Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je radost. Nicméně bych příteli řekla, ze se jedna o jeho rozhodnutí a já mu ho proplacet nebudu - a dodržela to. Ona ho ta charita časem přejde. Tátovi bych zkusila pomoci najít práci, udělat životopis, obeslat inzeráty apod.
Jak to řešit? Pomoci mu najít nějakou nekvalifikovanou práci. Pokud se otec uzdravil, musí se chovat jako zdravý člověk a ne jako příživník. A pokud ho přítel ze své vůle podporuje, jde to na jeho triko a nedala bych mu ani kačku. A pokud pak kvůli penězům přítel za tebou nechodí, tak to asi není úplně nejlepší přítel a poohlédni se radši po jiném.
Příspěvek upraven 24.03.19 v 14:35
Příteli žádné peníze nedávej, pokud chce sponzorovat nefachčenko, je to jeho boj. Musíš se prostě obrnit a nenechat se vydírat. Tatík si holt bude muset ve svým věku uvědomit, že bez práce nejsou koláče.
Tak pokud mu dává přítel peníze, je to jeho věc, ale ze mě by následně nedostal ani korunu. A otec půjde buď do práce nebo umře hlady, to je jednoduché. Peníze by ode mě teda fakt nedostal.
Takže přítel dělá frajera a hraje si na dobročinnost a potom tahá ty peníze ze ženský? Tak to je taky " chlap"… Jasně mu řekni, že s tím nesouhlasis a jestli ho chce podporovat, tak že svého. No a pokud se mu to nebude líbit, zvaz změnu partnera.
Příteli ty peníze nedávej. Proč mu je dáváš? Jeho problém,že mu je dá. Kdyby mu dal peníze soused a pak přišel za tebou,že mu je dal za tebe tak mu taky zaplatíš?
Mám tátu je po rakovině prostaty je mu 50 let. Z rakoviny se dostal Nikdy nepracoval.na smlouvu, kdysi pobíral ID ten ted už nemá a zdravotně je v pořadku, stále nepracuje Máma se snim rozvedla a dodnes za něj platí dluhy
Ja mam DMO a pracuji mám. přitele ten měl tátu take po rakovině, který bohužel zemřel ale byl to pracant, tělem i duší. Přitel mého tatu lituje. A finančně ho podporuje ze svých peněz, které po té vyžaduje po mě Takže jakoby se můj táta skrze mého přitele přiživoval
Každou chvíli táta vola mému přiteli že potřebuje penize na jidlo. oblečeni apod a, přitel jde a koupi zaplati, a potom ty penize chce po mě
ŘIKALA jsem přitelovi at to nedělá, že nas taky nikdo nepodporuje ale přitel ho lituje
Když jsem jasně dala najevo že je to jejich věc, at pak za mnou muj milý nechodi, p4pr h že nemá penize, tak pak stejně je chce nevim, jak to utnout.Muj tata se taky rád napije, a má pak takové ty silácké řeči že, všechny zbije apod
jako ze srandy, už nemůžu nevim jak to řešit Když přijedeme k tatovi na návštěvu tak je jenom co jsme mu přivezli apod. Sám pro nás nic nemá, bydli u babičky svý mamy ženskou nemá