Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smile_xxx píše: Více
Ono to nebarví na konkrétní barvu, ale na tvou původní. Klidně blonďatou, rezavou, jakoukoliv. Anebo se to bude blížit tvé původní barvě v závislosti od toho, jak to budeš flinkat.
Je to bezbarvá vodička, někdy jsem četla, jak to funguje, ale už jsem zapomněla. Ale v podstatě se dá říct, že zvrátí stárnutí v tvých vlasech a vlasy si opět produkují svou barvu.
@Leontodon píše: Více
Stačí zadat sprej na odrosty, já používám taky od Loreal ![]()
A ty spraye na fungují jak? Farbí to trvaleji nebo jen do dalšího umytí vlasů. Nebarví pak taky oblečení? A když značka, kterou barvím normálně, spraye nedělá, netluče se to? A co barevně, není vidět pak rozdíl?
Já se vtírnu s dotazem, kolik vám bylo, když jste začaly šedivět? ![]()
No a já jsem to jednou nechala odrůst a mám svoji přírodní šeď. Všichni mi to chválí a neznalí se ještě ptají, kolik mě to stálo. Neber to. ![]()
@JenedaLinda píše: VíceÚplně první šedivý vlas jsem si našla v 25. Do 35 let jejich počet nepřesáhl 10 šedivých vlasů, už jsem se kvůli nim barvila. Ve 35 letech ( těžké těhotenství a hodně náročný kojenec) se mi utvořil celý šedivý pramen, hned ve předu, hodně viditelný. Teď ve 43 mám kromě šedivého pramenu i jinde šedivé vlasy. A i když nejspíš je to méně, než pět procent vlasů, z těch tmavých by svítili hodně. Mám kamarádky, které si kolem 40 nacházejí první šedivé vlasy a i takové, které mají z větší poloviny vlasy už šedivé. Kolem 40 má hodně šedivých vlasů už většina lidí.
Přijde mi, že když už převládají šedivé vlasy, začíná to být hezké. Ve světlých vlasech se první šedivé vlasy ztrácí, ale v tmavých to fakt hezky nevypadá.
@Leontodon píše: Více
Se mě neptej na odstín, kamarádka je kadeřnice a dávám jí dost volnou ruku, jen sdělíme představu… Ale v reálu jsem prostě o kus světlejší než dřív, i když k blondýne se nepřibližují ani vzdáleně a ani nikdy nechci.
Bych vložila foto, ale po celém dni v lese a prapodivné vlhkosti není moje hlava něco, čím bych se chtěla chlubit 😁
@JenedaLinda píše: Více
Natolik, aby mě to štvalo, někdy kolem čtyřicítky. Což teda aspoň u mě byl věk, kdy jsem chtěla vypadat o pět let mladší, nikoliv starší ![]()
Ale mám dvě kamarádky, které byly dost intenzivně šedé už při maturitě. Mají to v rodině.
@ugluk škoda, že nevíš odstín můžeš aspoň naznačit - pořád je to tmavě hnědá nebo středně hnědá? Já jsem domluvena teď na pátek do kadeřnictví, jsem strašně zvědavá, jak to dopadne. Já žádnou svou kadeřnici nemám. Když tak můžu pak hodit foto. Jinak už půl roku rozdýchávám střižení na jaře a pořád jsem naštvaná a nesmířila jsem se s tím, jak mě mrcha oškubala. Ale chci stáhnout tu hnědo-černou i když úplně nevím, jak se to dělá, když chci zesvětlit jenom trochu. Doma bych to určitě neudělala.