Jak "staré" se cítíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14046
20.9.11 13:28
Temaho píše:
lacenka píše:
tem to je ale jenom trik :wink: :lol: chc es eti vlichotit, říkal to totiž i mě a přišlo mi to fakt podlejzavý :lol:
Teda ne že by si na školačku nevypadala to já nevím, jen říkám že já teda na školačku nevypadám a když mi někdo řekne slečno tak přemýšlím, jestli vypadám tak mladě :think: (to teda asi ne :cry: :lol: ) a nebo vypadám že by si mě nikdy nikdo nevzal :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Dík, si mě potěšila :roll: :lol:

to znám, když jsme kupovali holinky dvojčatum, tak prodavacka, je komu hlidate, a pak teda takova mlada maminka chacha na to jim neskocim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
20.9.11 14:05

Kdyz chodim s kocarkem kolem nasi vejsky, divam se na ty studenty, co kolem postavaji s cigarama a tak se jako libe usmivam a pokyvuju si hlavou, ze to je jako ta nase skola a ze jsem taky ta cool studentka, co sem chodila… a ze si vsichni urcite myslej, ze ty deti jenom nekomu hlidam a ze vypadam porad stejne :lol:
Pak si tak jako uvedomim, ze jsem promovala pred 8 lety a ze uz jsem pro ne docela vzdalena a stara a ze se na me kluci nedivaji, jako ze by me chteli sbalit, ale asi jako ze jsem treba pohledna :lol: matka…

Citim se porad stejne, jako fakt, tak od 18-20 let rekla bych, jsem porad stejna drzka, co na srdci to na jazyku, pred manzelkama kamosu myho manzela se citim mlade :mrgreen: Obcas si pak ale vecer uvedomim, ze me cekaji za 3 mesice Kristova leta a reknu si Kristova noho!!! :lol: :lol:
Na koncerty chodime, i kdyz ne tolik jako driv, obcas je to na me moc hlucny :lol:
Jsem ale rozhodne vic zodpovedna, to jo, uz obcas i premyslim :mrgreen:

Taky jsem nikdy nebyla echt sportovec, takze fyzicky si tak moc jina nepripadam, tramvaje uz davno nedobiham :wink:
Ale kdyz si muz jemne posteskne, ze mu letos bylo 41, takze mu vlastne tahne na 50, tak si rikam, kua, ten zivot fakt ale leti… A nedavno se me Domca zeptal „a mami, ty uz si stara?“ :lol: Co na to rict… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
21.9.11 21:21

Dobré téma :D
Za pár dní mi bude 29, ale nějak mi ten věk pořád nedochází, cítím se stále na 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
21.9.11 23:32

Holky,tak jsem sebrala veškerou odvahu a zkusila ten kotoul :mrgreen: A zvládla jsem ho a i dozadu jsem udělala :mrgreen: Hned jsem se cítila zase na 15 :dance: Takže to jde,jen jsem teď větší srab :nevim: Jé a teď jsem si vzpomněla,jak mě jednou televize „upozornila“že stárnu-koukala jsem na jedničku a začala znělka na film pro pamětníky,tak jsem čekala,co to bude-a byl to barevnej film z r.1983-tedy z roku,ve kterým jsem se narodila.To mě docela tehdy dostalo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.9.11 23:53

Rano jako po exhumaci, dopoledne mladnu, odpoledne na 20, vecer se to horsi a ted…tak tesne pred zehem (je mi 36, nikdo mi to neveri, az kdyz pochopi, ze deti nejsou moji sourozenci, ale stejne mi nejdriv neveri, ze jsou moje :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
22.9.11 00:17

supr tema, ja jak kdy, kdyz si prohlizim fotky z pred patnacti let tak se citim starsi nez jsem, a kdyz zase vidim tchanovy zuby na umyvadle(ble, ma tam i krabicku, ale jaksi se nenaucil ji pouzivat) u nich v koupelne tak se cejtim jako dost mlade..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová