Jak to vypadá bez klystýru?

Anonymní
19.1.15 12:16

jak to vypadá bez klystýru?

Ahoj :mavam: Za týden mám termín a tak mě napadlo, co když to na mě přijde nečekaně, a nestihnou mi dát klystýr? To jako je pak možný, že se u porodu žena pomočí nebo nedej bože po*ere? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2352
19.1.15 12:17

Jo, je to možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101745
19.1.15 12:18

Ano, možné to je, ale povětšinou ji to bude dost jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.1.15 12:19

Neměla jsem klystýr ani u jednoho porodu. Jestli šlo mimo mimča i něco jiného, netuším. A ano, je to možné, k porodu to patří a personál je na to připravený. Případná stolice se odklidí, vymění se plena a rodí se dál. Jojo, taky jsem to hrozně řešila. U porodu mi to bylo úplně šumák. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380

Je to možné a personál se z toho nehroutí, jsou zvyklí. Mě ho poprvé sice dali, ale pozdě, porod byl rychlý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565

Ano, je to možné. Personál to utře a jede se dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
19.1.15 12:20

Ano. Z moji zkusenosti, telo se vycisti samo, ale musi mit pohyb a volny pristup na zachod. Kdyz neni pohyb, tak opravdu dojde k „nehode“. Na druhou stranu, i cast klystyru muze zustat ve strevech a odejit az pri tlaceni, klystyr aky neni vsespasny. Neres to, nejak bude, at tak ci tak, nikdo z toho aferu delat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.15 12:22

Holky, díky :oops: Mám jako prvorodička plno myšlenek, tak snad chápete :nevim: Jsem zvědavá, jestli i mě bude všechno jedno… Hlavně ať je prcek v pořádku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7376
19.1.15 12:23

U me to bylo take rychle a co nadelas? svagrova se posrala na ri doby i po klystyru, ja porodila hodinu od prvni bolesti:) prvni sel pan henkey. D a co myslis? vsichni zhnusene prchli? ne zabalili to do hader a odnesli, at jsem v cistem. Za par minut vylezl uz jinym otvorem syn :D Lepi tlacit poradne nez pridusit dite kvuli takove malichernosti. Jeden znamy, snad 70 ti lety gynekolog rikal, ze driv se zrozeni delavalo v krvi hounech a moci:D proste to k tomu patri :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984

Jo. U druhyho mam podezreni ze mi neco ujelo :D i kdyz klystyr byl ale asi nevzal vse :D ale bylo mi to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
19.1.15 12:25

A vis co, krome toho, ze u prvniho porodu jsem byla unavena jak po nacviku preziti a baa jsem se tlacit, ze se pokadim a paneboze a male zacly klesat ozvy a hura na vex.. nastesti v posledni vterine jsem zatlacila jak jsem mela a dcera byla hned venku.. kolik trapeni jsem si mohla usetrit :( vcetne sveho fialoveho ksichtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
19.1.15 12:26

Já se přiznám, že jsem se po… i s klystýrem, dali mi ho docela brzy a já se sice vyprázdnila, ale pak musela kvůli ozvám čtyři hodiny ležet napojená na monitoru, než jsem se konečně otevřela a mohla tlačit, takže jsem se nehýbala a ty čtyři hodiny nebyla ani na malé ani na velké, a holt se ještě něco objevilo (malého i velkého). Bylo mi trapně, ale asistentka jen řekla, že mimčo potřebuje co nejvíc místa a je to dobře, jen ať před sebou všechno vytlačí. Manžel dělal, že nic z toho nevidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
19.1.15 12:29
@Anonymní píše:
Ahoj :mavam: Za týden mám termín a tak mě napadlo, co když to na mě přijde nečekaně, a nestihnou mi dát klystýr? To jako je pak možný, že se u porodu žena pomočí nebo nedej bože po*ere? :lol:

No klystýr určitě neovlivní pomočení :) a odchod stolice je normální, personál to nerozhází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.1.15 12:30

Já se u druhého porodu vyčistila přirozeně. Porod v podstatě začal tím, že jsem měla brutální průjem, který jsem přisuzovala míse meruněk, co jsem sežrala na noc. :mrgreen: Byla jsem na tom záchodě snad 5× a nešlo po tom ze mě už vůbec nic. Ale u prvního jsem měla porod vyvolávaný, takže od začátku v porodnici a tam mi udělali zátěžák, zavedli první Prostin a dostala jsem večeři. :mrgreen: Po večeři začaly kontrakce. A jestli opravdu něco šlo, to nevím. Od začátku jsem tlačila do konečníku, takže případnou stolici bych asi ani nepoznala. Oba porody rychlé a na klystýr jsem si vůbec nevzpomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí