Jak udržet ponožky na nožkách 9měsíčního raubíře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7251
23.5.11 12:33

Máme taky capáčky kožené a doma je má furt a ponožky drží :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
23.5.11 12:40

Holky, teď mě napadlo zkusit ustříhnout nějaký froťáky, který mu pěkně držely, do tvaru těch návleků. Myslíte, že to pomůže nebo je to blbost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
23.5.11 12:42

Stejně, jako u 14měs - nandavat, nandavat a nandavt :mrgreen: Naše pometlo si je i samo sundavá, přinese, podává fusekli, ukazuje na nohu a hlásí „neni, tam dej“ a tak jdu a nandám…na těch pár minut, než si je zas sundá :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
23.5.11 12:49

Anebo širokou gumu, sešít jí a pak hodit přes nárt, patu a překřížit jí? Už mi z těch ponožek fakt hrabe! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22078
23.5.11 13:05

Taky sundaváme - ale teď už míň než ze začátku. Musel k tomu dospět…

Takže dokud sundaval neustále, měl prostě punčocháče, bylo ještě chladno. Teď už je teplo, takže když sundá, je bos :nevim: Však o nic nejde, teď už nenastydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
23.5.11 13:18

My máme právě v obýváku chladno dost, slunce nám sem jde jen ráno, pak je tu celý den stín a pod námi je sklep, takže nic moc teplo, i přes koberec. Už má jednu tu gumičku na noze a světe div se, drží to. Asi mu to nebude ani tak klouzat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
23.5.11 14:00

Ahoj, tak jsem měla stejný problém a ty návleky pomohly - jsou totiž dvě velikosti a to do šesti měsíců a potom do jednoho roku. Malý má už 14 měsíců a pořád je nosí - trošku se vytahají, takže nohu neškrtí a vše OK. Já kupovala v Brně - Brána k dětem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
23.5.11 17:57

JJ tak to nevím,moje malá bere sundáváni ponožek 100krát denně jak velikou zábavu:-))))

• Citovat
  • Upravit
2852
23.5.11 19:16

nevím jak ostatní, ale nám to vydrželo- malá 19 měs nosí doma punčocháčky, jediné kde vydrží v ponožkách je venku s botičkami. Jinak umí sundat vše od botiček s dvojitým sukem až po papučky se zapínáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
23.5.11 20:50

Že to ale máme šikulky, co??? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
23.5.11 20:54
pampalin píše: Že to ale máme šikulky, co??? :-D

jj presne :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1586
30.5.11 09:43

Mě aspoň na chvíli proti sklouzávání pomohly větší ponožky, které měl jako podkolenky, nesklouzávaly tolik :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat