Jak si znepřátelit tchýni?

Anonymní
11.2.13 11:19

Jak si znepřátelit tchýni?

Čím jste si znepřátelili tchýni?

Ve většině případů si tchýně znepřátelí snachu, tak proč to neudělat naopak? Já tchýni nesnáším a asi to vycítila a i ona ke mně se začala chovat odměřeně - jupííííí. Chtěla bych ale docílit toho, že se znepřátelíme natolik, že jí už třeba nikdy nebudu muset vidět, protože nebude chodit k nám na návštěvy. :dance: Jak ale na to? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka1
11.2.13 11:21

Dalsi dnesni vtip? ochudit deti o detstvi z babickou? 8o

• Citovat
  • Upravit
6024
11.2.13 11:25

Proč anonymně, když si ji chceš znepřátelit?
Normálně jí řekni, že se s ní nechceš stýkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.2.13 11:26

Hele, jsme dospělé. Jedna věc je osobní averze, druhá věc je, že je to babička tvého dítěte a maminka tvého partnera. Aby sis třeba neznepřátelila taky toho chlapa…
Chovej se v rámci možností, pokud ti leze na nervy, tak si vymez třeba návštěvy tak, že u vás nebude přespávat, bav se s ní jen o nejnutnějším.
Ideání kombinace je poslat dítě ven s babičkou, dítě je venčené, ty máš čas pro sebe a tchýně je fuč, spokojenost na všech stranách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
11.2.13 11:27

Nikdy nevíš, kdy jí budeš potřebovat… taky se asi moc nemusíme, ale děti má ráda, tak se chováme zdvořile… navíc, bez ní bych si nemohla dojít ani k doktorovi… nemám hlídání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
11.2.13 11:27

A důvod? Vždyť tě nikdo nenutí abys ji navštěvovala ne?
Když k ní nechceš jezdit, tak nech manžela ať tam s dětma jede sám.
Tohle nechápu, co ti udělala že ji nemáš tak ráda?

• Citovat
  • Upravit
cher
11.2.13 11:28
@Anonymní píše: Čím jste si znepřátelili tchýni?Ve většině případů si tchýně znepřátelí snachu, tak proč to neudělat naopak? Já tchýni nesnáším a asi to vycítila a i ona ke mně se začala chovat odměřeně - jupííííí. Chtěla bych ale docílit toho, že se znepřátelíme natolik, že jí už třeba nikdy nebudu muset vidět, protože nebude chodit k nám na návštěvy. :dance: Jak ale na to? :think:

nejsi trochu trapná? Jinak já mám tchýně dvě-jednu ex, jednu nynější a s oběma vycházím, tak si tady s tebou vrkat nebudu :mavam:

Příspěvek upraven 11.02.13 v 11:28

• Citovat
  • Upravit
Naima
11.2.13 11:28

Svojí existencí :lol:.

Příspěvek upraven 13.02.13 v 16:33

• Citovat
  • Upravit
13119
11.2.13 11:29

Eh… to jen kvůli tvé nesnášenlivosti ochudíš své děti o babičku? A co jim to říct? Oni to babičce vyprdelí a máš po starostech. Jen je ještě potřeba aby si to ty děti zapamatovaly a v dospělosti tě odstřihly od svých dětí - jupíííí, konečně super stáří, nebude tě nikdo otravovat - ani tvoje děti, ani tvoje vnoučata - dvojité jupí.
Btw. už se těším, až skončí jarňáky - do té doby budou mladí vymýšlít kraviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
11.2.13 11:30

Jak se říká, na každého jednou dojde, a jestli se ti to jednou vrátí u tvé snachy a vnoučat, tak si vzpomeň na tuto diskuzi :think:
Mám pocit, že v dnešní době je děsně moderní tchýni nesnášet a místo toho, aby se obě strany snažily najít alespoň v rámci slušnosti a kvůli dětem nějakou společnou řeč, tak se vymýšlí, jak si dělat naschváli.
Jinak samozřejmě nic ve zlým, toť jenom můj názor, možná dost podpořený tím, že jsem „splachovací“ a tchýni mám sice „střelenou“ ale fajn a dcera jí miluje, což je pro mě podstatné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139

Způsobů jak toho docílit je mnoho, ale až přijdou děti mohlo by tě to mrzet a mohlo by se to otočit proti tobě, vracet z5 takové věci jde těžko, ještě bych vyčkala, jestli tě momentální averze nepřejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630

Mám dle mého názoru tchýni semetriku. Těžko spolu vycházíme… Ale vycházíme, protože je to výborná babička. I k jejímu babičkování mám své výhrady - a velké… Ale náš starší syn ji dnes velmi miluje a ona jeho. je to jeho babička, má ji rád, tak se snažíme vyjít!!!
Chápu příspěvky, kdy se potřebuje maminka vypovídat, jak jí tchýně naštvala apod. Taky to tak mívám. Ale zlikvidovat vztah s mámou mého manžela a babičkou dětí? To je fakt hnusný. Taky budeš třeba jednou tchýně a třeba ne podle představ tvé snachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
11.2.13 11:36

Anonymní, proč se ptáš na takovou hloupost? Normálně jí řekni: Maminko, ty jste tak hnusná, až se mi z vás chce blinkat, navíc jste blbá a hloupá a nesnesitelná a protože já jsem krásná, chytrá, hebká, svěží a žádoucí, tak se s váma již nebudu stýkat a buďte tak laskavá a nechoďte k nám domů.

Stačí?

:roll:

Bože dej, ať mám jednou normální snachu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
11.2.13 11:38

Já osobně si s tchýní taky moc nerozumím, ona má svou hlavu a hrdost a nepřizná, že udělá chybu. Máme i jiný názor ohledně výchovy, malá má 2 roky a ona jí pořád chce na prázdniny, ale nedám jí ji. Jezdíme tam jednou týdně na návštěvu (pro klid v rodině). Odstřihnout jí úplně mi taky příjde zbytečný, bylo by to nefér jak pro ni, tak i pro malou. Proč do problémů dospělých zatahovat děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
11.2.13 11:38
@Loll píše:
Anonymní, proč se ptáš na takovou hloupost? Normálně jí řekni: Maminko, ty jste tak hnusná, až se mi z vás chce blinkat, navíc jste blbá a hloupá a nesnesitelná a protože já jsem krásná, chytrá, hebká, svěží a žádoucí, tak se s váma již nebudu stýkat a buďte tak laskavá a nechoďte k nám domů.

Stačí?

:roll:
Bože dej, ať mám jednou normální snachu!
:lol: myslím, že by mohlo i pomoci, aby ji admin odtajnil a třeba se to tchýni donese samo :palec:

Příspěvek upraven 11.02.13 v 11:39

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová