Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
je mi 30 a od narozenin mam depku, ze jsem stara, prave, ze na tele to poznavam, vic me boli clovek
dusevne jsem porad stejnej trouba jako ve 20
tak me nedavno premluvila dcera, at ji ukazu kotoul…
to bylo desny, jsem nevedela jestli to preziju
. je mi 28, na zakladce jsem chodila na gymnastiku, kotoul jsem delala i na kladine.. no a ted.. hruza ![]()
k pocitu mladosti by mi stacilo trochu spanku, ale to je tomu memu andilkovi fuk
dneska ta svěžest taky nepřichází,od pěti už hodin byly vzhůru a já marně předstírala spánek
![]()
Tak jsem si teď uvařila konvici čaje pro uvolnění a kafe. Starší je ve školce, prďola půjde za chvíli chrnět ![]()
V poledne budu opět svěčí 31-tka ![]()
Já se cítím pořád na 20, takže nechápu, proč mne puberťáci zdraví „Dobrý den“
Samozřejmě, že ten pocit, že je mi 20, přichází až několik hodin po probuzení , co se mi podaří rozhýbat tělo a klouby
nedávno se stalo mému kamarádovi (34), že ho v tramvaji nějací školáci pustili sednout ![]()
consi píše:
nedávno se stalo mému kamarádovi (34), že ho v tramvaji nějací školáci pustili sednout
consi píše:
nedávno se stalo mému kamarádovi (34), že ho v tramvaji nějací školáci pustili sednout
Já právě radši přestala autobusem jezdit, směřovalo to k tomu
![]()
Je mi 30 ale zasekla jsem se na 25ti letech
Teda všude to tvrdím a dokonce mi to i občas někdo žere ![]()
Kotoul? Tak to už bych se asi jen těžko zvedala ![]()
Jinak byla u nás známá 65let a dělá jógu , ukazovala mi jeden cvik, jsem si říkala, to nic není(vypadalo to snadně) když to zvládne takováhle stará vochechule, holky já už se nezvedla a musel přijít manžel a sebrat mě ze země ![]()
Taky se cítím pořád na 20, akorát děti mi nějak podezřele stárnou… ![]()
no v jistých situacích se i já ve 26 letech cítím na 50 a více…jsem unavená a znechucená vším, co mě a mojí rodinu poslední rok potkalo
lucie.t píše:consi píše:
ON..udržovanej blonďák
mohla jsem se smíchy potrhat, když nám to říkal
consi píše:lucie.t píše:ON..udržovanej blonďákconsi píše:
nedávno se stalo mému kamarádovi (34), že ho v tramvaji nějací školáci pustili sednoutmohla jsem se smíchy potrhat, když nám to říkal
Loraine píše:consi píše:lucie.t píše:ON..udržovanej blonďákconsi píše:
nedávno se stalo mému kamarádovi (34), že ho v tramvaji nějací školáci pustili sednoutmohla jsem se smíchy potrhat, když nám to říkal
![]()
JO, to člověka dostane. Já se poprvý taky otáčela, komu že to říkají Dobrý den.Ještě mi taky dřív říkali v krámě a u doktorky MLADÁ PANÍ, teď už se to změnilo na holé PANÍ
Duševně se cítím „pod třicet“
, vzhledem taky (odraz v zrcadle), ale fyzicky na svůj věk (35) a vím, že lepší to s mou fyzičkou už nebude, jenom horší… ![]()
V prosinci mi bude 26 a na těch 26 se opravdu cítím