Aniball pro lepší porod

496
12.1.15 21:12

Aniball pro lepsi porod

Ahoj, vim, ze uz nejake diskuze tohoto tema tu jsou, ale zbiram co nejvice informaci ohledne tohoto balonku.. Proto prosim o veskere zkusenosti, dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
735
12.1.15 21:25

Ahoj, taky zvažuji koupi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
12.1.15 21:41

@Jindrova25 ja prave zatim cetla jen same dobre recenze. Az na vyjimky. Chcu to jeste probrat s doktorkou, ale bojim se, ze me to vymluvi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
12.1.15 21:51

Do týdne určitě porodím, pak budu podávat reference a prodávat dál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
12.1.15 21:54

@chrastitko11 Já myslím, že nevymluví. Ona za tebe rodit nebude. I když samozřejmě bolí porod i před samotným porodem, tak aspoň na ten závěr je to určitě dobře. Sama ale taky pořád váhám (ale asi spíš kvůli výdajům, je jich nějak hodně :/ ). Jinak si myslím, že je to dobrá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
12.1.15 21:58

Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala. Sice mě porod čeká až v květnu, ale už jsem nad tím přemýšlela. A bohužel všechny diskuze jsou stráášně dlouhé, takže nemám šanci je dočíst.

Bavily jste se tedy o tom s gynekologem? Co na to říkal?
Já mám jenom strach, aby to tam dole nezůstalo víc roztažené…ale zatím, co jsem četla, tak snad ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
12.1.15 22:03

Ahoj, cvičila jsem s Epi-no (Aniball v tu dobu ještě nebyl, kdyby byl tak bych si ho koupila, protože je o kus levnější) a jako prvorodička jsem porodila bez nástřihu a natržení. Zdaleka jsem nenacvičila ten doporučovaný obvod, protože jsem rodila skoro o 2 týdny dřív. Mě to pomohlo hodně psychicky a také to naučí jak při porodu spolupracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
12.1.15 22:07

@veveruschka ja jdu k doktorce 20.1. tak se teprav zeptam
@Jindrova25 prave premyslim jestli si to uz mam obednat driv i bez doktorky. Bojim se aby me necim nevystrasila. Jako levna hracka to neni, ale jestli to fakt funguje tak to za to stoji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
12.1.15 22:08

@chrastitko11 já to s nikým nekonzultovala. Neměla jsem žádné problémy, tak jsem v tom neviděla problém. Pokud bys trpěla na záněty, nebo hrozil předčasný porod, tak se raději zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
12.1.15 22:11

Nechci tady z toho delat burzu, ale kdyby nekdo prodaval Aniball, tak se hlasim :mavam:

Malej ma uz od 29tt o 4 tydny vetsi hlavicku, dneska v poradne mu nameril doktor uz 33cm, jasny - jen orientacne, ale trochu me to desi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
12.1.15 22:16

@Lucka1111 ne u me je nastesti vse v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
12.1.15 22:20

Taky sem cvičila a doporučuji. Doktor Vám to nejspíš pohaní, ostatně jako všechno co je nové… ovšem jeho šít nebudou že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
12.1.15 22:21

@veveruschka nestalo se tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.1.15 22:25

@Jindrova25 @Camosh Ahoj prodávám, pokud máte zájem ozvěte se mi. Jinak zkušenost mám jen kladnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.1.15 23:23

Ja nad nim premyslela, ale nakonec nebyly penize.. u prvniho porodu me PA nastrihla a u druheho vubec nic, ani natrzeni.. a to syn nebyl zadny drobecek..
@Camosh no nerikej, ty taky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky