Jak "staré" se cítíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Baslerinda
20.9.11 08:49

V prosinci mi bude 26 a na těch 26 se opravdu cítím :wink:

• Citovat
  • Upravit
14046
20.9.11 08:50

je mi 30 a od narozenin mam depku, ze jsem stara, prave, ze na tele to poznavam, vic me boli clovek :( dusevne jsem porad stejnej trouba jako ve 20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
20.9.11 08:55

tak me nedavno premluvila dcera, at ji ukazu kotoul… :roll: to bylo desny, jsem nevedela jestli to preziju :oops: . je mi 28, na zakladce jsem chodila na gymnastiku, kotoul jsem delala i na kladine.. no a ted.. hruza :cert:
k pocitu mladosti by mi stacilo trochu spanku, ale to je tomu memu andilkovi fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.9.11 08:59

dneska ta svěžest taky nepřichází,od pěti už hodin byly vzhůru a já marně předstírala spánek :-? :-D
Tak jsem si teď uvařila konvici čaje pro uvolnění a kafe. Starší je ve školce, prďola půjde za chvíli chrnět :dance:
V poledne budu opět svěčí 31-tka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
20.9.11 08:59

Já se cítím pořád na 20, takže nechápu, proč mne puberťáci zdraví „Dobrý den“ :nevim: :mrgreen: Samozřejmě, že ten pocit, že je mi 20, přichází až několik hodin po probuzení , co se mi podaří rozhýbat tělo a klouby

• Citovat
  • Upravit
6882
20.9.11 09:00

nedávno se stalo mému kamarádovi (34), že ho v tramvaji nějací školáci pustili sednout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
20.9.11 09:02
consi píše:
nedávno se stalo mému kamarádovi (34), že ho v tramvaji nějací školáci pustili sednout :mrgreen:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
20.9.11 09:02
consi píše:
nedávno se stalo mému kamarádovi (34), že ho v tramvaji nějací školáci pustili sednout :mrgreen:

Já právě radši přestala autobusem jezdit, směřovalo to k tomu :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
20.9.11 09:04

Je mi 30 ale zasekla jsem se na 25ti letech :mrgreen: Teda všude to tvrdím a dokonce mi to i občas někdo žere :mrgreen:

Kotoul? Tak to už bych se asi jen těžko zvedala :mrgreen:
Jinak byla u nás známá 65let a dělá jógu , ukazovala mi jeden cvik, jsem si říkala, to nic není(vypadalo to snadně) když to zvládne takováhle stará vochechule, holky já už se nezvedla a musel přijít manžel a sebrat mě ze země :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
20.9.11 09:05

Taky se cítím pořád na 20, akorát děti mi nějak podezřele stárnou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
20.9.11 09:13

no v jistých situacích se i já ve 26 letech cítím na 50 a více…jsem unavená a znechucená vším, co mě a mojí rodinu poslední rok potkalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.9.11 09:13
lucie.t píše:
consi píše:

ON..udržovanej blonďák :mrgreen: mohla jsem se smíchy potrhat, když nám to říkal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
20.9.11 09:17
consi píše:
lucie.t píše:
consi píše:
ON..udržovanej blonďák :mrgreen: mohla jsem se smíchy potrhat, když nám to říkal
:lol: :lol: JO, to člověka dostane. Já se poprvý taky otáčela, komu že to říkají Dobrý den.Ještě mi taky dřív říkali v krámě a u doktorky MLADÁ PANÍ, teď už se to změnilo na holé PANÍ :lol:
  • Citovat
  • Upravit
6882
20.9.11 09:34
Loraine píše:
consi píše:
lucie.t píše:
consi píše:
ON..udržovanej blonďák :mrgreen: mohla jsem se smíchy potrhat, když nám to říkal
:lol: :lol: JO, to člověka dostane. Já se poprvý taky otáčela, komu že to říkají Dobrý den.Ještě mi taky dřív říkali v krámě a u doktorky MLADÁ PANÍ, teď už se to změnilo na holé PANÍ :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
20.9.11 09:43

Duševně se cítím „pod třicet“ :mrgreen: , vzhledem taky (odraz v zrcadle), ale fyzicky na svůj věk (35) a vím, že lepší to s mou fyzičkou už nebude, jenom horší… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová