Zhubneme společně 5 kilo do plavek!

36
3.5.24 18:39

Zhubneme společně 5 kilo do plavek!

Ahoj holky pojďte se přidat a společně podpořit a zhubnout 5 kilo do prázdnin.
Já vážím při výšce 154cm 58kg. Ráda bych za 2 měsíce zhubla 5 kilo. Snažím se sportovat, chodím procházky a točím s kruhem, ale nehubnu, protože poslední měsíc jsem hrozně rozežraná a prasím. Proto jsem založila toto téma, abysme se podpořily ve sportu a zdravěm stravování. Klidně dávejte recepty, co cvičiště, podnikáte, abyste zhubly, prostě vše. Buďme si tu podporou.Od zítra jdem do toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.5.24 19:19

Mám kýlu ve velkém řezu a neměla bych moc sportovat, ale operaci odkládám kvůli kojení a hubnu do plavek…po složité operaci s porodem jsem se rychle spravila…ve středu jsem byla na kole, včera běhat a v so a v neděli půjdeme s rodinou běhat/chodit na dvě akce 😊

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.24 19:33

Jestli neva, že budu zatím anonym, tak se taky přidám. 5kg je zrovna váha, potřebuju sundat, abych byla spokojená. A kdybych to stihla do prázdnin, tak budu úplně šťastná.

• Citovat
  • Upravit
36
3.5.24 19:36
@Anonymní píše: Více

Jsme v tom spolu 😊…. Mě taky stačí 5 kilo. Od zitra začínám. Tak si budem oporou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 19:42

Bezva, těším se :kytka:

• Citovat
  • Upravit
36
3.5.24 19:42

V práci mám každý den teplý oběd(polévka, druhé jídlo), ale jinak mám v plánu jíst cely den ovoce, zeleninu, mléčné výrobky, ovesné sušenky, alespoň pár dní úplně bez pečiva, měsic bych chtěla úplně vydržet bez alkoholu(tvrdý teda nepiji vůbec) a cvičit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37268
3.5.24 19:56

Já se přidám :) sice úplně nepotrebuju nějak razantně hubnout, pohybu mám dost, ale s jidelnickem strašně bojuju. Celá rodina má obedy v institucích a já sem strašně lina něco vymyslet pro sebe, takže většinou končím tak, ze si dam jen nějaký toust, nebo hodím na plech hranolky apod a zaplacnu se tím. K snídani si dam něco sladkého ke kafi a večer mám hlad a zaplacnu se vším, co najdu :D nějaká inspirace na zdravá a pokud možná i rychlá a snadna jídla by byla super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80076
3.5.24 20:15

Já s jídlem občas také prasím a občas si dám pivko, od 1. března jsem ovšem zhubla už 12 kg, klidně ještě pár kil shodím - jak se mi to podařilo? šlo to samo, nová práce, ve staré jsem seděla celou směnu, tady chodím a manipuluju s 8 kg kotouči, to práce jezdím při vhodném počasí na kole 6 km tam a 6 km zpět - jídlo jsem moc nezměnila, a kila jdou dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.5.24 20:28
@stinga píše: Více

Tak to ses dobra. Pohyb je asi nejdůležitější to je fakt. Ja sportuji s kruhem jak sem psala, procházky, trochu kardio, dámský cinky, ale ted jsem se na vse asi na 2-3 vyprdla.ach jo. musim zase začít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.5.24 20:28

Taky se ráda přidám.. po zranění kotníku a následně psaní bakalářky už rok a půl neběhám a do ničeho se nevejdu. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.5.24 20:29

Ale moc nechapu, ze sem nezhubla predtim vubec nic ikdyz pohyb byl, jidlo tak normal asi, spis min nez vic….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.5.24 20:29

@Eddie109 vítej mezi náma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.5.24 20:30

@Kriss Tina další do klubu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24

Ještě dodám, že krom běhu se chystám na pilates, to mi vždy skvěle fungovalo na břicho. A samozřejmě jídelníček, zejména bezsacharidové Večeře a zařazení víc zeleniny, s tím mám celoživotní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80076
@Martula11 píše: Více

já jsem v zimě pořád „začínala“ chodit do posilky, ale jednou jsem měla kašel, jednou byl nemocný trenér - prostě to nefungovalo, teď mám posilku v práci a ještě mě za to i trochu platí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze