Jak zplodit holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42670
25.6.20 06:46
@Denino píše: Řeknu vám co mi řekla tchyně… Takže to musí být pravda. Údajně má tu informaci snad od nějakého faráře 😄. Když se při tom ženská udělá tak to bude holka a když ne, tak to bude kluk 😄
A druhá perlička… U třetího dítěte jsme si nenechali říct pohlaví… Narodil se třetí kluk. No a tchyně řekla že to věděla že to bude kluk, protože vypadám „neudělaně“ :lol: takže tak 😄

A snažíš se už vypadat udělane? :mrgreen: Ne, vážně, myslela to z legrace? Nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
25.6.20 07:08

Když píšete, že spermie, ze které má být chlapec je rychlejsi než ta, ze která se ma narodit děvče..tak defakto, když se narodí holka, která od začátku tvrdí, že se narodila ve špatném těle, ale citi se být mužem, tak to by mohla byt - spermie nesoucí ženskou genetickou informaci, ale pozor RYCHLÁ nikoliv pomalá?? :think: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
25.6.20 09:05

@riccius Tak jelikož chlapečka jsme už v té době měli, tak jsme prostě zkusili rady na holčičku a vyšla holčička :nevim:… Co je na tom, však jsem psala, že kdyby to byl nakonec druhý kluk, nevadilo by to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.20 10:58

Pohlaví určuje spermie, vajíčko má obě. A spermie nesoucí holčičí geny přežívá déle.
Náš příklad: sex byl 2-4 dny před ovulací, poloha misionář a čekáme holčičku :srdce:
Jo a v návaznosti na předchozí komentář - sex byl vždy s orgasmem :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.20 22:26

Je to hloupost. U nás sex 4dny před ovulaci a pak už nic a je to kluk.

• Citovat
  • Upravit
42670
27.6.20 05:28

Teorií je hodně, návodů ještě víc a stejně je to pade na pade :mrgreen: Člověk prostě nemůže naplánovat všechno dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.20 07:00
@Anonymní píše:
Pohlaví určuje spermie, vajíčko má obě. A spermie nesoucí holčičí geny přežívá déle.
Náš příklad: sex byl 2-4 dny před ovulací, poloha misionář a čekáme holčičku :srdce:
Jo a v návaznosti na předchozí komentář - sex byl vždy s orgasmem :lol:
Čeho má vajíčko obě? Kdyby mělo oba geny ( druh nebo množství???), tak by spermie přinesla ten svůj jeden a byly by 3 geny??? Nebo jak to myslíš? Dík
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.20 16:39

@DoktorkaZorkaHorká Nojo napsala jsem to blbě, pardon, myslela jsem to tak že z vajíčka mohou být obě pohlaví. Správně jsem měla napsat že vajíčko má jen gen X a spermie může mít X nebo Y, takže spermie určuje pohlaví.

• Citovat
  • Upravit
77
10.5.22 17:29

@opinka u nás sex v den ovulace a holčička ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37677
10.5.22 21:31

Zatím jediná skutečně funkční a ověřená metoda je třídění spermií centrifugací a následné oplodnění in vitro.
Používá se u případů, kdy je jedna linie (mužská/ženská) nositelem geneticky přenosného onemocnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí