Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dneska jsem zkusila odstranit propisku z koženkové sedačky lakem na vlasy a šlo to krásně. Nejdřív jsem to čistila lihem a povedlo se tak z 50%. Dočistila jsem to lakem Wellaflex ultra silné zpevnění ![]()
Mám nový lesklý bílý notebook, a vytekla mi na něj propiska.. modro všude, použila jsem vanish, real, odlakovač, pripravek s alkoholem, ted už i lak na vlasy a pořád tam mám malý flíček…:-( už to víc asi nepůjde, protože se bojím že se mi odlepuje ten povrch na tom notebooku…:-( zkouším pořád stříkat lak…snad to časem vybledne..:-) ![]()
Dobrý den.
Chtěla jsem se zeptat jeslti nevíte jak nebo čím vyčistím na tašce skvrnu od ryflí.
Děkuju ![]()
propisku na sedačce odstranuju pravidelně DEDRA SOS spray-účinnost 100%
Zdravím dámy… na rez citrón a na skvrny od propisky cistím kolínskou… Jestlize jsou skvrny vetsí, pak jeste neredeným jarem a taky jsem slysel o laku na vlasy. Ale ta kolínská funguje
Hezký den Roman. (pardon za hácky a cárky - nemám…ziju v cizine )
Já zkusila na propisku zapomenutou v kraťasích (v pračce celá vytekla v kapsi) vyčistit jarem, pak lakem na vlasy, dále teplým líhem a pak ještě jednou tohle kolečko. Vyčistilo se to asi z 60%, tak jsem to (tak jak to bylo) nakonec už zoufale dala ještě jednou do pračky na krátký 30-min. program a po vyprání jsem se nestačila divit. Všechno bylo pryč!!! nikde ani stopa. Nevěřila jsem svým očím. Nevím, co z toho nakonec zabralo, ale největší efekt měl asi ten jar a líh!!! super ![]()
Ahoj, na kabelce z umělé kůže mam skvrny od propisky, nevíte, jak se jich zbavit?
Ahoj, udelala jsem si cmaranec propiskou na operadle kozene zidle kremove barvy. Odstranit jsem to zkousela kde cim, jarem, cifem, lihem, lihobenzinem, zlucovym mydlem, mydlem s jelenem, detskymi ubrousky, i tim lakem na vlasy a nic. Procetla jsem spoustu navodu a diskuzi, jak na to a nakonec to zmizelo az SAVEM. Uchostour jsem namocila do Sava a opatrne jsem to potrela, za chvili se zacal dit zazrak a skvrna mizela, ne vsak zcela, tak jsem postup opakovala a po te zmizela uplne a s kuzi se nestalo vubec nic.
Takze ja doporucuji SAVO!!!
Zrovna včera se mi doma podařilo vyprat kalhoty s centropenem - ta černá fixa… ještě to vypadalo dobře, ale pak někoho napadlo otevřít víčko
vyhrnulo se tolik černě, že asi budeme muset koupit nový byt ![]()
Ahoj,
všecky rady, co jsou tady psané, jsem zkusila. Náš problém ale není na textilu, ale na PVC. Lino není úplně hladké a opravdu ničím to nejde dolů. Nemáte někdo prosím zkušenost? Díky.
Zkusila jsem vyčistit propisku lakem na vlasy a účinkuje to skvěle, díky za radu lejle.
Prusvych u babi, syn mrskal sebou u psani vyjmenovanych slov a problem s propiskou byl na gauci.100% uspech jsem mnela s lakem na vlasy. Holky d
ekuji za radu, u tchyne jsem hvezda:))
Taky se mi podařilo vyprat prádlo i s propiskou. Zkusím teda ten lak na vlasy. Doufám, že skvrny zmizí. Ela
Tak synátor pokresil PVC propiskou a nejde to opravdu ničím. Vyzkoušeno savo, písek na vany, lak na vlasy, různé čističe na skvrny, prostě všechno co jsem našla doma a nic. Ani se to nehne:( Nějaké typy, co ještě zkusit?
Poraďte mi někdo, jak na skvrny od propisky na kabelce. Moc děkuji. Marie