Jak zplodit holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65418
24.6.20 20:58

Jako děcko jsem znala rodinu, kde bylo pět holek, ve vedlejším vchodě pět kluků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
@maky 1993 píše:
Já při druhém vyzkoušela všechny rady z internetu a holčičku máme. Ale jestli to byla náhoda :nevim:. Každopádně ani chlapeček by nevadil, jen jsem zkoušela. Hlavně, že jsou děti zdravé. :srdce:

A ze jsi tedy nezkousela vsechny rady pro chlapecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380

Raději už neploď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prcek.leni
24.6.20 21:07
:mrgreen:

Příspěvek upraven 06.05.23 v 10:17

• Citovat
  • Upravit
3871
24.6.20 21:08

My ted čekáme holčičku počatou ze styku dva dny pred ovulací, ale nebyl to cílený záměr. Jen potvrzuji babskou radu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
24.6.20 21:13

@Martina84 To je krásné. Je vidět, že babské rady fungují. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
24.6.20 21:19

Moje tři těhotenství: první - holka: sex 4 dny před ovulací. Druhé - holka: sex 3 dny před ovulací. Třetí - kluk: sex v den ovulace. Takže za mě fakt funguje ta babská rada, že pár dní před ovulací se plodí holky, v den ovulace kluci :mrgreen:. Čili pokud víš, kdy máš ovulaci, tak si tři dny před ní zasouložte, a pak už si dejte stopku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3555
24.6.20 21:33

Jak už jsem psala v jiné diskuzi. Můj táta razí názor, že na holku se nesmí souložit moc často (odzkoušené na 3 dětech). A můj manžel, že když chtěl kluka tak to byla rychlovka a při holce se s tou ženou musí muž pomazlit (2 děti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
24.6.20 21:37

Vím přesně. Polohy na zplození kluka : misionář, na koníčka. Na holku: zezadu a poloha ve stoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5160
24.6.20 21:39
@vokishka píše:
Jako děcko jsem znala rodinu, kde bylo pět holek, ve vedlejším vchodě pět kluků.

Manzel je z 5 kluku. A zna rodinu, kde bylo 5 holek a 6. dite kluk, zabrala az vymena chlapa :lol:

Jinak ja znam teorii, ze pokud dela chlap na smeny, tak je vetsi sance ze zplodi holku, a pri pravidelne smene kluky. Ne ze bych tomu verila, ale u nas to vyslo :lol: kdyz manzel delal na 3 smeny tak mame holcicku a druhe je kluk a to delal po-pa klasicke denni smeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.20 21:45

My se to ucili ve skole v biologii, blud to neni. Klucici spermie jsou rychlejsi, ale nemaji dobrou zivotnost, tedy sex v den ovulace zarucuje kluka. Holcici spermie jsou pomalejsi ale maji delsi zivotnost, takze sex 2-3dny pred ovulaci.
Vlastni zkušenosti: kdyz jsme intenzivne planovali prvni dve deti, tedy sex kazdy den, byli z toho kluci.
Nasledne treti dite vzniklo tak, ze jsem si na muze vyloženě vyskocila jen jednou v mesici, jinak jsme se chranili, a je z toho holcicka…i jsem to tak slysela z vice stran, pokud nevíš presne datum ovulace, sex 1× za 3 dny.

• Citovat
  • Upravit
4535
24.6.20 21:47

My 4 dny před ovulaci holčička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
24.6.20 23:44

Řeknu vám co mi řekla tchyně… Takže to musí být pravda. Údajně má tu informaci snad od nějakého faráře 😄. Když se při tom ženská udělá tak to bude holka a když ne, tak to bude kluk 😄
A druhá perlička… U třetího dítěte jsme si nenechali říct pohlaví… Narodil se třetí kluk. No a tchyně řekla že to věděla že to bude kluk, protože vypadám „neudělaně“ :lol: takže tak 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
25.6.20 06:29
@Denino píše: Řeknu vám co mi řekla tchyně… Takže to musí být pravda. Údajně má tu informaci snad od nějakého faráře 😄. Když se při tom ženská udělá tak to bude holka a když ne, tak to bude kluk 😄
A druhá perlička… U třetího dítěte jsme si nenechali říct pohlaví… Narodil se třetí kluk. No a tchyně řekla že to věděla že to bude kluk, protože vypadám „neudělaně“ :lol: takže tak 😄

Proboha 8o dobrá tchyňka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
25.6.20 06:39

To není o tobě, chlap je nositelem informace, zda bude kluk nebo holka.
Nic stoprocentní není, snad kromě umělého oplodnění, tam teoreticky ví, co zavedou, ale to je zase proti lékařské etice.
Jediné čemu já svým způsobem jsem ochotna uvěřit je následující teorie:
Spermie nesoucí mužskou genetickou informací žijí 1den, ty co nesou ženskou 3dny. Takže teoreticky, ovulaci mám ve středu, sex mám v pondeli/úterý, do středy mužské spermie vymrou a zůstanou ženské proběhne ovulace a je šance na holčičku. Ale podotýkám, že je to pouze jedna z teorií, za mě svým způsobem logická, ale kdo ti kde zaručí, kdy přesně máš ovulaci atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí