Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj je mi 14 a chtěla bych zhubnout, mám 75kg a měřím 161cm nějaké rady prosím?☘️
Kliky ti moc nepomuzou. Spis se zamer na jidelnicek a pridej pohyb. Zalezi, na co jsi zvykla. Pokud na nic, zacni prochazkama.
Já se o „hubnutí“ snažím taky, je mi 13let, měřím 164cm a vážím 45
tedy v mém případě jde jen o zpevnění břicha, zadku a stehen
jediné co dělám tak jsou planky, běh a nějaká body workout z Pinterestu. Jídelníček nijak neměním a už jsem zhubla 2kg
tedy rozhodne nechci byt nejak vychrtla atd ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak podle těch údajů myslím, že už vychrtlá jsi
@Anonymní píše: Více
Holka, ty máš problém. Při téhle výšce a váze vážně hubnout nepotřebuješ a neměla bys. Posilování a běhání je fajn, ale fakt se nesnaž hubnout.
@Erinne píše: Více
Ve 13 letech při takové výšce a váze vychrtlá není. Ale souhlas s tím, že by rozhodně neměla blbnou s hubnutím
Zpevnění a posilování ok, hubnutí je blbost.
@Jahru píše: Více
já to tam asi napsala špatne, ne ze bych chtela vylozene hubnout, spis se jen zpevnit a tak
vychrtla nejsem, nebo takhle: myslím si že mi žebra vidět nejsou a celkově jen chci zpevnit břicho ![]()
Holky kolik tak dáte najednou kliků? Jestli existuje nějaká holka která jich dá více než 60 😁 divil bych se kdyby jo?
@Jahůdka193 Moja byvala bez problemov, ale ona bola extremista, trenovala minimalne 2× denne kazdy den. Jedine 2 volne dni do roka boli jej narodeniny a stedry den. Jedlo vazila na gramy, ani ochutnat som nemohol aby som jej nerozbil treningovy program.
Bohuzial toto je nekompatibilne s „normalnym“ zivotom, je to sice fajn clovek, rad som s nou v kontakte, ale proste je to ako to Ferrari - ‚hrdina‘ detskych snov (teda u mna to bolo Lambo ale to je jedno), ale doma to mat nechces.
@Jahůdka193 píše: Více
A jakou má tohle pointu? To je jako bych se ptala, jestli je tu chlap, co dokáže porodit. Ženy a muži jsou fyzicky odlišní, asi si moc necháváš vymýt mozek moderními řečmi o tom, že obě pohlaví jsou stejná. Nejsou. Srovnavej se ve fyzické výkonnosti s ostatními muži. ![]()
Najdi si sport/konicek, ktery te bude bavit. nemusi to byt tymovy sport (hazena, basket, fotbal atd). muzes sportovat i sama, trba jezdit na kole nebo behat, nebo proste jen chodit na prochazku
dulezite je, aby te sport bavil a aby ti delal radost (nemela bys sportovat jen proto, ze chces zhubnout)
hlavne zustan zdrava a neomezuj jidelnicek. hodne stesti!!