Jak si říct o príspěvek na benzín?

Anonymní
6.3.15 06:31

Jak si říct o príspěvek na benzín?

Ahoj všem, musím anonymně, protože mi sem chodí manžel občas a byla by zase hádka. Jde o to, že manžel nastoupil do nové práce do zahraničí, projezdí měsíčně tak 5000 a jezdí tam ještě další chap z našeho města (to jsme nevěděli). No jakmile ten chlap zjistil, že tam manžel dělá, hned se k němu začal hlásit. Po nějaké době už za ním chodil, jestli mu nepůjčí peníze, nevím jestli půjčil, ale tvrdil mi, že ne. A největší věc, která mě štve je, že ten chlap začal jezdit s mým manželem naším autem do práce. To by mi vůbec nevadilo, kdyby ale ten přispíval něco na benzín. Manžel mi říká a co mu mám jako říct? Tuhle už jsem nevydržela, bouchla jsem a strašně jsme se pohádali, mrzí mě, že místo toho aby manžel projezdil o půlku míň a měli bychom další peníze k dobru, tak dotuje chlapa kluka. Někdy mě štve, že je manžel až tak moc hodný. Já už nevím, jak mu to mám vysvětlit, zkoušela jsem to po dobrým i po zlým… On se mu to stydí říct nebo co…Omlouvám se, jen potřebuji slyšet názor ostatních, jestli jsem opravdu taková fúrie?
Hezký den :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
970
6.3.15 06:35

Jestli je manželovi trapný říct si mu o peníze, tak ať mu nadhodí, že by se mohli v ježdění střídat. Jednou by jeli vaším autem a jednou autem toho vyčuranýho kolegy. Finančně by vám to ulevilo. Může třeba i říct, že bude muset dát auto do opravny, takže to teď bude s odvozem na kolegovi a uvidí, jak se k tomu postaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
6.3.15 06:37

Bylo by úplně normální, kdyby ten kolega přispíval na benzín a čekala bych, že prostě sám od sebe přinese peníze. Pokud to neudělal, tak bych si mu bez obalu sama řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.15 06:40

On ten chlap samozřejmě auto nemá, jinak bych to neřešila.
Já už přemýšlela, že mu to řeknu sama, ale nechci shodit zase manžela.

• Citovat
  • Upravit
15431
6.3.15 06:43
@Anonymní píše:
On ten chlap samozřejmě auto nemá, jinak bych to neřešila.
Já už přemýšlela, že mu to řeknu sama, ale nechci shodit zase manžela.

No tak ať přispěje to co by dal za autobus, má to přece pohodlnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.3.15 06:45

@ivašot.
Přesně tak. Nechápu, že se ten kolega nezeptá sám od sebe. A manžel ať mu to normálně řekne, přece nejste charita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.15 06:49
@ivašot.
@ivašot. píše:
No tak ať přispěje to co by dal za autobus, má to přece pohodlnější.

Přesně, ale to je pořád nemám, počkej mi do výplaty, potřebuju založit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.15 06:50

Je to u nas podobne. Manzel pro zmenu nejezdi sam do prace jezdi s nim kolega a kamarad. Projede cca 3500 az 4000 a vesmes ten benzin platime sami. Jednou za 2 mesice ten banzin zalati nekdy jednou za 3mesice. Ale ja mam vidini lepsich zitrku budeme se stehovat do roka. Takze smula. A bude muset platit zase skoro 2000 za salinkartu protoze auto maji na okrasu. :lol: :lol:. Takze u nas stejne kdyz neco reknu tak manzel nechce (znaji se strasne dlouho)…No jo..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.15 06:51

Jezdi snim jako jeden ale ten kolega je zaroven kamarad…Jezdi jenom dva.

• Citovat
  • Upravit
1806
6.3.15 06:54

Já teda nevím, ale přijde mi to naprosto samozřejmý, když s někým jedu do práce přispět mu to co bych dala za autobus a vůbec bych se nestyděla říct si o příspěvek, když je kolega tak blbej a nedojde mu to samotnýmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.15 06:55

Tyhle typy znám, můžu ti garantovat, že kdyby náhodou měl auto byť jen půjčené, tak tvému muži vyúčtuje každý metr jízdy. Na takové se musí nekompromisně. Buď zaplatíš nebo nejezdíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.15 06:59
@svituska píše:
Já teda nevím, ale přijde mi to naprosto samozřejmý, když s někým jedu do práce přispět mu to co bych dala za autobus a vůbec bych se nestyděla říct si o příspěvek, když je kolega tak blbej a nedojde mu to samotnýmu…

My zenske to mame jinak. Ja bych mu to taky rekla ale chlap je chlap. A ja to resit za nej nebudu jednou za cas vyprsknu na manzela. Anonym 2

• Citovat
  • Upravit
1806
6.3.15 07:04
@Anonymní píše:
My zenske to mame jinak. Ja bych mu to taky rekla ale chlap je chlap. A ja to resit za nej nebudu jednou za cas vyprsknu na manzela. Anonym píše: Více

Já teda nevím, můj chlap by nikoho takhle „nevyvážel“…

Neřeknu když se jede na nějakou akci, ale i tak se většinou ostatní nabízí, ale když je to pracovně a víckrát a není to 20 km..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
6.3.15 07:04

@SlečnaVeStínu Kamarád vychcánek, známe. Hlavně ať mu zakladatelky manžel ještě nepůjčuje, nebo to bude z něj těžko dostávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.15 07:08
@svituska píše:
Já teda nevím, můj chlap by nikoho takhle „nevyvážel“…Neřeknu když se jede na nějakou akci, ale i tak se většinou ostatní nabízí, ale když je to pracovně a víckrát a není to 20 km..

AKce s kymkoliv jinym jedou na pul.To se umi vsichni domluvit. Ale v tom pripade vozeni kamarada ne. A me to fakt zacina stvat. :lol: :lol:. Ja uz to fakt vydrzim. Tedkom mam tolik vyrizovani a i v te catsi kde manzel pracuje, ze si pekne musi pockat i na me :mrgreen: A je mi jedno ze dojede v 6 z prace. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat