Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den,
funguji na eMiminu cca od léta a zatím jsem zde prodala jedu věc (kolečkové brusle). Od té doby absolutně nic.
Máte nějaký tip, jak zde prodat více věcí? Nebo to tady nemá cenu? Kde prodáváte věci vy? Děkuji!
Ja tady prodaa vzdycky vsechno, teda krome obleceni a dost rychle. Dala jsem nizkou cenu a jen se po tom zaprasilo ![]()
Edit, to co porodavas ty neni moc hezke, ani hezky nafocene a na svuj stav mi to prijde drahe. A v zime proste letni veci neprodas.
Příspěvek upraven 08.02.17 v 19:48
Zalezi co prodavas, hadry moc nejdou nikde, taky zalezi jakou mas cenu, kdyz se pripocita postovny tak se vetsinou vyplati koupit nove…
@Kkamis nezbyva nez porad aktualizovat zbozi a cekat az se nekomu neco bude hodit. Jak i pise @pikola, cim nizsi cena, tim lepsi. Ted uz je toho vsude moc, hlavne obleceni na decka.
@Kkamis musim souhlasit s @pikola veci co mas nic moc
ja tedy osobne prodala plno veci, vetsinu celkem rychle. Mam treba drazsi veci, ale vsechny v top stavu a vetsinou kvalitni a znackove ![]()
Taky sem koukala na tvoje inzeraty a nic me neoslovilo, detske obleceni bych si nekoupila to se uz s postovnym nevyplati, boty na sebe bych nekoupila pres internet nikde bez vyzkouseni. Navic nafoceny to neni nic moc pomuchlane veci nevypadaji moc dobre a to taky dela hodne ![]()
Tady neprodávám. Nejvíc jsem prodala a bazosi.cz, boty obratem. Jinak hodně prodám i přes FB bazárky MěstoXY a okolí. tam totiž odpadá poštovné a je možnost vyzkoušení. věci u kterých vím, že bych je prodala jen hodně pod cenou, tak ty si nechám. Používám jako dárek nebo protislužbu pro kamarádky např. já jí něco „bombičkového“ zadara a ona mě zásobuje rajčaty ze zahrady apod.
Ja jsem veci dala sem a na vinted. Na vinted temer hned neco prodane a navic veci maji mnohem vice zobrazeni nez tady. Tak to zkus tam.
Tvoje inzeraty me take nezaujaly, ale ja nejsem Tvoje cilova skupina.
@Saatine píše:
Koukla jsem se co tam máš a když prodáváš 11-12 let starou bundu za 300, tak se nediv..
11-12let není stáří bundy, ale velikost. Tu.pro 11-12 let staré dítě (vel.152).
Jinak souhlas s tím, že je to předražené. Za bundu, kde jsou osoupane pásky a lezou nitky, bych 300,– nedala.
Chci koupit funkcni mechanicke houpatko pod kočárek Robopax. Cena do 2000 Kč. Ozvete se prosim na ***@seznam.cz
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.