Jak tady něco prodat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
8.2.17 19:43

Jak tady něco prodat?

Dobrý den,
funguji na eMiminu cca od léta a zatím jsem zde prodala jedu věc (kolečkové brusle). Od té doby absolutně nic. :( Máte nějaký tip, jak zde prodat více věcí? Nebo to tady nemá cenu? Kde prodáváte věci vy? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35696
8.2.17 19:46

Ja tady prodaa vzdycky vsechno, teda krome obleceni a dost rychle. Dala jsem nizkou cenu a jen se po tom zaprasilo :P

Edit, to co porodavas ty neni moc hezke, ani hezky nafocene a na svuj stav mi to prijde drahe. A v zime proste letni veci neprodas.

Příspěvek upraven 08.02.17 v 19:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
8.2.17 19:48

Zalezi co prodavas, hadry moc nejdou nikde, taky zalezi jakou mas cenu, kdyz se pripocita postovny tak se vetsinou vyplati koupit nove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
8.2.17 19:50

@Kkamis nezbyva nez porad aktualizovat zbozi a cekat az se nekomu neco bude hodit. Jak i pise @pikola, cim nizsi cena, tim lepsi. Ted uz je toho vsude moc, hlavne obleceni na decka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
8.2.17 19:55

Uprimne? Dohromady nemas nic poradneho na prodej ;).

• Citovat
  • Upravit
12156
8.2.17 19:56

@Kkamis musim souhlasit s @pikola veci co mas nic moc :? ja tedy osobne prodala plno veci, vetsinu celkem rychle. Mam treba drazsi veci, ale vsechny v top stavu a vetsinou kvalitni a znackove :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
8.2.17 19:59

Taky sem koukala na tvoje inzeraty a nic me neoslovilo, detske obleceni bych si nekoupila to se uz s postovnym nevyplati, boty na sebe bych nekoupila pres internet nikde bez vyzkouseni. Navic nafoceny to neni nic moc pomuchlane veci nevypadaji moc dobre a to taky dela hodne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
8.2.17 20:13

Tady neprodávám. Nejvíc jsem prodala a bazosi.cz, boty obratem. Jinak hodně prodám i přes FB bazárky MěstoXY a okolí. tam totiž odpadá poštovné a je možnost vyzkoušení. věci u kterých vím, že bych je prodala jen hodně pod cenou, tak ty si nechám. Používám jako dárek nebo protislužbu pro kamarádky např. já jí něco „bombičkového“ zadara a ona mě zásobuje rajčaty ze zahrady apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
8.2.17 20:41

Ja jsem veci dala sem a na vinted. Na vinted temer hned neco prodane a navic veci maji mnohem vice zobrazeni nez tady. Tak to zkus tam.
Tvoje inzeraty me take nezaujaly, ale ja nejsem Tvoje cilova skupina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
8.2.17 20:47
@Saatine píše:
Koukla jsem se co tam máš a když prodáváš 11-12 let starou bundu za 300, tak se nediv..

11-12let není stáří bundy, ale velikost. Tu.pro 11-12 let staré dítě (vel.152).
Jinak souhlas s tím, že je to předražené. Za bundu, kde jsou osoupane pásky a lezou nitky, bych 300,– nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.4.17 12:54

sháním nutne

Chci koupit funkcni mechanicke houpatko pod kočárek Robopax. Cena do 2000 Kč. Ozvete se prosim na ***@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák