Jak se zbavit alergie?

1
4.4.22 20:53

Jak se zbavit alergie

Ahoj,
název tématu vám určitě řekl, že bych se potřebovala dozvědět, jak se zbavit alergie popřípadě jak ji zmírnit.
Mám u sebe prášky dasmini, které mi doporučila lékárnice. Nejdřív mi to pomáhalo, ale když se mi potom alergie zhoršila, tak mi ty prášky přestaly pomáhat.
Asi tak ještě před třema rokama jsem na nic alergii neměla (je mi 17), ale pak z ničeho nic se u mě projevila (Mám v plánu zajít na alergologii, ale momentálně na to nemám čas).
Kvůli alergii dokážu prosmrkat klidně i celý dny a kvůli tomu mám už dost podrážděnej nos, což je dost nepříjemný.
Budu ráda za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smajlik345
4.4.22 20:59
@Jejwex píše:
Ahoj,
název tématu vám určitě řekl, že bych se potřebovala dozvědět, jak se zbavit alergie popřípadě jak ji zmírnit.
Mám u sebe prášky dasmini, které mi doporučila lékárnice. Nejdřív mi to pomáhalo, ale když se mi potom alergie zhoršila, tak mi ty prášky přestaly pomáhat.
Asi tak ještě před třema rokama jsem na nic alergii neměla (je mi 17), ale pak z ničeho nic se u mě projevila (Mám v plánu zajít na alergologii, ale momentálně na to nemám čas).
Kvůli alergii dokážu prosmrkat klidně i celý dny a kvůli tomu mám už dost podrážděnej nos, což je dost nepříjemný.
Budu ráda za každou radu.

Udělej si čas a zajdi si na alergologii. Léky z lékárny bez porady s doktorkou se alergie nezbavíš a ani ji neutlumíš

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
4.4.22 21:04

Zajit na alergologii, udelaji testy a nastavi lecbu. Moje dite melo zhotovenou vakcinu,,na miru,, aplikovali jsme nekolik let, uspesne, z tezke alergie a asthmatu je nyni bez priznaku a bez terapie.

• Citovat
  • Upravit
21563
4.4.22 21:07

Jak bylo napsáno. Najdi si čas a objednej se k alergologovi. Nic jiného ti nepomůže. Dcera i manžel měli několikaletou léčbu vakcínou na míru a problémy se výrazně zlepšily. Volné prodejné léky jsou na vyřešení akutních potíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.4.22 22:04

1. léky od lékaře, ne volně prodejné
2. další možná léčba na alergologii.

Argumet že nemáš čas je zcela zbytečný. Čas máš přesně na to, na co si ho uděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
5.4.22 08:44

Volně dostupnými léky se alergie nezbavíš. Já mám příznak alergie také rýmu a alergolog mi předepsal sprej do nosu, který funguje. Také druhým rokem beru léky na potlačení alergie Grazax a už po prvním roce pociťuji zlepšení. Ale všechno od alergologa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
5.4.22 09:26

Přestala jsem jíst kompletně mléko a alergie mi zmizela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek