Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ať se tchýně stará o sebe, ty nejlépe víš co je pro miminko nejlepší.
Vykasli se na tchyni, Mates byl taky sama pneumatika, vsechno poctive vykojeny a ted ma 77cm, 10kg a pomalu mu lezou zebra, kotnicky jak hulcicky, od te doby, co se zacal otacet a valet sudy a ted plazit, tak je vsechno fuc a to je myslim docela jedlik.
Jakmile se ty mimina zacnou hybat, tak je to dole.
Máš to brát tak, že je tchýně nevychováná, nemá ždibec empatie a zřejmě si o sobě myslí, že snědla všechnu moudrost světa… Pokud malého jen kojíš (nebo krmíš UM) a necpšeč ho pribiňákama, piškotama a jinýma zbytečnostma, tak nechápu, jak asi můžeš jeho váhu ovlivnit…
Příspěvek upraven 19.02.10 v 16:20
Podle naturelu a)Ignorovat b)Upozornit tchýni, že ona sama by potřebovala a) zhubnout b) přibrat
![]()
Jsou to normální míry, tak klid ![]()
Vykašli se na ní. Já zas furt poslouchám, od tchýně teda ne, tu mám zlatou, ale od ostatního okolí, jak je malej hubenej. Za chvilku mu bude deset měsíců a váží 7,80kg na 78cm. Fakt se na to vykašli, ty děti to pak vyběhají. Teďka jen hajá a spinká, ale pak se začne otáčet na bříško, lézt a jak začne běhat, bude fešák ![]()
Souhlas s Novire i ostatními, chybí jí empatie. Doktorka ti když tak řekne, kdyby něco nebylo ok, na názor tchýně kašli.
čauky,nic si z toho nedělej, Jurášek je moc pěkný kluk - jako buk ![]()
Anonymní píše: čauky,nic si z toho nedělej, Jurášek je moc pěkný kluk - jako buk
Nemám Juráška ![]()
hele já měla obě holky 9kg v 6ti měsících a byly to krásné kuličky a do roka a půl z toho vyrostly a vyběhaly, prostě si nenech namluvit, že je mimi tlusté! V jaké době to žijeme,jak nemáš tabulkovou míru váhu už je to špatně? a´t se tchýně probere !tchýni bych asi slušně upozornila, že pokud chce volat ohledně takových to blbostí ať raději nevolá! nebo bych jí zkusila taky zavolat nějakou impertieneci, třeba že podle moderního trendu vypadá dost staře na svůj věk
Jibnak takováto tchýně ti umí pak otrávit život.
no já si taky nemyslím, že by to bylo kdovíjaká hrůza, teď se na to vykašli, za chvíli bude lozit a běhat a všechno vyběhá, ale rozhodně to není žádná hrůza. Tchýně by se měla starat hlavně samy o sebe. Malého bylo taky kus a teď mu div netrčí žebra
Tchýně si nevšímej, jak psaly holky. Asi bude velmi „starostlivý“ typ.
Brzo si najde zase něco jiného, co ji bude dělat starosti. Budeš se muset asi obrnit.
Pokud se jí vnuk nelíbí, nemusí za ním chodit, ne? ![]()
V zájmu rodinného štěstí se nedej. Myslím, že zbytečné je i cokoliv vysvětlovat.
Ať si trhne lopatou! ![]()
ahojky to vylita . tchyne at si koupi psa a neotravuje:-) jako matka vis nejlepe co a jak dite potrebuje. kazde dite je jine tabulky at zahodi tchyne do kose
Tchyně ať jde do háje!!Nebo ještě lépe do pr..
Každé dítě je jiné.Kdyby bylo něco v nepořádku tak by ti snad doktorka řekla ne?
Nebo je snad tchýně Dr?
Nerozumí tomu a akorát Ti kazí náladu,kašli na ní.
ahoj holky, včera mi volala tchyně, že malej je prý jak koule (má 8 kg a 68 cm ve 4 měsících) , jak to mám brát?Když se narodil tak byl zas moc hubený (5Ocm a 2,92kg). docela mě to urazilo a mrzelo. Je fakt krásný, omlouvám se za anonym ale nemůžu jínak z osobních důvodů a hlavně v zájmu rodinného štěstí