Jak ukrýt šediny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24716
12.10.24 20:37
@JenedaLinda píše: Více

14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
12.10.24 20:49
@JenedaLinda píše: Více

já ve 25, teď ve 42 mám víc šedivých jak hnědých, ale třeba švagrová byla ve 20 téměř kompletně šedivá. Barví se asi od 16 let každé 3 týdny do dnes, kdy je jí téměř 50. používá nějaký barvící sprej na pěšinku, něco jako pudr, protože to je vidět ta bílá čára už po týdnu barvení. Já mám alergii na barvu na vlasy, pár let jsem řešila hennou s indigem, přestalo mě to bavit a už asi pět let nebarvím a taky jsem vlasy ostříhala na krátko. Ty šedivé mají dost divnou strukturu a trčí mně to na všechny jak Einsteinovi, nicméně když byly dlouhé, tak mně říkali Hagrid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69016
12.10.24 21:47
@Leontodon píše: Více

Ne, od tmavě hnědé už jsem upustila. Je mi přes 40 a ta tmavá je hodně kontrastní a jo, v jednolité tmavě ty dědiny strašně svítí. Teď jsem našla nedávnou fotku, je to ve větru, ale barva celkem sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
12.10.24 22:48

Moje mamka našla bratrovi šedivý vlas v jeho pěti letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leontodon
12.10.24 23:29

@ugluk díky moc. Máš moc hezké vlasy :D Představovala jsem ti to pořád trochu tmavší. Jsem zvedavá, co vymyslí v pátek se mnou…

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
22.10.24 19:37
@Janli píše: Více

Schovat, já mám melír a zakryje to dost a občas nějaký šedivý vlas splyne s malířem a stačí mi jít co 3 měsíce má dorost a 2 ročně celou hlavu.

• Citovat
  • Upravit
76891
22.10.24 19:46
@ugluk píše: Více

to vypadá hodně dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
22.10.24 20:12
@Cizinka 999 píše: Více

No jo, když ti odrosty stačí jednou za tři měsíce, tak ti buď rostou fakt pomalu nebo máš šedin málo. Mě jsou odrosty vidět už pár dnů po obarvení a tři týdny jsou maximu po kterém musím barvit. To už mám odrost centimetr a půl…..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
22.10.24 20:21
@smile_xxx píše: Více

Já mám tolik šedin, že by mi melír nepomohl. Navíc přímo nad čelem bílý pruh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leontodon
22.10.24 21:02
@Cizinka 999 píše: Více

A můžu se zeptat na přesný postup jak pro idiota? Melír ve smyslu jenom stáhnout barvu z pramínků a jenom jednou za čas obarvit celou hlavu?

Já myslím, že těch sivých vlasů nemám tak moc a možná by to stačilo.

Já nakonec byla u kadeřníka a zatím jsem dost zklamaná :?. Nakonec mě ukecal na melír. Prý se mu zdá, ža mám jemné vlasy a kdyby to odbarvil celé, tak budou zničené. Takže lepší melír a zesvětlovat postupně. Seděla jsem tam 3 hodiny, udělal mi nejdřív melír po celé hlavě. Pak ale na to dal barvu - tmavší než jsem si vybrala, takže nakonec rozdíl skoro nejde poznat a odešla jsem zase s tmavou hlavou :zed:. Asi byl i sám zaskočen, prý, když mi to nezesvětlá po 2 mytích, mám zavolat :?. Jako barva je moc hezká, vlasy taky a nemám až o tolik tmavší konce, protože tam se hodně držela ta černo-hnědá, ale můj problém to neřeší. Teď nevím, jestli mu ještě dát jednou šanci, nebo jít někam jinam. Riskli by jste to a odbarvili celé naráz? :think:

• Citovat
  • Upravit
69016
22.10.24 21:12

@Leontodon počkej pár mytí. Já taky odcházela prakticky s jednolitou barvou, ale z těch pramínků se to vymylo rychlejí, trochu pomohlo sluníčko a hezky se to rozvrstvilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová