Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@lilie12 Ten rozdíl v platech je obvykle mimo Prahu markantnější.
@Prcek88 píše:
@ninabu Tak to já taky, všechno je na náměstí
Skvělá levná mastna, takto dobré a levné maso sem nikde neviděla,–)
DMko, Rossman, Albert prostě všechno co potřebuju
Je tu příroda, akce pro děti i dospělé
Jediný co mě tu fakt štve, je vyhláška, že ve dvě ráno se musí zavřít bary
To se akorát všechno pořádně rozjíždí
@Prcek88 píše:
@ninabu Tak to já taky, všechno je na náměstí
Skvělá levná mastna, takto dobré a levné maso sem nikde neviděla,–)
DMko, Rossman, Albert prostě všechno co potřebuju
Je tu příroda, akce pro děti i dospělé
Jediný co mě tu fakt štve, je vyhláška, že ve dvě ráno se musí zavřít bary
To se akorát všechno pořádně rozjíždí
jo a ještě napiš, že máš i tu zahradu a já jdu puknout závistí ![]()
@ninabu píše:
jo a ještě napiš, že máš i tu zahradu a já jdu puknout závistí
Ne tu nemám ![]()
@ninabu píše:
uf…
No jo, ale vy tam máte zábavu Nonstop, za to my jen do dvou rána ![]()
Rok na pražském sídlišti mi stačil, abych si uvědomila, že tam bydlet nechci - a jsem původem z dost velkého města. Teď to mám do Prahy 20 minut, menší město a jsem spokojená - jen mi vadí, že coby náplava nemám vazby. Každý zná každého, jen já neznám nikoho. ![]()
V Praze mám rodiče - uspěchané město - prožila jsem tam větší část života. Nyní Ostrava - je tu klidněji, čas tak neletí.
Velmi nízké platy je co?
Možná by bylo dobré mluvit konkrétněji o pražských částech.
Otec je - Hostivař - naši jsou rozvedení - a maminka Vyšehrad.
Myslim, ze bude hodne zalezit na praci a na Vasich financnich moznostech. Najmy jsou v Praze vysoke a byty taky stoji vice. Nejdulezitejsi je si to dobře spočítat, jak by Vam to vychazelo. Kazdopadne bych prve hledala praci hlavne tvoji a pak bych si schnanela bydleni. Praha je velka a muzes si tu praci najit kdekoliv. My třeba ted bydlime v Praze a jsem spokojena, ale stejne na nakupy apod. jezdim autem a jsem na nem zavisla s dětmi i v Praze…
@Sany80s píše:
@lilie12 Ten rozdíl v platech je obvykle mimo Prahu markantnější.
to sice jo, ale když bydlí u prahy tak si myslím že tam až takovej rozdíl nebude a stejně o těch pár tisíc kč navíc nebo kolik to je dá stejně buď za byt a nebo za dojíždění at už mhd a nebo autem kdyby tady zakladatelka třeba napsala že v praze dají za byt jen o 2000kč navíc a budou bydlet hned u zaměstnaní a budou mít o hodně víc pěnez tak at do prahy jde..jinak s těmi častkami to byl jen příklad vůbec nevím nějak extra moc kolik jsou platy v praze a u prahy a popravdě moc to ani vědět nechci stačí mi situace tady v moraskoslezsku
Jsem v Praze rok a už se těším pryč. Hluk, prach, shon… Žít bych tady určitě nemohla… ![]()