Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, ráda bych se zeptala jaké výrazy zadáváte do vyhledávače, když sháníte někoho kdo vám vymaluje byt, dům, prodejnu, kancelář, apod…
Pomáhám partnerovi s vývojem webových stránek a zajímalo by mě, jak lidé takové služby hledají.
Všem předem děkuji za diskuzi.
Pěkný zbytek víkendu všem,
Natálie
Na vymalování bytu při rekonstrukci jsem volila malíře na základě recenzí mých známých. Na netu jsem tedy nehledala
Zadám do googlu co hledám…například malíř pokojů a dodám město
@lleennttiillkkaa píše:
Zadám do googlu co hledám…například malíř pokojů a dodám město
Děkuji, já právě nevím zda víc lidí vyhledává „malíři pokojů“ nebo „malíř pokojů“ či malíř, malování, malířský servis, malířská společnost, atd…
@nataliekovarova37 no já z @nataliekovarova37 rovna malíře nehledám, protože si malujeme sami ![]()
ale dám příklad. Syn si přeje k vánocům kombajn s pásama, takže jsem zadala pásový kombajn hračka…
@nataliekovarova37 píše:
Děkuji, já právě nevím zda víc lidí vyhledává „malíři pokojů“ nebo „malíř pokojů“ či malíř, malování, malířský servis, malířská společnost, atd…
Tak tohle jsou obecné výrazy, ty dat samozřejmě do klíčových slov. Pak takové ty méně obvykle - barva pokoje, jaká barva stěny, maluji obývák / ložnici, jakou barvu do dětského pokoje, zařizuji pokoj/být, rekonstrukce bytu… a pak dle lokace.
@Black_Orchids píše:
Tak tohle jsou obecné výrazy, ty dat samozřejmě do klíčových slov. Pak takové ty méně obvykle - barva pokoje, jaká barva stěny, maluji obývák / ložnici, jakou barvu do dětského pokoje, zařizuji pokoj/být, rekonstrukce bytu… a pak dle lokace.
Děkuji, ty se vyznáš v SEO?
Udělej si seo analýzu, urči si cílovou skupinu a klientelu, přizpůsob architekturu webu hlavně.
@Waterfall píše:
Vždy jsem hledala přes nej řemeslníci.
po těch jezdí přítel většinou opravovat jejich spackanou a předraženou práci ![]()
Resis blbosti. Přes web ti nikdo nepřijde. Drtivá většina lidi da na word of mouth čili ústní doporučení ze svého okolí a dalsi lidé využiji neco jako nejremeslnici. V dnešní době hledat na blind je šílenství.
Stejně to pak často Googl i Seznam ve vyhledávání pošlou na takové místo, že to běžný člověk nenajde. Být totiž na 17. stránce ve výsledcích moc nepomáhá. Navíc SEO optimalizace může být dvousečná zbraň, protože třeba Google nějaké věci vysloveně penalizuje.