Jak uspat dítě za 40 vteřin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pavlats
10.4.15 16:57

Hlazení od čela ke kořeni nosu mi funguje i u roční. Za chvilku je v limbu.

• Citovat
  • Upravit
7008
10.4.15 17:38
Teda zkoušela jsem to teď na sobě a taky bych hned usnula :mrgreen:
@Jitus.Slavickova píše:
Pred chvylkou mi to poslal pritel z prace…tak jsem mu rekla ze dostane kapesnik a muze vecer zacit :mrgreen: nase princezna mu kapecnik rozskube a bude po srande :)
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
10.4.15 18:07

Já potvrzuju a mám vyzkoušeno na 30letem muži. Stačí pár minut hladit po obličeji, kolem spánku a jemně přejíždět přes obočí a mám večer jen pro sebe :pankac: Většinou do pěti minut vytuhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3763
10.4.15 18:09
@Billi píše:
@BAZÁREK ANGIE funguje. Mám ozkoušeno u obou dětí. Stačilo hladit prstem z čela po kořenu nosu dolů a za chvíli byly tuhoš. Na menšího mi to funguje pořád to mu je 9 měsíců. Sice neusne, ale uklidní se a lépe usíná.

Souhlasím, mám taky odzkoušeno na dvou dětech, na třetím ještě pořád praktikuju, budou mu dva a miluje to, opravdu se krásně zklidní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85476
10.4.15 18:10

@andrea.sb haha, manzel mi na to rekl, ze u deti nos a u tatinku mam hladit nekde jinde :mrgreen: :mrgreen: ale jinak dobre tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
10.4.15 18:16

@blumen tak ten můj dá klidně přednost hlazení po zádech a hlavě před sexem. A úplně nejlépe sex a potom to hlazení. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85476
10.4.15 18:18

@andrea.sb no, ona to byla typicka odpoved meho manzela :lol: ze jsem mu to vubec rikala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
10.4.15 20:11

Zkoušeli jsme :pankac: bez úspěchu, koukal na nás jako na blázny a hrozně se u toho řehtal, tak nevím, kde udělali soudruzi z NDR chybu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13435
10.4.15 20:13

Tak mi to nedalo a zkusila jsem…úspěšně a snad ještě dřív, než za 40 vteřin. Už spinká :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
10.4.15 20:23

Mně fungovalo to hlazení z čela po kořen nosu u obou dětí cca do 4. měsíce, a pak jak když utne. Chvíli fungovala plína přes obličej a ta nakonec taky krachla. Až někdy bude večer tóčo, tak asi taky vyzkouším tuto metodu, ale obávám se, že děti kapesník sežerou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85476
10.4.15 20:38
@banibag2 píše:
Tak mi to nedalo a zkusila jsem…úspěšně a snad ještě dřív, než za 40 vteřin. Už spinká :dance:

Dite mi usnulo i bez toho, ale jsem na to zvedava  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
10.4.15 21:37

Zkoušela jsem hladit čelo a kořen nosu už u prvního dítěte. Na chvíli sice oči zavřelo, nicméně nikdy neusnulo. Teď jsem zkoušela „kapesník“ u druhého a málem se mi přetočilo ve swaddleme zavinovačce ze zad na břicho, jak moc se rozčilovalo (jsou mu dva měsíce) :)
Obě děti ale usínají zabořené obličejem do polštáře/pleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
10.4.15 22:40

Normálně mi dcera usíná sama, teď většinou kolem 19:30. Tak jsem to dneska před půl osmou na ní vyzkoušela a začala řvát a usnula až kolem osmé. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí