Jak "staré" se cítíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1325
20.9.11 07:48

Jak "staré"se cítíte?

Tohle téma je pro zábavu,uvolnění :lol: ,jen mě tak zajímá jak staré se cítíte?Mě je 27 a cítím se mladě(mladá jsem).Když jsem si ráno poposkočila,ruplo mi v kyčli.Tak si říkám,že už asi mé tělo stárne :mrgreen: Když se zamyslím,tak zjišťuju,že už nejsem ohebná jak dřív,kila se nabírají lehčeji a schazují se hůře,už nejsem tak spontánní jako dřív apod.Už chápu staré lidi,co říkají,že mají mladého ducha :mrgreen:Nestěžuju si,říká se,že věk po 30 je nejkrásnější věk pro ženu,tak se těším :mrgreen: A jak se cítíte vy?Na svůj věk staře nebo mladě?A který věk byl pro vás nejlepší? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35755
20.9.11 07:51

Dneska ráno se cítím tak na 80 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
20.9.11 07:53

jo, jo, s tou ohebností a mrštností jsi mi něco připomněla, syn s manželem blbli v pokojíčku a hecovali se navzájem, pak manža rýpl do mě: a co mamča, zvládla by kotoul? to bylo něco na mě, to si myslíš, že jsem takový dřevo, že ani kotoul nezvládnu (na škole jsem byla nejlepší na gymnastiku, šplh apod.), a ten kotoul mi docela dal, hybnost a mrštnost je ta tam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
20.9.11 07:58

Ráno na dvacet a večer na osmdesát:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
20.9.11 08:04
katek78 píše:
jo, jo, s tou ohebností a mrštností jsi mi něco připomněla, syn s manželem blbli v pokojíčku a hecovali se navzájem, pak manža rýpl do mě: a co mamča, zvládla by kotoul? to bylo něco na mě, to si myslíš, že jsem takový dřevo, že ani kotoul nezvládnu (na škole jsem byla nejlepší na gymnastiku, šplh apod.), a ten kotoul mi docela dal, hybnost a mrštnost je ta tam :oops:

Jojo,šplh ani náhodou,asi mám už těžkej zadek :oops: a to mi to ve škole taky šlo :mrgreen: Kotoul jsem teď chtěla zkusit a zůstala jsem stát na hlavě,víc mi strach nedovolil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
20.9.11 08:08

Zrovna ted se citim tak na 40let.. jinak kotoul bych dala, ale jen ten dopredu.. dozadu uz tezko.. kdysi jsem umela i hvezdu.. bejvavalo :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
20.9.11 08:13

Vidítě a já se někdy cítím na 150! :-(
Je mi 23, jsem vdaná a mám malý miminko.. vrstevníci sde chovají jakoby jsme měli s manželem lepru. Spolužačka co jsme s ní 5 let seděla v lavici mi řekla že je dobrý mít taky „dospělý kamarády“ achjo
:zed:
Jinak ale aby nedošlo k nedorozumění já jsem šťastná a spokojená cítím se přesně na svůj věk akorát když někdo plácne něco podobného tak bych ho nejradši plácla taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
20.9.11 08:19

Záleží na tom, jak se vyspím, takže dneska mám pocit, jak kdyby mi bylo dvěstě, ale občas se cítím jak malý děcko :oops: :mrgreen: Je mi 24 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
20.9.11 08:23

Tak zhruba na 40 - 45, abych mohla být náležitě důrazná arogantní štěkna :)
Od 16 jsem se těšila, až mi bude 30, protože mi maminka říkala, že si takový kecy, co mám, můžu dovolit až tak ve třiceti. Tak teď už teda pár let dobrý, akorát u nás na vsi by se ještě pár let navíc možná sešlo :) Takže jsem vlastně relativně mladá, co má starého ducha.
Fyzicky nevím, hybná a mrštná jsem nebyla nikdy, tak mi to nechybí.
Jak říká Hunter z Nikdykde „Jsem stejně stará jako můj jazyk a o něco starší než mé zuby.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.9.11 08:24

je mi 28, a příjde mi, že si to někdy ani neuvědomuju, když jsem byla menší, říkala jsem si, ty jo, až budu mít 25 to budu stará a pořád si příjdu jako ta holka, co si to říkala, ale jak příjdou starosti, nemoci, řešení peněz, oprav na baráku, připadám si v hlavě strašně stará :-( :-( :-( a někdy si i říkám, ty brďo, fakt stárnu a ani si to neuvědomuju, co s tím a ono s tím nic nejde dělat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
20.9.11 08:28

dobrá diskuze :pankac:

dneska se cejtím na svůj věk to je 31 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
20.9.11 08:30

Je mi 19, ale v poslední době se cítím, tak na 50. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3838
20.9.11 08:34

Hehe tak to je dobre :mrgreen:
No dnes to celkom ujde, ale fakt mam dni kedy sa citim strasne staro…ako tu uz niekto pisal, hlavne ked ma bolia krize, kolena…

Ale zaklincovala to moja mala, ked som jej vysvetlovala, ze dake veci po nej poziciame kamaratkynej dcera…Vraj co poziciame, ved jej to daj, mne to uz netreba…Vravim, no a co ked budem mat este babo? A ona: Ty 8-o 8-o 8-o Ved ty uz si stara :pankac:

Mam 35 a dcera 6 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
20.9.11 08:40

Ráno 150 let, dopoledne 16 let, po obědě 1 rok (jako nemluvně, spala bych :mrgreen: ), odpoledne 16 let a večer 80. Čili v průměru taková žena pár let před důchodem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.9.11 08:43

za měsíc mi bude 32, dnes jsem si vyspala tak na 50 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie