Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Temaho píše:lacenka píše:Dík, si mě potěšila
tem to je ale jenom trik![]()
chc es eti vlichotit, říkal to totiž i mě a přišlo mi to fakt podlejzavý
Teda ne že by si na školačku nevypadala to já nevím, jen říkám že já teda na školačku nevypadám a když mi někdo řekne slečno tak přemýšlím, jestli vypadám tak mladě(to teda asi ne
![]()
) a nebo vypadám že by si mě nikdy nikdo nevzal
![]()
![]()
![]()
![]()
to znám, když jsme kupovali holinky dvojčatum, tak prodavacka, je komu hlidate, a pak teda takova mlada maminka chacha na to jim neskocim
Kdyz chodim s kocarkem kolem nasi vejsky, divam se na ty studenty, co kolem postavaji s cigarama a tak se jako libe usmivam a pokyvuju si hlavou, ze to je jako ta nase skola a ze jsem taky ta cool studentka, co sem chodila… a ze si vsichni urcite myslej, ze ty deti jenom nekomu hlidam a ze vypadam porad stejne ![]()
Pak si tak jako uvedomim, ze jsem promovala pred 8 lety a ze uz jsem pro ne docela vzdalena a stara a ze se na me kluci nedivaji, jako ze by me chteli sbalit, ale asi jako ze jsem treba pohledna
matka…
Citim se porad stejne, jako fakt, tak od 18-20 let rekla bych, jsem porad stejna drzka, co na srdci to na jazyku, pred manzelkama kamosu myho manzela se citim mlade
Obcas si pak ale vecer uvedomim, ze me cekaji za 3 mesice Kristova leta a reknu si Kristova noho!!!
![]()
Na koncerty chodime, i kdyz ne tolik jako driv, obcas je to na me moc hlucny ![]()
Jsem ale rozhodne vic zodpovedna, to jo, uz obcas i premyslim ![]()
Taky jsem nikdy nebyla echt sportovec, takze fyzicky si tak moc jina nepripadam, tramvaje uz davno nedobiham ![]()
Ale kdyz si muz jemne posteskne, ze mu letos bylo 41, takze mu vlastne tahne na 50, tak si rikam, kua, ten zivot fakt ale leti… A nedavno se me Domca zeptal „a mami, ty uz si stara?“
Co na to rict… ![]()
Dobré téma ![]()
Za pár dní mi bude 29, ale nějak mi ten věk pořád nedochází, cítím se stále na 20.
Holky,tak jsem sebrala veškerou odvahu a zkusila ten kotoul
A zvládla jsem ho a i dozadu jsem udělala
Hned jsem se cítila zase na 15
Takže to jde,jen jsem teď větší srab
Jé a teď jsem si vzpomněla,jak mě jednou televize „upozornila“že stárnu-koukala jsem na jedničku a začala znělka na film pro pamětníky,tak jsem čekala,co to bude-a byl to barevnej film z r.1983-tedy z roku,ve kterým jsem se narodila.To mě docela tehdy dostalo ![]()
Rano jako po exhumaci, dopoledne mladnu, odpoledne na 20, vecer se to horsi a ted…tak tesne pred zehem (je mi 36, nikdo mi to neveri, az kdyz pochopi, ze deti nejsou moji sourozenci, ale stejne mi nejdriv neveri, ze jsou moje
)
supr tema, ja jak kdy, kdyz si prohlizim fotky z pred patnacti let tak se citim starsi nez jsem, a kdyz zase vidim tchanovy zuby na umyvadle(ble, ma tam i krabicku, ale jaksi se nenaucil ji pouzivat) u nich v koupelne tak se cejtim jako dost mlade..