Jak uspat dítě za 40 vteřin

643
10.4.15 15:36

Jak uspat dítě za 40 vteřin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
10.4.15 15:38
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
10.4.15 15:38

Mě by zajímalo jak na to jako přišel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
10.4.15 15:40

Tak to je nářez, fakt to funguje??? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
10.4.15 15:45

Doufám, že akční chlápek přidá další video jak uspává skoro roční dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
10.4.15 15:53

Pred chvylkou mi to poslal pritel z prace…tak jsem mu rekla ze dostane kapesnik a muze vecer zacit :mrgreen: nase princezna mu kapecnik rozskube a bude po srande :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
10.4.15 15:56
@Jitus.Slavickova píše:
Pred chvylkou mi to poslal pritel z prace…tak jsem mu rekla ze dostane kapesnik a muze vecer zacit :mrgreen: nase princezna mu kapecnik rozskube a bude po srande :)
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
10.4.15 15:57
@Jitus.Slavickova píše:
Pred chvylkou mi to poslal pritel z prace…tak jsem mu rekla ze dostane kapesnik a muze vecer zacit :mrgreen: nase princezna mu kapecnik rozskube a bude po srande :)

Musíš ji zabalit jako ve videu :mrgreen:. Docela by mě zajímalo, jestli to funguje :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
10.4.15 15:59

@BAZÁREK ANGIE funguje. Mám ozkoušeno u obou dětí. Stačilo hladit prstem z čela po kořenu nosu dolů a za chvíli byly tuhoš. Na menšího mi to funguje pořád to mu je 9 měsíců. Sice neusne, ale uklidní se a lépe usíná.

• Citovat
  • Upravit
4918
10.4.15 16:01
@Billi píše:
@BAZÁREK ANGIE funguje. Mám ozkoušeno u obou dětí. Stačilo hladit prstem z čela po kořenu nosu dolů a za chvíli byly tuhoš. Na menšího mi to funguje pořád to mu je 9 měsíců. Sice neusne, ale uklidní se a lépe usíná.

No tak po tom nose, to mi říkala maminka, že mě taky hladila, že mě to uspávalo. Když jsi to napsala, tak jsem si na to vzpomněla. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
10.4.15 16:06

Tak spousta dětí si sama obličej zakrývá třeba plínkou nebo muchláčkem, když usínají. Já jsem taky u svojí dcery, když byla mimino, přišla na to, že jí na usnutí pomáhá, když ji zlehka hladím rukou přes oči a přes kořen nosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
10.4.15 16:11

@BAZÁREK ANGIE Jooo tak to by me zakousla..od porodnice nenavidi zavinovacky..:) ta jak nemuze sermovat rukama a nohama, muze se zblaznit..a zabalit 3 mesicni 6kg princeznu uz neni lehky..taky by me to zajimalo jestli to funguje..ale na tu nasi malou vzteklou urvanou milovanou princeznu pochybuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
10.4.15 16:12

U nas by byl papirovy kapesnik bez milosti sezran. Ja hladim od pul hlavy pres celicko az ke korenu nosu, ale jen vecer, spis tak pro uklidneni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
10.4.15 16:19

Hlazení prsty po nose dolů nebo třeba přes víčka opravdu funguje. Nám to zabírá i u dvouleťáka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
10.4.15 16:43

Taky uspávám hlazením odshora dolů přes očička, kořen nosu, akorát k tomu musí mít i prso a funguje to i v 22 měs. Jinak by koukal ještě dlouho, takhle je to rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky