Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky pojďte se přidat a společně podpořit a zhubnout 5 kilo do prázdnin.
Já vážím při výšce 154cm 58kg. Ráda bych za 2 měsíce zhubla 5 kilo. Snažím se sportovat, chodím procházky a točím s kruhem, ale nehubnu, protože poslední měsíc jsem hrozně rozežraná a prasím. Proto jsem založila toto téma, abysme se podpořily ve sportu a zdravěm stravování. Klidně dávejte recepty, co cvičiště, podnikáte, abyste zhubly, prostě vše. Buďme si tu podporou.Od zítra jdem do toho!
Mám kýlu ve velkém řezu a neměla bych moc sportovat, ale operaci odkládám kvůli kojení a hubnu do plavek…po složité operaci s porodem jsem se rychle spravila…ve středu jsem byla na kole, včera běhat a v so a v neděli půjdeme s rodinou běhat/chodit na dvě akce 😊
Jestli neva, že budu zatím anonym, tak se taky přidám. 5kg je zrovna váha, potřebuju sundat, abych byla spokojená. A kdybych to stihla do prázdnin, tak budu úplně šťastná.
@Anonymní píše: Více
Jsme v tom spolu 😊…. Mě taky stačí 5 kilo. Od zitra začínám. Tak si budem oporou ![]()
V práci mám každý den teplý oběd(polévka, druhé jídlo), ale jinak mám v plánu jíst cely den ovoce, zeleninu, mléčné výrobky, ovesné sušenky, alespoň pár dní úplně bez pečiva, měsic bych chtěla úplně vydržet bez alkoholu(tvrdý teda nepiji vůbec) a cvičit
Já se přidám
sice úplně nepotrebuju nějak razantně hubnout, pohybu mám dost, ale s jidelnickem strašně bojuju. Celá rodina má obedy v institucích a já sem strašně lina něco vymyslet pro sebe, takže většinou končím tak, ze si dam jen nějaký toust, nebo hodím na plech hranolky apod a zaplacnu se tím. K snídani si dam něco sladkého ke kafi a večer mám hlad a zaplacnu se vším, co najdu
nějaká inspirace na zdravá a pokud možná i rychlá a snadna jídla by byla super ![]()
Já s jídlem občas také prasím a občas si dám pivko, od 1. března jsem ovšem zhubla už 12 kg, klidně ještě pár kil shodím - jak se mi to podařilo? šlo to samo, nová práce, ve staré jsem seděla celou směnu, tady chodím a manipuluju s 8 kg kotouči, to práce jezdím při vhodném počasí na kole 6 km tam a 6 km zpět - jídlo jsem moc nezměnila, a kila jdou dolů
@stinga píše: Více
Tak to ses dobra. Pohyb je asi nejdůležitější to je fakt. Ja sportuji s kruhem jak sem psala, procházky, trochu kardio, dámský cinky, ale ted jsem se na vse asi na 2-3 vyprdla.ach jo. musim zase začít
Taky se ráda přidám.. po zranění kotníku a následně psaní bakalářky už rok a půl neběhám a do ničeho se nevejdu. ![]()
Ale moc nechapu, ze sem nezhubla predtim vubec nic ikdyz pohyb byl, jidlo tak normal asi, spis min nez vic….
Ještě dodám, že krom běhu se chystám na pilates, to mi vždy skvěle fungovalo na břicho. A samozřejmě jídelníček, zejména bezsacharidové Večeře a zařazení víc zeleniny, s tím mám celoživotní problém.
@Martula11 píše: Více
já jsem v zimě pořád „začínala“ chodit do posilky, ale jednou jsem měla kašel, jednou byl nemocný trenér - prostě to nefungovalo, teď mám posilku v práci a ještě mě za to i trochu platí ![]()