Jak velké alimenty máte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Kdesi jsem slyšela, že 1500kč je minimum na jedno dítě. Nevím, snad holky víc poradí
- Citovat
- Upravit
Můj platí 5000 na dvě děti. Plus ještě jim platí co potřebujou do školy, staršímu dává na cesty za holkou, občas na pivo.. ![]()
Taky kupuje dárky na Vánoce, narozeniny atd.
4000 na 3 děti mi přijde opravdu málo. Co si to nechat soudně zvýšit?? ![]()
- Citovat
- Upravit
Jedna věc je kolik ve skutečnosti má a druhá, kolik má „na papíře“, prostě kolik přiznává… Jak dopadneš uvidíš sama. Každopádně buď ráda, že je aspoň bere na dovolenou, že nejezdí s o 20 let mladší milenkou a děcka nebyly dál než za hranicí města, to by se ti určitě líbilo ještě míň
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@111verunka111 píše:
Kdesi jsem slyšela, že 1500kč je minimum na jedno dítě. Nevím, snad holky víc poradí
To je blbost, tedas možná to je nějaká novinka, ale kámoščin ex jí dával na dvě děti (stanoveno soudně, nebyla domluva!) 2 tisíce… Děckám v té době bylo 5 a 3, je to rok a kousek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na holku mám alimenty 300Kč. Její otec totiž platí alimenty na 6 dětí, oficiálně je bez práce a bez majetku. Neoficiálně jezdí audinou a bydlí v baráku za pět mega, ovšem všechno napsané na jeho sestru, ta mu prý platí i třikrát ročně dovolenou. Už se nad tím ani nerozčiluju, protože by mě brzo odvezli k Chocholouškovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na syna (19) a na dceru (4) mám určené stejně, na každého 2 tisíce. Synův otec nedělá, takže zvýšení nehrozí a otec dcery radši neplatí vůbec, nepomohlo ani udání a následná podmínka. Asi se radši nechá zavřít, což můj problém ovšem nevyřeší
.
Jsem bez práce, takže žádná hitparáda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meliora píše:
Na holku mám alimenty 300Kč. Její otec totiž platí alimenty na 6 dětí, oficiálně je bez práce a bez majetku. Neoficiálně jezdí audinou a bydlí v baráku za pět mega, ovšem všechno napsané na jeho sestru, ta mu prý platí i třikrát ročně dovolenou. Už se nad tím ani nerozčiluju, protože by mě brzo odvezli k Chocholouškovi.
no teda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meliora píše:
No, to si to uměl zařídit… A 6 dětí…? To by mi jako matce teda bylo sakra podezřelý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra Páni dvojku na dvě děti? Mamka byla dva roky bez práce, žádné peníze od státu nic. A soud jí dal částku 1500kč na bráchu. I já když jsem žádala o zvýšení alimentů, jak jsem byla na škole, tak soud určil 2500kč, a to otec měl jen 10 000kč výplatu(z toho tam uváděl, že 6tu platí nájem)
- Citovat
- Upravit
@111verunka111 Její ex je takovej..nepracující. Ne oficiálně, no… Jo, já jí to říkala hned, ať se na takovýho krysaře vybodne, že to dopadne tak jako už 2× s jeho ex dopadlo… No a nespletla jsem se, už když byl s ní tak chodil za jinejma…
A s takovým si udělat dítě je fakt výhra
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojik, zajímalo by mne, kolik Vám protějšek platí měsíčně na děti určené soudem? Mě soud před dvěma lety stanovil částku 4000kč na tři děti. Bývalý si totiž nechal určit nejnižší výplatu, ale ted jsem zjistila, že má podstatně víc pěněz, je to podnikatel a děti si doma kupuje a mě posílá dost směšnou částku (aspon si myslím že je). Nevim, 4 tisice je dost málo, poplatím školku, školu, obědy, věci a jsem na nule a on si jezdí s nima všude možně po světě. Nechci ty penize pro sebe, ale pro děti. V péči je mám já, bere si je jak se to zrovna hodí jemu
. Zajímalo by mě jak jste na tom vy? Podala jsem návrh o zvýšení alimentu, tak nevim, zda mám nějakou šanci s tim vubec uspět