Jak vyčistit skvrny od propisky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
20.11.11 10:43

Propiska na koženkové sedačce

Dneska jsem zkusila odstranit propisku z koženkové sedačky lakem na vlasy a šlo to krásně. Nejdřív jsem to čistila lihem a povedlo se tak z 50%. Dočistila jsem to lakem Wellaflex ultra silné zpevnění :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monikamoncicak
11.1.12 14:43

Mám nový lesklý bílý notebook, a vytekla mi na něj propiska.. modro všude, použila jsem vanish, real, odlakovač, pripravek s alkoholem, ted už i lak na vlasy a pořád tam mám malý flíček…:-( už to víc asi nepůjde, protože se bojím že se mi odlepuje ten povrch na tom notebooku…:-( zkouším pořád stříkat lak…snad to časem vybledne..:-) :oops:

• Citovat
  • Upravit
Krris.Týnna
22.1.12 12:06

Skvrna od ryflí

Dobrý den.
Chtěla jsem se zeptat jeslti nevíte jak nebo čím vyčistím na tašce skvrnu od ryflí.
Děkuju :)

• Citovat
  • Upravit
6
25.1.12 16:10

propisku na sedačce odstranuju pravidelně DEDRA SOS spray-účinnost 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Roman P.
18.6.12 11:08

Zdravím dámy… na rez citrón a na skvrny od propisky cistím kolínskou… Jestlize jsou skvrny vetsí, pak jeste neredeným jarem a taky jsem slysel o laku na vlasy. Ale ta kolínská funguje :potlesk: Hezký den Roman. (pardon za hácky a cárky - nemám…ziju v cizine )

• Citovat
  • Upravit
točinka
30.7.12 18:11

Zabralo všechno

Já zkusila na propisku zapomenutou v kraťasích (v pračce celá vytekla v kapsi) vyčistit jarem, pak lakem na vlasy, dále teplým líhem a pak ještě jednou tohle kolečko. Vyčistilo se to asi z 60%, tak jsem to (tak jak to bylo) nakonec už zoufale dala ještě jednou do pračky na krátký 30-min. program a po vyprání jsem se nestačila divit. Všechno bylo pryč!!! nikde ani stopa. Nevěřila jsem svým očím. Nevím, co z toho nakonec zabralo, ale největší efekt měl asi ten jar a líh!!! super :)

• Citovat
  • Upravit
T.erk.a69123
16.8.12 20:22

Ahoj, na kabelce z umělé kůže mam skvrny od propisky, nevíte, jak se jich zbavit?

• Citovat
  • Upravit
144
28.8.12 12:57

Ahoj, udelala jsem si cmaranec propiskou na operadle kozene zidle kremove barvy. Odstranit jsem to zkousela kde cim, jarem, cifem, lihem, lihobenzinem, zlucovym mydlem, mydlem s jelenem, detskymi ubrousky, i tim lakem na vlasy a nic. Procetla jsem spoustu navodu a diskuzi, jak na to a nakonec to zmizelo az SAVEM. Uchostour jsem namocila do Sava a opatrne jsem to potrela, za chvili se zacal dit zazrak a skvrna mizela, ne vsak zcela, tak jsem postup opakovala a po te zmizela uplne a s kuzi se nestalo vubec nic.

Takze ja doporucuji SAVO!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
28.8.12 13:27

Zrovna včera se mi doma podařilo vyprat kalhoty s centropenem - ta černá fixa… ještě to vypadalo dobře, ale pak někoho napadlo otevřít víčko :roll: vyhrnulo se tolik černě, že asi budeme muset koupit nový byt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol469
25.9.12 15:29

Ahoj,
všecky rady, co jsou tady psané, jsem zkusila. Náš problém ale není na textilu, ale na PVC. Lino není úplně hladké a opravdu ničím to nejde dolů. Nemáte někdo prosím zkušenost? Díky.

• Citovat
  • Upravit
inka111111
19.11.12 16:14

propiska

Zkusila jsem vyčistit propisku lakem na vlasy a účinkuje to skvěle, díky za radu lejle.

• Citovat
  • Upravit
Mirela
5.1.13 14:42

Prusvych u babi, syn mrskal sebou u psani vyjmenovanych slov a problem s propiskou byl na gauci.100% uspech jsem mnela s lakem na vlasy. Holky d :) ekuji za radu, u tchyne jsem hvezda:))

• Citovat
  • Upravit
dvg.ela
3.2.13 03:48

propiska

Taky se mi podařilo vyprat prádlo i s propiskou. Zkusím teda ten lak na vlasy. Doufám, že skvrny zmizí. Ela

• Citovat
  • Upravit
482
13.3.13 14:45

Tak synátor pokresil PVC propiskou a nejde to opravdu ničím. Vyzkoušeno savo, písek na vany, lak na vlasy, různé čističe na skvrny, prostě všechno co jsem našla doma a nic. Ani se to nehne:( Nějaké typy, co ještě zkusit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie Dobiášová
13.8.13 11:49

skvrny na kabelce

Poraďte mi někdo, jak na skvrny od propisky na kabelce. Moc děkuji. Marie

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie