Očekávám od našich moc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10982
6.2.13 23:00

Zakladatelko, jenže z tvého zakládajícího příspěvku, tak nějak peníze čiší. Jaký konkrétní zájem si představuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.13 23:01

@Crystal87 no asi i pred tim, ale ted si to vic uvedomuju, ted mi to nejak dochází všechno :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.13 23:02

@Trojlístek „rozplývat“ se nad fotkou z utz, chtit citit kopance, prijet za mnou kdyz má volno a ja jsem na neschopence, radovat se se mnou…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.13 23:04

Jdu se z toho vyspat, treba to vsechno zitra uvidim jinyma ocima :) dekuju vsem za postrehy :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Silky123

Bude to znít hnusně, ale souhlasím s holkama, že to je vaše dítko, JENŽE…

To samé, v opačném sledu, jsmě měli s manželem. V těhotenství tchánovci poprdění, teď musíme jezdit my k nim, oni nemají čas, ale vnučku strááášně milujou. Všechny hračky, které u nich má, jsou ty, které jsem tam nechala…

Je to těžké, moc dobře tě chápu, ale počkej do porodu, pak se věci můžou diametrálně změnit ;)

• Citovat
  • Upravit
1567
@Anonymní píše:
@TinaAn ale ja po nikom nechci deset tisic bože 8o ani aby mi neco dali, ale aby se vic zajimali a nemeli hloupe reci typu - prehanis to apod… samozrejme to ze se neptaj zda neco nepotrebuju me stve…kdyz oni potrebovali stavet, jeszdilo se tam furt (150km) ale já jsem na neschopence, nemuzu je navstivit a oni tu nebyli ani jednou za doby tehotenstvi…je to jedno k druhému :nevim:

Zakladatelko, přečti si, co jsem napsala. Nenapsala jsem, že TY to po nich chceš, ale srovnávala jsi, že tchánovci vám dali na kočár a rodiče nic. Já jsem jen napsala, že bych nečekala od nikoho nic.

Já chápu, že ty jsi z těhotenství a mimča celá pryč, ale když ještě dítě není venku, okolí to prostě tak neprožívá… A je mi jasný, že ukázat svýmu taťkovi fotku z UTZ, řekne něco podobnýho. Prostě je to chlap a neví, co na to říct.
Uvidíš, že až se mimčo narodí, budou z něj poprděný všichni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101707
6.2.13 23:05
@Anonymní píše:
@Trojlístek „rozplývat“ se nad fotkou z utz, chtit citit kopance, prijet za mnou kdyz má volno a ja jsem na neschopence, radovat se se mnou…

Na druhou stranu, já celkem chápu, že ji to nebere, objektivně řečeno UTZ je hejno fleků, když jsem ukázala já UTZ babičce, tak nebyla schopná tam to mimčo najít :-), kopance taky těžko může cítit a necloumají s ní těhotenské hormony.
Zavolala si ji a pozvala ji ať přijede? Prostě jsou rodiče, kteří mají pocit, že dítě už má vlastní život a nevnucují se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
6.2.13 23:06
@Anonymní píše:
@Crystal87 no asi i pred tim, ale ted si to vic uvedomuju, ted mi to nejak dochází všechno :nevim:

tak pokud i předtím tak bych nejspíš nešlo čekat že ted se změní :nevim: Tak bude někde asi chyba…co hodit řeč narovinu? I když bacha na mě těhu hormony působí ještě ted 5 měsíců po porodu.
Jinak nemyslím že by zakladatelce až tak šlo o hmotnou stránku, ale spíš o celkový zájem a kord rodičů o první vnouče. Myslím že zakladatelce by stačilo ne veledary ale jakýkoliv zájem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.13 23:06

@TinaAn dobře :) je fakt ze je to mozná pro ne prilis vzdalene

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.13 23:08

Myslím že zakladatelce by stačilo ne veledary ale jakýkoliv zájem :nevim: @Crystal87 děkuju, vystihla jsi to
ne ja nemuzu o tom s mamkou mluvit, protoze bych rekla i to co nechci… :mrgreen: jak se jedna o tyto citlive veci, tk obvykle bud brecim nebo jecim a to ani neni ono…necham to plavat a uvidim az se to vylihne :)
kazdopadne ti moc dekuju, :hug:

• Citovat
  • Upravit
17310
6.2.13 23:10

Moje máma mi nikdy na břicho nesáhla, když jsem byla těhotná. Nijak to se mnou neprožívala. Ani tchánovi. Ty nám zase dávali spoustu peněz, koupili kočár, pleny atd…Moje mamina nic :nevim: Vím, že na to nemá, tchánovci mají. Nečekala jsem od nikoho nic. Měla by jsi to mít stejně, je to na každém mzda vám něco koupí či nikoliv…

To že ti mamina nesahá na bříško, nezajímá jí ultrazvuk..No každý je jiný. buď ráda, že se zajímá manžel, což by mělo být pro tebe podstatné. Oni k tvému bříšku nemají takovou vazbu jak ty a tvůj partner ;)

Třeba si o ty dary říkáš okatě, nebo prostě tvý rodiče vše berou jinak ;) Počkej až se to narodí a pak teprve posuď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.13 23:10

@j.a.n.i1 jo volala a rekla ze bych byla moc rada, kdyby prijela…- a nic :( prý jim to asi nevyjde a ze uvidi atd. atd.

• Citovat
  • Upravit
182
6.2.13 23:11
@Anonymní píše:
@Trojlístek „rozplývat“ se nad fotkou z utz, chtit citit kopance, prijet za mnou kdyz má volno a ja jsem na neschopence, radovat se se mnou…

To stejné jsem chtěla i po partnerovi - otci dítěte a nějak mu to nešlo.. a to nemyslím nijak ve zlým.. Prostě oni nejsou s tebou jedno tělo a neprožívají ty stejné emoce.. Navíc s tebou trochu mlátí hormony, jsi přecitlivělá.. :nevim: A to je normální.. Já nebyla v těhotenství jiná.. taky jsem očekávala zvýšenou pozornost.. Ale pro ty otatní lidi v rodině se zase až tak moc neděje.. prostě čekáš dítě.. :*
takže za mně radím, užívej si to TY.. protože dítě máš v bříšku TY a nikdo jiný.. jsou to pocity, který už jen tak nezažiješ.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.2.13 23:12

Pro mě bylo strašně důležité že moje mamina za mnou přišla do porodnice jako první a přinesla malému medvídka s kterým spí už 6 let :srdce:

Teď to fakt neřeš, počkej až se narodí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.13 23:15

@Limo.nada @Mia82 asi mate pravdu, pockam po porodu (pokud ho vubec budou chtit videt) a nebudu resit hovadiny :mrgreen: asi jsem fakt cíťa :oops: :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová