Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, napadlo mě se Vás poptat, jak si myslíte že bude vypadat pokoj, který bude vymalován bílou, jen cirka půl metru od země zeleně, jakože tráva
po té bych rozsela pár kytek, jakože louka no
podle mě by to mohlo vypadat hezky, ale čert ví. manžel furt říká že doufá, že už jsem to někde viděla, že to vypadá pěkně a ne že to mám ze své hlavy
co myslíte?
Ahoj, moc si to nedokážu představit. A už si to viděla někde?
@Bavi No pokud to nebude úplně rovně, ale jakoby do kopečku, tak to hezké bude http://www.babynabytek.cz/…ka-louka.jpg
Myslím že to může být pěkné. kdo ví ale jak to bude vypadat s nábytkem
ale asi bych to nechala udělat:)
Tak vypadat to muze ruzne, zalezi na konkretni barve a preciznosti provedeni ![]()
Bude to pěkný ![]()
Já jsem to taky chtěla, ale nakonec máme 2 stěny zelený a 2 bílý a uprostřed borduru ![]()
Příspěvek upraven 17.01.14 v 19:44
@Melody 4 jj tak nějak jsem to myslela, rovně určitě ne, akorát nemám tak barevné kytky
jsem nakoupila spíš takové šedozelené ![]()
Zrovna jsem na něco takového narazila nedávno na mimibazaru, myslím, že to bude moc hezké. Vkládám ten obrázek z mimibazaru.
@petra_dwo jé děkuji za obrázek, přesně tak to chci, aspon to konečně vidím ![]()
Já si to tedy dokážu představit. Zelenkavé kopečky jako trávu, ale místo bílé bych volila světle modrou - obloha. A jak píší holky, více než metr a ne „rovně“, prostě nerovnost louky. Otázkou je, jestli to bude v celém pokoji, já bych volila možná jen jednu stěnu, nebo 2 - do rohu. Taky řeším pokojík. Celkem inspirace. Kdyby se některé chtělo hodit sem fotku svých výtvorů, také uvítám. ![]()
@Lajka09 jo s tou modrou by se mi to taky líbilo víc než s bílou
@Bavi Právě jsi mi úplně připomněla ten obrázek, jako kdybys ho popisovala
. Taky bych ale volila tu světle modrou oblohu, jak píšou holky. Tak ať se podaří, a pak sem hoď fotku, jak se povedlo ![]()
Jo a na netu je kdyžtak k dostání plno samolepek, tak bych to ještě oživila nějakýma motýlama, kytkama, ptáčkama, strom, prostě ještě něco. ![]()
@mexxx Taky mě to přijde jako příjemnější kontrast. I já nad touto kombinací uvažuji. ![]()