Jak udržet dítě v posteli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
26.2.15 18:21
@jdukolem píše:
no jo to je hrozně demotivující byl jsem hodný ležel jsem a akvárko nedostanu protože se to nezlepšilo :nevim:

Uvidíme, no… Zkusím najít nějakou „akvárkovou“ aplikaci do toho tabletu… Já kdysi měla v mobilu virtuální akvárko… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.2.15 18:23
@kate02 píše:
No za týden má tu kontrolu a uvidíme… :nevim: Já naivně doufám, že pak už bude moct aspoň opatrně chodit…Manžel taky včera spěchal, ale tohle podcenit nešlo, na schodech se rozbrečel, že ho to bolí, tak to ještě ukecal, že dostane lego, ale když si venku před barákem uvědomil, že se školkou půjdou na procházku, tak ho prostě už nezlomil ničím, aby šel… Prostě ho to fakt bolelo, no… :nevim: Ale teď na to má dostávat Nurofen až do té středy, takže ho to nebolí a máme tady boje, no… :mrgreen:

jasně no.. mě pokaždý fascinuje jakou mají dokonalou regeneraci..malej s tou chřipkou ted taky - bolela ho hlava měl horečku - ok dostal Panadol, hlava nebolela horečka klesla a hned byl jak motorová myš - během půlhodiny a udrž ho… hrozný fakt.. nesnáším kreslený pohádky, nenávidím pexeso a „blinkám“ při představě jakékoliv stolní hry… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.2.15 18:23
@kate02 píše:
Uvidíme, no… Zkusím najít nějakou „akvárkovou“ aplikaci do toho tabletu… Já kdysi měla v mobilu virtuální akvárko… :think: :mrgreen:

to by ho mohlo bavit..ten tablet myslím, že zachrání dost.. u nás zabírá až moc..zas nechci aby půldne jen hrál že jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
26.2.15 18:25
@jdukolem píše:
jasně no.. mě pokaždý fascinuje jakou mají dokonalou regeneraci..malej s tou chřipkou ted taky - bolela ho hlava měl horečku - ok dostal Panadol, hlava nebolela horečka klesla a hned byl jak motorová myš - během půlhodiny a udrž ho… hrozný fakt.. nesnáším kreslený pohádky, nenávidím pexeso a „blinkám“ při představě jakékoliv stolní hry… :mrgreen:

Já se teda přiznám, že doma jsem s ním byla jen včera a dneska po práci… Zítra si beru dovolenou a už teď se toho děsím… Pohádky kreslený ho nebaví, jen Želvy ninja a Tarbíci… :-D Jinak nic moc… Pak by nejradši koukal na Hobita (toho teda asi zítra dočtem jako knížku, no… :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
26.2.15 18:26
@jdukolem píše:
to by ho mohlo bavit..ten tablet myslím, že zachrání dost.. u nás zabírá až moc..zas nechci aby půldne jen hrál že jo

Já mám strach, že u nás nezabere… Než zasáhla „vyšší moc“ a rozbil se nám iPad, kterej jsme ještě neopravili, měl ho volně k dispozici a bavilo ho to maximálně tak půl hodiny… :roll: Prostě hračka jako každá jiná… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.2.15 18:27
@kate02 píše:
Já se teda přiznám, že doma jsem s ním byla jen včera a dneska po práci… Zítra si beru dovolenou a už teď se toho děsím… Pohádky kreslený ho nebaví, jen Želvy ninja a Tarbíci… :-D Jinak nic moc… Pak by nejradši koukal na Hobita (toho teda asi zítra dočtem jako knížku, no… :zed: )

já mám od soboty ošetřovačku..a takhle 8o 8o 8o mi už dělá v hlavě :mrgreen:
akorát u nás lepší v tom že sedět může a když nemá teplotu tak si prostě i na koberci jezdí s autíčky tak to mám lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.2.15 18:30
@kate02 píše:
Já mám strach, že u nás nezabere… Než zasáhla „vyšší moc“ a rozbil se nám iPad, kterej jsme ještě neopravili, měl ho volně k dispozici a bavilo ho to maximálně tak půl hodiny… :roll: Prostě hračka jako každá jiná… :zed:

tak budu držet moc palec na ten tablet at ho baví aspon trošku
u nás mají úspěch i ty „výchovné aplikace“ - doplnění písmenek, barvy, počítání a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
26.2.15 18:33

@kate02 a z „čeho to je“? Jsi fakt chudák, našeho téměř pětiletého porazí jen čtyřicítka, jak má jen 38, tak neleží, nějaký kloub by ho také netankoval. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
26.2.15 18:37
@kozisek píše:
@kate02 a z „čeho to je“? Jsi fakt chudák, našeho téměř pětiletého porazí jen čtyřicítka, jak má jen 38, tak neleží, nějaký kloub by ho také netankoval. :|

Co jsem tak pochytila, tak jak měl tu střevní chřipku, tak se to „přesunulo“ do těch kloubů… :think: :nevim: Takovej „vedlejší účinek“… Prej se to občas stává, no… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
26.2.15 18:39
@jdukolem píše:
já mám od soboty ošetřovačku..a takhle 8o 8o 8o mi už dělá v hlavě :mrgreen:
akorát u nás lepší v tom že sedět může a když nemá teplotu tak si prostě i na koberci jezdí s autíčky tak to mám lepší :)

My to řešíme babičkama, no… A dál teď uvidíme… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.2.15 18:41
@kate02 píše:
Co jsem tak pochytila, tak jak měl tu střevní chřipku, tak se to „přesunulo“ do těch kloubů… :think: :nevim: Takovej „vedlejší účinek“… Prej se to občas stává, no… :zed:

8o 8o 8o po chřipce jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.2.15 18:42
@kate02 píše:
My to řešíme babičkama, no… A dál teď uvidíme… :zed:

mě bude babi hlídat od pondělí - rekonvalescence..u nás je problém když má horečku tak brečí a chce jen mě nikdo mu nedá ani ten panadol - scéna jak blázen…

Příspěvek upraven 26.02.15 v 20:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
26.2.15 19:55
@jdukolem píše:
8o 8o 8o po chřipce jo?
:nevim: Co jsem koukala, tak víc lidí mělo podobnou posloupnost, jako my. Mě by nikdo nenapadlo, že se to může stát… 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.2.15 20:06
@kate02 píše: :nevim: Co jsem koukala, tak víc lidí mělo podobnou posloupnost, jako my. Mě by nikdo nenapadlo, že se to může stát… 8o

no právě..a pak se řekne chřipka.. uf myslím na vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect