Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Smailinka Tak ja mam jen jednu kamaradku Anicku a ta je neuveritelne sexy a strasne chytra holka, ted konci prava. Takze za me, Anicka JOOOO ![]()
@tetaagáta promin, ale
(a mluvim z vlastni zkusenosti- moje prijmeni za svobodna se tvari celkem nenapadne, ovsem to, co se na tom da zakzit…v zivote me to nenapadlo
)
Ahoj, mně se líbí moc, pár jich v okolí máme, ale je to tak u většiny jmen, co se mně líbí.
Druhá dcera je Natálie. Srdcovka to nebyla, vybrali jsme to jméno měsíc před porodem, protože jen na tomhle jméně jsme se shodli. Nikomu z rodiny jsme to neřekli, měli to až se zprávou o narození. Zvykala jsem si dlouho a dnes už bych jí jiné jméno nedala ![]()
U první dcery to byla jasná volba, tehdy jsem měla vybráno ještě před otěhotněním, ale zas je to jméno neobvyklé a dva roky jsem ji málem na dětském hřišti neoslovovala
Teď už jsem si taky zvykla ![]()
Jméno natálie upřímně nesnáším jedna nositelka se pro mě stala úplně zosobněním toho jména, osobní averze
znám jich dost - 3dospělé, MŠ - 4, na cvičení 3, kroužek 2…
@tetaagáta píše:
@JaniceB No jmenuje se Šuk. Můžu snad madléně zakázat kontakt? A jestli si ho vezme, snad si nechá naše německé příjmení!!! Hlavně aby ji nenapadlo Magdalena Šuk…ová… a do kočárku budu hučet Bereniké Šuk…ová, už chceš hami?
tak to je drsné ![]()
Já mám dceru Natali
, Natálie se mi nelíbila z toho důvodu jak se na ní volá, tak jsme zvolili Natali. ![]()
Tak koukam, ze nazory se ruzni:-) Ale je to jako se vsim…vsechno se vsem proste nelibi:-)
A koukam, ze to mate stejne jako ja…jakmile znate nejakeho cloveka, co je vam neprijemny, zhnusi vam i to jmeno:-) Takze to je proste normalni:-)
Jednoduche to je s chlapeckem…ten by se jmenoval asi jako tata. I kdyz ja chtela Dominika a ona ho uz ma pritelova sestra…pak pritel dost dlouho chtel, aby se chlapecek jmenoval po dedovi Josef…tak v tu chvili jsem se zacala modlit za holcicku:-) Pepicka fakt nechci. No a nakonec z toho vylezla Natalka.
@JaniceB
no tak takový jméno, aby se líbilo všem, fakt nevymyslíš. Vyber si podle sebe, s ohledem na manžela
. U nás otec vybíral příjmení (byly jsme nesezdaní) a já jméno.
Zrovna Josefína - Pepička, Pepča, Joži atd. se mi líbí.....tak vidíš, aspoň je to pestré
@stazinka09 No jo, ale on chtel Josefa chlapecka! Tak pepek fakt ale ne. A Josefina jako holka…no…
![]()
Holky, 4 roky mám soukromé jesle, takže jsem, myslím, poznala frčící jména. Za celou dobu ani jedna Natálka, Adélky a Anežky ani nespočítám, žádná Barborka, Kačenka, Terezka. Jen Ema, Nela, Sofie a pak holčičky, jejichž rodičům jedno jméno nestačí - Klára Viktorie Viola apod. Ale naše jesle jsou spíš pánské - hromada Dominiků a Honzíků a pak výstřelky typu Oliver, Benjamin, Nikola, Wiliam - proč ne, ale ta příjmení k tomu, chudáci malí, za co? Neuvádím je, nechci se dotknout maminek, pokud sem chodí
@tetaagáta
No, ale myslim, ze Berenika Šuková.....to proste vede:-)))))))))))))))))