Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@zoubky
supér, gratuluji! A jak to šlo? Určitě líp, než první. ![]()
Holky jsem ráda, že jste dopadly takhle krásně a všechny černé scénáře se nevyplnily ![]()
@berry4 No, v 7hod jsme přijela s kontrakcema jen po 10minutách, ale vyděsilo mě krvácení. Nakonec to bylo jen z porodních cest. Po hodině mi píchli vodu(uff, to „vymačkávání“ vody fakt nic moc
), pak přišly kontrakce po 3minutách, následně po minutě. Jenže šly do špatných míst, do kříže a já se jen trápila a vyčerpávala. Nakonec mi v 10,45píchli infuzi a v 11hod byl malý na světě…to byla taková bolest a zárověň rychlost otevírání ze 6 na 8, že to šlo skoro samo ![]()
Malý měl sice 3× šňůru kolem krku, ale volně, takže Apgar skore 9-10-10 ![]()
JInak vše v pohodě, bez nástřihu, jen drobé dva stehy trhlinky.
@zoubky zaplatpánbů za to, já se taky nakonec rychle otvírala a to tlačení přes to mý zarezlý potrubí už taky nebylo nic moc, ale co ženská pro to dítě neudělá
Super, zvládla jsi to skvěle, tak atˇ jste oba v pořádku a pak se taky pochlub ![]()
Krasavec malej
. Tak to máme zdárně za sebou. Jinak ti zoubky závidím to nulový šití.
Ahojda holky tak koukam ze tady uz to mate vsichni za sebou a ja si ctu jen vase rady a bojim se jak to budu mit ja
Určitě taky dobrý a hlavně rychlý
nenaděješ se a už to skoro leze ![]()
Chtela jsem se zeptat kdy jsi kupovala kocarek??ja na netu porad koukam na kocarky ale bojim se ze je jeste brzo hlavne mam strach aby se neco nestalo na jare jsem potratila a ted se bojim cokoli delat porad hlidam jestli nahodou nekrvacim atd..
Tak v první řadě vůbec nepřemýšlej tak, že bys měla potratit, pryč s takovýma myšlenkama!!! My jsme kupovali kočárek asi 3měsíce před porodem ![]()
Máme 4měsíce a 6450gramů, Theuška je pořádná mišelinka, a mě se to moc líbí, nemám moc ráda, takový ty vyhublý miminka, to je takový divný
nikdo nechce věřit, že je jen kojená
ale od začátku s kojením bojujeme, prakticky nedělám nic jiného, než kojíme a odsáváme, abych si udržela a zvýšila příjem laktace
kojit za každou cenu
udělala jsem si z toho nový koníček ![]()