Jak více jíst

Anonymní
6.5.24 21:01

Jak více jíst

Ahojky…mám problém s jídlem. Snažím se po porodu sundat pár posledních kil, ale zjistila jsem, že jim velmi málo. Nemáte někdo tip na kaloričtější, ale zdravá jídla?
Manžel mi doporučil KT a když si zadám denní příjem plus aktivitu…nenajím ani aktivitu. Můj příjem by měl být okolo 1300kcal plus mám cca 600kcal mínus z běhání. Za den sním tak těch 600-800. Nepřijde mi že bych hladovela nebo něco podobného. Tak díky za tipy a pěkný den:)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36180
6.5.24 21:05

Neodečítej tam aktivitu a jez kolik máš. 600 je fakt málo, to je tak jedno jídlo :nevim: co jíš za den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
6.5.24 21:13

Máš 48 kilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
6.5.24 21:20

Zkus přidat třeba ořechy, ty jsou zdravé a jsou dost kalorické. 600 kcal za den je fakt málo. Dej sem příklad jídelníčku, třeba co si jedla dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.24 21:59

Dneska jsem měla vejce, kávu, grilovaný hermelín, kousek chleba a rajskou polevku…vychází mi to cca na 700kcal. Ikdyz neodectu aktivitu je to něco přes polovinu…vím třeba, že bych měla zařadit svačiny ale špatně stíhám proto přemýšlím co si například vzít s sebou ven nebo do práce. Většinou jím malé porce a proto by to asi chtělo prostě více jídla po menších částech. Tak jestli mate nějaké tipy :)

• Citovat
  • Upravit
21917
6.5.24 22:08

To je tak maximálně na oběd.. a co zbývající minimálně dvě jídla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
6.5.24 22:55
@nozu píše: Více

Přesně, tohle je takovej chudej oběd. Kde máš snídani a večeři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.24 06:29

Ach jo…ano vím že bych měla jist víc proto se na to ptám, jídlo jsem moc neřešila protože prostě hlad nemám. Tohle je málo, vím to ale hledám tipy na jídla, která mohou být zdravá a více kalorická a nemusím toho sníst velké množství. Děkuji @Enitka…ořechy mám ráda, zkusím je také víc zařadit.

• Citovat
  • Upravit
7715
7.5.24 06:46
@Anonymní píše: Více

Kolik měříš a vážiš? Nezdá se mi ani ten tvůj příjem 1300kcal. Kojíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.5.24 06:50

Máš to celé špatně nastavené. Aktivity se do jídelníčku nezohledňují. Tak málo jídla je dlouhodobě pro fungování těla špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
7.5.24 06:50

Zkus internet. Najdeš spoustu jídel podle tvých představ. Je to zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21917
7.5.24 07:09

Zkusila bych různé ovesné a jiné kaše s ovocem a semínky. Pak třeba Smoothie. Přidat i kvalitní maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.24 07:28

Nekojim, mám asi 153cm a 56kilo. KT nepoužívám normálně denně. Spíš sem si to tam tak pro info hodila. Hodně běhám tak mě to zajímalo. Dik

• Citovat
  • Upravit
6654
7.5.24 07:34

Ja popravde nechapu, jak s takovym prijmem muzes vubec behat. Vzdyt to tve telo muzi byt uz totalne vyhuble a podvyzivene a vykonnost pri behu dost mizerna 8o Ja beham tak kolem 40km tydne a prijem mam dost pres 2000kcal, i tak jsem hodne hubena a klidne bych jeste nejaky svaly nabrala. Tebe si vubec ani nechci predstavovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.24 07:47

@nozu díky je pravda že k tomu dobře půjdou třeba i ty oříšky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat