Jak zhubnout ve 14 letech

1
23.4.24 17:04

Jak zhubnout ve 14

Ahoj je mi 14 a chtěla bych zhubnout, mám 75kg a měřím 161cm nějaké rady prosím?☘️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1519
23.4.24 17:09

Kliky ti moc nepomuzou. Spis se zamer na jidelnicek a pridej pohyb. Zalezi, na co jsi zvykla. Pokud na nic, zacni prochazkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.24 17:24

Já se o „hubnutí“ snažím taky, je mi 13let, měřím 164cm a vážím 45 :) tedy v mém případě jde jen o zpevnění břicha, zadku a stehen :lol: jediné co dělám tak jsou planky, běh a nějaká body workout z Pinterestu. Jídelníček nijak neměním a už jsem zhubla 2kg :mrgreen: tedy rozhodne nechci byt nejak vychrtla atd :lol:

• Citovat
  • Upravit
1250
23.4.24 17:27
@Anonymní píše: Více

Tak podle těch údajů myslím, že už vychrtlá jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12092
23.4.24 17:52
@Anonymní píše: Více

Holka, ty máš problém. Při téhle výšce a váze vážně hubnout nepotřebuješ a neměla bys. Posilování a běhání je fajn, ale fakt se nesnaž hubnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10076
23.4.24 18:21
@Erinne píše: Více

Ve 13 letech při takové výšce a váze vychrtlá není. Ale souhlas s tím, že by rozhodně neměla blbnou s hubnutím :roll: Zpevnění a posilování ok, hubnutí je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.24 20:09
@Jahru píše: Více

já to tam asi napsala špatne, ne ze bych chtela vylozene hubnout, spis se jen zpevnit a tak :D vychrtla nejsem, nebo takhle: myslím si že mi žebra vidět nejsou a celkově jen chci zpevnit břicho :P

• Citovat
  • Upravit
78
23.4.24 20:33

Holky kolik tak dáte najednou kliků? Jestli existuje nějaká holka která jich dá více než 60 😁 divil bych se kdyby jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
24.4.24 09:36

@Jahůdka193 Moja byvala bez problemov, ale ona bola extremista, trenovala minimalne 2× denne kazdy den. Jedine 2 volne dni do roka boli jej narodeniny a stedry den. Jedlo vazila na gramy, ani ochutnat som nemohol aby som jej nerozbil treningovy program.
Bohuzial toto je nekompatibilne s „normalnym“ zivotom, je to sice fajn clovek, rad som s nou v kontakte, ale proste je to ako to Ferrari - ‚hrdina‘ detskych snov (teda u mna to bolo Lambo ale to je jedno), ale doma to mat nechces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
24.4.24 10:26
@Jahůdka193 píše: Více

A jakou má tohle pointu? To je jako bych se ptala, jestli je tu chlap, co dokáže porodit. Ženy a muži jsou fyzicky odlišní, asi si moc necháváš vymýt mozek moderními řečmi o tom, že obě pohlaví jsou stejná. Nejsou. Srovnavej se ve fyzické výkonnosti s ostatními muži. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.4.24 14:37

Najdi si sport/konicek, ktery te bude bavit. nemusi to byt tymovy sport (hazena, basket, fotbal atd). muzes sportovat i sama, trba jezdit na kole nebo behat, nebo proste jen chodit na prochazku :srdce: dulezite je, aby te sport bavil a aby ti delal radost (nemela bys sportovat jen proto, ze chces zhubnout) :palec: hlavne zustan zdrava a neomezuj jidelnicek. hodne stesti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
24.4.24 14:40

´

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32566
24.4.24 14:45

Je ti 14, nemáš tady co dělat, diskuze jsou od 16…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze