Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, vim, ze uz nejake diskuze tohoto tema tu jsou, ale zbiram co nejvice informaci ohledne tohoto balonku.. Proto prosim o veskere zkusenosti, dekuji ![]()
@Jindrova25 ja prave zatim cetla jen same dobre recenze. Az na vyjimky. Chcu to jeste probrat s doktorkou, ale bojim se, ze me to vymluvi ![]()
Do týdne určitě porodím, pak budu podávat reference a prodávat dál ![]()
@chrastitko11 Já myslím, že nevymluví. Ona za tebe rodit nebude. I když samozřejmě bolí porod i před samotným porodem, tak aspoň na ten závěr je to určitě dobře. Sama ale taky pořád váhám (ale asi spíš kvůli výdajům, je jich nějak hodně :/ ). Jinak si myslím, že je to dobrá věc.
Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala. Sice mě porod čeká až v květnu, ale už jsem nad tím přemýšlela. A bohužel všechny diskuze jsou stráášně dlouhé, takže nemám šanci je dočíst.
Bavily jste se tedy o tom s gynekologem? Co na to říkal?
Já mám jenom strach, aby to tam dole nezůstalo víc roztažené…ale zatím, co jsem četla, tak snad ne…
Ahoj, cvičila jsem s Epi-no (Aniball v tu dobu ještě nebyl, kdyby byl tak bych si ho koupila, protože je o kus levnější) a jako prvorodička jsem porodila bez nástřihu a natržení. Zdaleka jsem nenacvičila ten doporučovaný obvod, protože jsem rodila skoro o 2 týdny dřív. Mě to pomohlo hodně psychicky a také to naučí jak při porodu spolupracovat.
@veveruschka ja jdu k doktorce 20.1. tak se teprav zeptam
@Jindrova25 prave premyslim jestli si to uz mam obednat driv i bez doktorky. Bojim se aby me necim nevystrasila. Jako levna hracka to neni, ale jestli to fakt funguje tak to za to stoji..
@chrastitko11 já to s nikým nekonzultovala. Neměla jsem žádné problémy, tak jsem v tom neviděla problém. Pokud bys trpěla na záněty, nebo hrozil předčasný porod, tak se raději zeptej.
Nechci tady z toho delat burzu, ale kdyby nekdo prodaval Aniball, tak se hlasim ![]()
Malej ma uz od 29tt o 4 tydny vetsi hlavicku, dneska v poradne mu nameril doktor uz 33cm, jasny - jen orientacne, ale trochu me to desi ![]()
Taky sem cvičila a doporučuji. Doktor Vám to nejspíš pohaní, ostatně jako všechno co je nové… ovšem jeho šít nebudou že ![]()
@Jindrova25 @Camosh Ahoj prodávám, pokud máte zájem ozvěte se mi. Jinak zkušenost mám jen kladnou ![]()
Ja nad nim premyslela, ale nakonec nebyly penize.. u prvniho porodu me PA nastrihla a u druheho vubec nic, ani natrzeni.. a to syn nebyl zadny drobecek..
@Camosh no nerikej, ty taky? ![]()