Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Doufám, že akční chlápek přidá další video jak uspává skoro roční dítě ![]()
Pred chvylkou mi to poslal pritel z prace…tak jsem mu rekla ze dostane kapesnik a muze vecer zacit
nase princezna mu kapecnik rozskube a bude po srande ![]()
@Jitus.Slavickova píše:
Pred chvylkou mi to poslal pritel z prace…tak jsem mu rekla ze dostane kapesnik a muze vecer zacitnase princezna mu kapecnik rozskube a bude po srande
@Jitus.Slavickova píše:
Pred chvylkou mi to poslal pritel z prace…tak jsem mu rekla ze dostane kapesnik a muze vecer zacitnase princezna mu kapecnik rozskube a bude po srande
Musíš ji zabalit jako ve videu
. Docela by mě zajímalo, jestli to funguje
.
@BAZÁREK ANGIE funguje. Mám ozkoušeno u obou dětí. Stačilo hladit prstem z čela po kořenu nosu dolů a za chvíli byly tuhoš. Na menšího mi to funguje pořád to mu je 9 měsíců. Sice neusne, ale uklidní se a lépe usíná.
@Billi píše:
@BAZÁREK ANGIE funguje. Mám ozkoušeno u obou dětí. Stačilo hladit prstem z čela po kořenu nosu dolů a za chvíli byly tuhoš. Na menšího mi to funguje pořád to mu je 9 měsíců. Sice neusne, ale uklidní se a lépe usíná.
No tak po tom nose, to mi říkala maminka, že mě taky hladila, že mě to uspávalo. Když jsi to napsala, tak jsem si na to vzpomněla. ![]()
Tak spousta dětí si sama obličej zakrývá třeba plínkou nebo muchláčkem, když usínají. Já jsem taky u svojí dcery, když byla mimino, přišla na to, že jí na usnutí pomáhá, když ji zlehka hladím rukou přes oči a přes kořen nosu.
@BAZÁREK ANGIE Jooo tak to by me zakousla..od porodnice nenavidi zavinovacky..:) ta jak nemuze sermovat rukama a nohama, muze se zblaznit..a zabalit 3 mesicni 6kg princeznu uz neni lehky..taky by me to zajimalo jestli to funguje..ale na tu nasi malou vzteklou urvanou milovanou princeznu pochybuju ![]()
U nas by byl papirovy kapesnik bez milosti sezran. Ja hladim od pul hlavy pres celicko az ke korenu nosu, ale jen vecer, spis tak pro uklidneni
Hlazení prsty po nose dolů nebo třeba přes víčka opravdu funguje. Nám to zabírá i u dvouleťáka ![]()
Taky uspávám hlazením odshora dolů přes očička, kořen nosu, akorát k tomu musí mít i prso a funguje to i v 22 měs. Jinak by koukal ještě dlouho, takhle je to rychlejší.