Očekávám od našich moc?

Anonymní
6.2.13 22:28

očekávám moc?

Potřebuju názor ostatních
jsem poprvé tšhotná (33tt) našich i tchánovců první vnučka
tcháni nám dali deset tisic na kočárek
naši se ani nezeptaj co potřebujem ještě, vubec nic malemu nekoupili zatim, pouze jsem dostala k vánocům veci- co jsem si řekla (o to min darku jsme dostali s partnerem), o mimino se nejak nezajimaji, neptaji se, nejsou prostě vyprdění a mě je to hrozně líto :oops: jsem přecitlivělá? mrzelo by vás to taky? přítel říká, že to moc řeším

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25179
6.2.13 22:34

To není, že bys čekala něco od vašich, ale myslím, že spíš porovnáváš. Nám taky manželovi rodiče dali první poslední, peníze na kočárek a tak a naši nic. Pak jak se malá narodila, tak sem tam něco. Ale že by se zajímali o těhotenství nebo tak, ani náhodou. Ale já je znám, vím že takový jsou, nemyslí to zle, jen prostě nejsou tak vyprdnění jako rodiče manžela. Nikdy jsem se na ně za to nezlobila. Jak se malá narodila, tak jsem nestačila koukat, jak byli vyprdění :) :) :)
Zkus neporovnávat a uvidíš po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.13 22:36

@avm3 no jde to ale těžko…dokonce jsem mamce i řekla a ukazala, co chci jeste koupit (myslela jsem že se nějak chytne a NIC) mě to hrozně mrzí prostě…neumím se s tím srovnat nějak :nevim: :oops:

• Citovat
  • Upravit
1064
6.2.13 22:36

Ahoj to si pis, ze mrzelo. Je to asi tezke ze tvy vlastni rodice nemaji moc zajem. Treba se to zlepsi az se mimi narodi kdyz je to jejich prvni vnouce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
6.2.13 22:39

U nás to je přesně naopak, naši by se mohli pos,,, jeho se maximálně mezi řečí zeptají, jak se daří. A je mi to úplně jedno. Nic nechci ani po našich, nejsou povinni se o mě a malý starat. Jsem samozřejmě vděčná, ale nadruhou stranu mi vyhovuje, že nemusím být vděčná jeho rodičům, měli bysme to na talířku dalších 15 let, že nebýt jich, tak blabla. Dítě si pořizuju já s partnerem, ne rodiče. Pokud se nezvládnu postarat sama, je chyba jinde než na straně jejich. Každopádně chápu, že každá pomoc dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10982

Z tvých písmenek mám pocit, že „pořád chceš něco nakupovat“. Prostě hmotné statky. Takto zájem o dítě rozhodně nevzbudíš. Nevím jestli jsi přecitlivělá, z mého pohledu vypočítavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@ducki když já se bojím abych jim pak „nezavrela“ dvere…proste me jak nekdo zklame tak uz vetsinou mám hoooodně velkej odstup…
např, muj otec při prvním snimku z utz kdy jsem jim to s nadsením ukazovala, tak pronesl: „no aby ses nepotentovala“ (vedeli ze to bylo hodne chtené mimino)
nebo jsme se nechali fotit a samo to okomentovali slovy že to přeháníme at se uklidnime a oci v sloup :( je mi to tak líto

• Citovat
  • Upravit
25179
6.2.13 22:41
@Anonymní píše:
@avm3 no jde to ale těžko…dokonce jsem mamce i řekla a ukazala, co chci jeste koupit (myslela jsem že se nějak chytne a NIC) mě to hrozně mrzí prostě…neumím se s tím srovnat nějak :nevim: :oops:

No jo, je to těžký. Mamka se mě vždycky zeptá a ideálně to jdeme koupit spoulu nebo mi dá peníze. Dělá šílený směny a na nákupy fakt nemá čas.
U nás je to taky tak, že naši dělají směny, mamka i víkendy, jsou 30km a vidím je 2× do měsíce a jsem ráda. MAželovi rodiče tak 2× týdně… mám je kousek.
Ale asi s tím nic nenaděláš. Teď to neřeš a uvidíš po porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.13 22:41

@Trojlístek děkuju za názor, i to mě napadlo…jestli nejsme moc vypočítavá… :nevim: ale myslim ze tim to neni…ze ten problem se vyhrocuje az timto…nevim zda jsem to srozumitelne napsala

• Citovat
  • Upravit
1064
6.2.13 22:43

Chlapi to maji jinak. Je to slozite a nevim jak bych ti poradila. Uvidis sama jake to bude az se narodi a kdyz nebudou mit zajem tak aspon budes mit vytouzene miminko co ja bych za zo dala. Je to smutne ale rodice k tomu moc nepotrebujes. Aspon ze jedni prarodice maji zajem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Pokusim se to neresit a na nikoho „nespolehat“ a neocekavat neco co ja bych delala automaticky… (v tom je asi moje chyba)
díky holky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6536

Neumíš se srovnat s tím že vaši nekoupili co jsi chtěla? Tohle bych neřešila, těš se na mimčo a nesrovnávej kdo ti co dá! Je to zbytečný, asi pracujou hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102

Zakladatelko já tě naprosto chápu určitě nejsi přecitlivěla ani vypočítavá. U nás je to podobné ale já mám naštěstí aspoň babi která pomůže:-)uvidíš jak psaly holky třeba se to po narození mimi změní;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
6.2.13 22:44
@Anonymní píše:
@ducki když já se bojím abych jim pak „nezavrela“ dvere…proste me jak nekdo zklame tak uz vetsinou mám hoooodně velkej odstup…
např, muj otec při prvním snimku z utz kdy jsem jim to s nadsením ukazovala, tak pronesl: „no aby ses nepotentovala“ (vedeli ze to bylo hodne chtené mimino)
nebo jsme se nechali fotit a samo to okomentovali slovy že to přeháníme at se uklidnime a oci v sloup :( je mi to tak líto

No zavřít dveře za to, že těhotenství, tedy stav, kdy mimino nejde vzít do ruky, neprožívají jako ty, která cítíš pohyby atd.? Sorry, to mi přijde zcestny. Nebo jestli to je kvůli tomu nepřispívání na vnouče, tak můj názor jsem už psala. Rodič jsi ty a partner. A vy se musíte zvládnout postarat. Pokud pomůže rodina, je to hezky, ale určite to není jejich povinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
6.2.13 22:46
@Trojlístek píše:
Z tvých písmenek mám pocit, že „pořád chceš něco nakupovat“. Prostě hmotné statky. Takto zájem o dítě rozhodně nevzbudíš. Nevím jestli jsi přecitlivělá, z mého pohledu vypočítavá.
:cert: :cert: :cert: :cert: no to je rychlý závěr…myslím, že kdyby byla zakladatelka jen vypočítavá tak tu nepíše…

zakladatelko, no mě by to rozhodně líto bylo…já to neznám, byla jsem z obou stran hýčkaná a mimísek je teď středobod vesmíru pro moje i manželovi rodiče. já být tebou tak si tvojí mamce prostě vyleju srdíčko?? jaký máte vztah s mamkou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová