. ročník
- MS jen 2 dny
- 2,5leté dítě nechce kakat
Dobry vecer holky
Jsem z toho jelen, tabletu po nehode Postinor 2 jsem uzila asi za 30 hod po styku… Chci se zeptat zabere??
A ještě něco, v lékárně rekli ze mam vzít oba prášky najednou, ale nekde xtu ze jen jeden a 2 po 12 hod? Tak vubec nevim, neudellala jsem neco špatně? Nikde jsem jeste nebidela, aby vzali obě naraz ty tabletky…
Moc dekuji za odpověď..